Horoscoop mei 2018

0

Wat brengt de maand mei 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Op het werk zorgt mei voor complexiteit en stoorzenders, Ram. Heb je reeds een gevulde loopbaan achter de rug? Dan kan dit het moment zijn om te vertrekken. Met partner? Jullie zijn allebei toe aan verse lucht en verandering. Single? De eerste helft van mei sta je onder stoom. De bliksem kan inslaan en dat is precies wat je verlangt. In je sociale én vriendschappelijke kring zit er nu veel actie. In de familie duiken er dan weer egoconflicten op plus kritiek achter je rug om. Het financiële kabbelt deze maand rustig verder.

Stier

taurus
Vanaf 15 mei waait er een stevige wind door je leven, Stier. En die brengt natuurlijk de nodige veranderingen mee. Om te beginnen op het werk waar je nieuwe wegen verkent. En dat moeilijk project rond je deze maand eindelijk af. Met partner? De fricties draaien hier vooral om geld. Solo? Een nieuwe relatie kondigt zich aan of een bestaande raakt in een stroomversnelling. Zowel in de vriendenkring als in de familie ben je nu prima omringd. Geniet ervan. Geheel tegen je nuchtere aard in, geef je veel geld uit. Voor jezelf én voor anderen.

Tweeling

gemini
Je vindt het juiste evenwicht tussen actie en reflectie, Gemini. En zo kan je het maximum halen uit alles wat zich aandient. Professioneel bekom je resultaten door de inzet van je charme en charisma. Met partner? Ook hier is je charme actief wat leidt tot onvergetelijke affectieve momenten tussen jullie. Single? Tot en met 19 mei slaat Cupido stevig toe. Niet enkel bij je vrienden maar ook in de familie neem jij enthousiast en opgewekt de leiding. Volg je financiële toestand van zeer dichtbij. Zo voorkom je een pak miserie.

Kreeft

cancer
Je sociaal leven zit deze maand duidelijk in de lift, Kreeft. Je bent populair in de vriendenkring en vormt tegelijk de steunpilaar van de familie. Drukke tijden dus! Met partner? De stemming is niet top. Daarom proberen jullie elkaar te mijden. Solo? De vele uitjes met vrienden leiden tot een ontmoeting die uitgroeit tot meer. Op het werk kunnen projecten vertraging oplopen of kan er rivaliteit ontstaan. Doorbijten, ook dit gaat voorbij. Wat de financiën betreft: ofwel loopt alles van een leien dakje of… je raakt betrokken in een geschil.

Leeuw

leo
Wat stroef lopende maand, Leo. Zeker op het werk waar zowat alles een vlotte gang van zaken kan bemoeilijken. Er kan ook verandering komen via bezuinigingen en/of herstructurering. Zelfs bij je vrienden krijg je het moeilijk omdat je geen tegenspraak duldt. Thuis/in de familie rijzen er opeens problemen, tot een ruzie met de buren toe. Met partner? Professionele of familiale problemen kunnen de sfeer verzuren. Single? Een onverwacht voorval brengt de liefde in je leven. Wat het financiële betreft: je ontzegt je niets. Als dat maar goed komt.

Maagd

virgo
In mei ga je voor stabiliteit, Virgo, wat helaas niet altijd lukt. Met partner? Je weet niet meer waar de relatie naartoe gaat. En je praat er liever niet over maar vlucht in het werk of in een avontuurtje. Solo? Je visie omtrent de liefde wordt grondig door elkaar geschud of… je beleeft een passie die al snel veel te heftig wordt voor jou. Gelukkig vind je altijd wel een vriend/vriendin om bij te ventileren of mee te feesten. In de familie zit het snor, vooral met broers en zussen. Op het werk beleef je nu een zeer vruchtbare maand. Idem in de afdeling financiën.

Weegschaal

libra
Mei kan je professioneel verbazen, Libra. Want je krijgt een voorstel dat in je straatje past. Wil je eigen baas worden? Dan raakt dat plan in een stroomversnelling. Met partner? Een fikse discussie opent nieuwe wegen voor jullie. Solo? Mei wordt een tijd om te vlinderen, niet om vaste plannen te smeden. Eén verkeerd woord kan de sfeer in de vriendenkring doen omslaan. In de familie zorgen de onderlinge relaties voor stress. Je haalt net iets te vaak zonder nadenken je creditcard boven. Volg je financiën daarom van heel dichtbij.

Schorpioen

scorpio
Complexe maand, Scorpio. Op het werk is het beter te zwijgen, je kritiek in te slikken en je plannen nog even voor jezelf te houden. Slechts dan zal je vooruitgang boeken. Met partner? Beschuldigingen, verwijten en kritiek zijn hier schering en inslag. Meer aandacht voor elkaar vormt de oplossing. Solo? Je raakt pats-boem verliefd. Maar het blijkt een zeepbel te zijn. Zowel thuis als in de familie en de vriendenkring zijn onverdraagzaamheid en wrijvingen van de partij. En in mei wordt het schipperen om financieel rond te komen. Maar het lukt je zeker.

Boogschutter

sagittarius
Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging, Schutter? De eerste twee weken van mei ga je er fors tegenaan om toch maar te bekomen wat je wilt. En met succes. Met partner? De relatie kent een dipje omdat je nu meer met je werk dan met je partner bezig bent. Solo? Vriendschap en liefde kunnen zich vermengen. Ook een surprise is mogelijk. Zowel bij de vrienden als in de familie zijn er wederzijds attenties en warme gevoelens. Onverwachte uitgaven belasten je budget. Je kan de buikriem dus maar beter vooruitziend aanhalen.

Steenbok

capricorn
Deze maand doe je precies wat er gedaan moet worden om je professionele goals te bereiken, Bokje. En het lukt je nog ook. Met partner? Jij neemt het heft in handen. Hopelijk stelt je partner zich flexibel genoeg op. Single? Wat je ook onderneemt, de liefde laat nu op zich wachten. Heb geduld. Er is actie thuis en in de familie via een verhuis, verbouwing, geboorte of huwelijk. De sfeer in je vriendenkring is al veel beter geweest. Qua financiën kan je nu een echte buitenkans meepikken of zomaar tegen een rendabele investering oplopen.

Waterman

aquarius
Mooie maand, Waterman, waarin er veel op rolletjes loopt. Op het werk neem je de juiste initiatieven die heel wat steun en bijval oogsten. Met partner? Jullie leven in deugddoende harmonie. Solo? Mei heeft een verrassing voor jou in petto. Zoals een ex die terugkeert of iemand die je plots zijn/haar liefde verklaart. Thuis/in de familie is de sfeer warm en cosy. Er komen wel wat kosten in of rond het huis. Je gaat nu ook op stap om nieuwe contacten te leggen. Let op: laat je op financieel vlak niet in de luren leggen, want schijn bedriegt.

Vis

pisces
Mei belooft een stabiele periode te worden vol engagement op alle vlakken, Visje. Op het werk worstel jij je door een overvolle agenda omdat iedereen op je rekent. En je slaagt erin te bewijzen dat je al dat vertrouwen ook waard bent. Met partner? Jullie kennen een maand vol harmonie en stil geluk. Single? Vanaf 20 mei kan de ware in je leven verschijnen. Hou je klaar. Je hebt nu veel contact met familieleden en vrienden. Eén goede raad hier: laat je vooral niet uitbuiten. Qua financiën zit alles kits. Je beheert je geld immers voorbeeldig.

 

Deel.