Horoscoop mei 2019

0

Wat brengt de maand mei 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Hyperactieve maand, Ram waarin je voorwaarts stormt. Op het werk leg je de juiste contacten en sta je oog in oog met een reële verandering. Met partner? Jullie surfen eensgezind op dezelfde vibes en zitten vol wederzijds engagement. Single? De planeten vormen in mei de juiste cocktail die kan leiden tot een blikseminslag met stabiele toekomstperspectieven. Het familiale overheerst deze maand en zeker in positieve zin. Toch worden vrienden en kennissen niet vergeten. Je financiën zijn nu helemaal in evenwicht. Je geeft veel uit maar trekt ook veel binnen.

Stier

taurus
Dynamische periode, Stier, waarin jij je draai vindt op het werk, in de liefde en in je familiale en vriendschappelijke contacten. Want op het werk voel jij je momenteel als een vis in het water. Met partner? Jullie proberen met succes de sleur te doorbreken en jullie liefde te vernieuwen. Single? Je blaakt van zelfvertrouwen. Net op tijd want vanaf 15 mei komt de liefde plots op de proppen. Je staat ook steeds paraat met hulp en goede raad voor familie en vrienden. In mei geef jij je centen soms ondoordacht uit. Maar je bent gelukkig nuchter genoeg om jezelf tijdig bij te sturen.

Tweeling

gemini
Maand vol actie en nieuwe projecten, Gemini. Zeker op het werk waar je rent, strest en peentjes zweet tot 15 mei. Maar intussen kan je wel je werkveld uitbreiden en je bekwaamheden verder ontwikkelen. Met partner? Reken hier op sleur, overspel, niet beschikbaar zijn voor elkaar en egospelletjes. Solo? Tot 15 mei ga je actief op zoek naar passie en avontuur. Je sociaal leven zit in de lift tot medio mei. Enjoy! Qua geld moet je opletten. Hou jij jezelf in de hand? Geen vuiltje aan de lucht. Laat jij je echter gaan, dan kan je zonder het te beseffen in de problemen raken.

Kreeft

cancer
Maand vol contrasten, Kreeft. Op het werk vlot het niet altijd zo goed, maar vanaf 16 mei sta je sterk genoeg om het nieuwe te verwelkomen. Zoals kennismaken met thuiswerk, glijdende werkuren of overuren presteren die extra vrije dagen opleveren. Kijk je op financieel vlak tegen een juridisch geschil aan? Dan komt het nu tot een schikking. Met partner? Veel kan opgelost worden middels een betere communicatie. Solo? Vanaf 15 mei komt er een nieuwe vriendschap je kant op die al snel uitgroeit tot meer. Het contact met de vrienden en familie is intens.

Leeuw

leo
Mooie maand Leo, waarin je op het werk voor verrassingen komt te staan. Intussen zullen je projecten en opdrachten vlot van de grond komen. Met partner? De nadruk ligt hier zowel op emotionele harmonie als op materiële aanwinsten. Solo? Tot 15 mei zit de kans erin dat je een relatie van lange duur start. En de band met familie, kennissen, vrienden, kinderen en kleinkinderen, zit nu voelbaar in de lift. Opvallend deze maand: je voorkeur voor groepssporten en/of groepsactiviteiten. Op financieel vlak komen er meer inkomsten en/of ga je er materieel op vooruit.

Maagd

virgo
Op het werk ga je in mei zowel in de aanval als in de verdediging, waardoor jij alsnog het respect krijgt dat je verdient. Met partner? Je weet niet precies waar je aan toe bent. Probeer erover te praten. Solo? Tijdens een (professionele) verplaatsing, slaat de vlam zwaar in de pan. Maar je overhaast niets. Qua sociaal leven staan deze maand vooral je vrienden voorop. Geniet ervan. Op financieel vlak is de situatie delicater. Je hebt nu niet altijd de juiste reflexen, geeft meer uit dan goed voor je is met als gevolg dat je aankijkt tegen onbetaalde facturen.

Weegschaal

libra
Actie verzekerd in mei, Libra. Zeker op het werk waar er veel beweegt op het vlak van contacten, ontdekkingen en nieuwe ervaringen opdoen. En dan is er nog die mogelijke machtsstrijd. Met partner? Je verveelt je te pletter, wat tal van vragen oproept. Solo? Eén tip: neem rustig de tijd indien er een passend iemand langs komt. Wat familie en vrienden betreft: geldkwesties en kritiek kunnen de sfeer danig verzuren. Blijf alert wat geld aangaat. Hier wacht je wellicht een nare surprise zoals een fikse onverwachte boete of een aanmaning die je over het hoofd zag.

Schorpioen

scorpio
Je zal soms op eieren moeten lopen in mei, Scorpio. Je kan ook het gevoel hebben dat je op het werk niet voldoende gewaardeerd wordt en dat de sfeer er te stressy is. Steek een tandje bij of…ga op zoek naar ander en beter. Met partner? Vermijd hier gevoelig liggende onderwerpen. Zo niet rijzen er conflicten. Solo? Blijf alert en kijk door de schone schijn heen. Wat de familie en vriendenkring betreft: er kan een ruzie ontstaan die zelfs tot een breuk kan leiden. Qua geld mag je nu geen enkel risico nemen. Bekijk liever hoe je kan snoeien in je uitgaven.

Boogschutter

sagittarius
Op de werkvloer loopt niets van een leien dakje, Schutter. Een nieuwe strategie zal nog de beste resultaten opleveren. Met partner? Hier loeren conflicten en jaloezie om de hoek. Schep wat afstand, dat helpt om de situatie weer helder te krijgen. Solo? Tot 15 mei kan de ware opduiken die jouw spannende plannetjes zomaar van de kaart veegt. Je familiaal en sociaal leven wordt nu duidelijk geactiveerd. En een goed gevulde dis hoort daar ook vaak bij. Deze maand kan je gebruiken om je financiële toestand te herbekijken en te optimaliseren. Zeker doen!

Steenbok

capricorn
In mei staat je directe omgeving sterk op de voorgrond, Bokje. Die verandert, vooral wat kinderen betreft. Geboorte? Adoptie? Nieuw samengesteld gezin? Op het werk ga je vooruit dankzij je briljante ideeën die vorm krijgen via nieuwe of al bestaande projecten. Met partner? De relatie wordt nu sterk beïnvloed door veranderingen in je privéleven. Vrij delicate overgang. Solo? Je kan een tof iemand ontmoeten, inclusief vlinders in de buik. Maar veel verder raak je echt niet. Qua geld kan je maatregelen nemen met het oog op je toekomst of die van je kinderen.

Waterman

aquarius
Topmaand waarin je creativiteit piekt, Waterman. Op het werk komt daar nog eens vaart, charisma en zelfvertrouwen bij wat jou en je projecten een flink eind verder brengt. Met partner? Goodwill plus waardering om het samenzijn, leveren stil maar intens geluk op. Solo? Gebruik je sexappeal en coole charme om zowel in real live als virtueel te scoren. In de familie geniet je van het gezelschap van kinderen en kleinkinderen. Qua geld en goed komt er nu eindelijk schot in die leningsaanvraag, vastgoedtransactie, bouwvergunning of verbouwing.

Vis

pisces
Mei brengt kommer en kwel op de werkvloer, Visje. Zoals inkrimping van het budget, banen die sneuvelen via herstructurering of harder werken voor hetzelfde loon. Je kan besluiten het elders te zoeken. Met partner? Jullie leven vredevol samen en bouwen op tijd een intiem feestje. Solo? Mei schenkt je tederheid en romantiek die uitmonden in een vaste relatie. Of een reeds bestaand contact wordt verdiept. Je vrienden zijn nu zeer aanwezig in je leven en helpen je indien nodig. Let op je geld. Koopjes en andere buitenkansen zijn vaak niet wat ze lijken te zijn.

 

Deel.