Horoscoop mei 2022

0

Wat heeft de maand mei 2022 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen:  in mei heb je plannen zat, Ram! Omdat je energie te koop hebt die je zowat overal kan inzetten. Via kleine en grotere projecten. Intussen probeer je toch   voeling te houden met wie jou dierbaar zijn en haal je de banden met ze sterker aan.

Het is vooral op het werk dat jij je grote energie nu gebruikt. Je wil je professioneel leven nieuwe impulsen of zelfs een nieuwe richting te geven. Je werkt stilletjes een plan uit, waarbij je de lessen uit het verleden meeneemt. Maar pas eind mei praat jij je een weg naar de realisatie ervan. Met partner? Je wil wel, maar het lukt je pas   vanaf de 20ste om je echt op hem of haar te focussen. Gelukkig kan je hierbij op je charme rekenen. Solo? Jij mikt vooral op je werk. Toch zorgt je huidige uitstraling op tijd voor een welkome dosis amoureuze afleiding. Je verlangt duidelijk meer loon. Met je actuele handigheid, zelfzekerheid en charisma, krijg je dit zeker vlot voor elkaar.

Stier

taurus

Algemeen: je barst van ambitie, Stier. Op het werk én privé. Maar speel het slim en gebruik mei vooral voor reflectie en stel de realisatie van je plannen nog even uit. Dat voorkomt uitputting, want je zou snel over je grenzen kunnen gaan bij het elimineren van obstakels.

Op het werk neem je gas terug om alles eerst grondig te overdenken en te plannen vooraleer er weer vol voor te gaan vanaf de 20ste. Intussen kan je tijd en aandacht  investeren in je partner/familie en sociaal netwerk. Met partner? Je hebt plannen voor jullie en voor het hele gezin. Het gaat hier zeker niet vanzelf, maar toch slaag je erin om hem/haar aan je kant te krijgen. Dat is een goed begin. Solo? Ook en vooral in de liefde wil jij helemaal jezelf kunnen zijn. Dat betekent wel dat je voldoende zelfstandig moet zijn en ook dat je onredelijke eisen moet laten varen. Qua geld: meer verdienen betekent sowieso: onafhankelijker zijn. Helaas is mei niet de juiste tijd om meer geld binnen te halen.

Tweelingen

gemini

Algemeen:  mei wordt meestal prachtig maar ook intens, Gemini. Contracten worden getekend, projecten afgerond. Je hebt verrijkende contacten. Je bezit charme, bruist van energie en doet hoofden draaien. Rest de vraag: hoe ga je dit alles kanaliseren?

Qua werk kan je nu heel wat bereiken. Je charisma maakt je zelfzeker en je neemt mensen snel voor je in. Je mikt vooral op de toekomst en hebt energie zat om het onderste uit de kan te halen voor je projecten. Wel eerst mogelijke valkuilen checken.  Met partner? Jullie doen het goed samen en ook hier broed je op een plan. Waarna jij je partner plus het gezin, warm maakt om eraan te beginnen. Solo? Je wordt gezien en doet ook moeite om de juiste vangst te doen. Je verleidt, betovert en verbaast en haalt daarna je wensenlijst boven. Tja… Tussendoor is het prima toeven bij familie, vrienden en collega’s. Je ronselt nu vooral geld voor je projecten via je charme. Die kan je zeker ver brengen, maar geduld brengt je nu nog net iets verder.

Kreeft

cancer

Algemeen: in mei ben je ambitieus en vastbesloten te krijgen waar jij je zinnen hebt op gezet, Kreeft. En dat kan zowel professioneel als privé zijn. Je beschikt daartoe over de durf om je comfortzone te verlaten en over de kracht om indien nodig, iets te forceren.

Op beroepsvlak kom je in actie. Omdat de tijd rijp is om een tandje bij te steken voor het vinden van een nieuwe job, de bevestiging van je talenten of het krijgen van een promotie. Je stapt uit de schaduw om op te eisen waar je recht op hebt. Want je voelt dat het nu of nooit is. Met partner? je focus ligt nu op je werk en je sociaal netwerk. Toch kan jij je partner ervan overtuigen dat al je moeite ook zijn of haar leven een meerwaarde zal geven. Solo? Ook voor jou primeert ‘vooruitgaan op het werk’. Maar je beseft dat je wel steeds alert moet blijven voor het geval de witte raaf die aan je hoge eisen voldoet, langs vliegt. Omdat je voor meer en beter gaat op het werk, volgt het financiële vanzelf.

Leeuw

leo

Algemeen: mei is niet echt de makkelijkste maand voor jou, Leo. De goede voornemens die je had rond nieuwjaar zijn reeds lang verdampt. En je besluit om professioneel en privé vooral je eigen zin te gaan doen. Wat uiteraard niet onopgemerkt blijft.

Qua werk heb je nu het gevoel dat je de klus alleen moet klaren. En dankzij je inzicht en goed uitgekiende strategie, doe je dat ook. Dat geeft je moed om op zoek te gaan naar een geschikte baan die je (nog) meer vrijheid en geld belooft dan je nu al krijgt.  En je timing zit goed. Je slaagkans is groot. Met partner? Je professionele ambities hebben ook invloed op hem of haar. En op het gezin. Het is dus belangrijk dat hij/zij je steunt en je maakt er werk van haar/hem zover te krijgen. Solo? Je focust op werk en sociaal leven. De liefde kan dus van de partij zijn via iemand die samen met jou betrokken is bij een lopend project. Qua geld haal je uiteindelijk binnen wat je had gehoopt.

Maagd

virgoAlgemeen: zou mei ‘jouw’ maand kunnen zijn, Virgo? Wellicht wel. Deze maand doe je immers meestal en vol overtuiging dat wat jij wilt en wat jou dus een goed gevoel geeft. Zowel qua werk als privé. En je laat je hierbij leiden door je sterke intuïtie. Olé!

Op het werk kan niets of niemand je nu stoppen om een tandje bij te steken en/of te doen wat jij goed acht. Bovendien kan je anderen overtuigen om zich achter jouw voorstellen te scharen. Succes verzekerd, wat kan uitmonden in een promotie. Of  zelfs in de overstap naar een andere baan. Met partner? Je blijft balanceren tussen werk en relatie, maar vindt toch de tijd om de band met hem/haar hechter te maken. Relaxen gebeurt met het gezin of de vrienden. Solo? Het lijkt erop dat je libido piekt en je opjut om op zoek te gaan naar die ene die je naar adem doet happen! Geld is nu echt niet je grootste zorg. Maar het kan wel vanuit diverse kanten tot jou komen.

Weegschaal

libra

Algemeen: mei zit vol contacten en kansen, Libra. Zowel professioneel als privé. Je legt nu vlot verbinding met anderen, wat je populariteit en imago aanzwengelt. 1 tip: denk goed na vooraleer jij je inzet voor een persoon of zaak. Wees vooral kieskeurig!

Qua werk kan het heftig worden. Je zal knopen moeten doorhakken of een contract moeten tekenen. Het wordt wikken en wegen. Volg je hart, maar luister ook naar je verstand. Omdat deze wending belangrijk is voor je toekomst. Met partner? Het is druk, maar toch zal je er via de juiste communicatie in slagen de band te versterken. Solo? Aan nieuwe gezichten en bekende contacten geen gebrek in mei. Maar ben jij bereid om gevoelsmatig te investeren in één van hen? Jij kiest! Je zal nood hebben aan ontstressen en dat lukt best met de juiste mensen om je heen. Op het werk praat men over geld. Je staat sterk genoeg in je schoenen om je deel van de koek op te eisen.

Schorpioen

scorpio

Algemeen:  mei staat voor het vinden van rust en evenwicht, Scorpio. Gedaan met je op te winden over futiliteiten. Je focust je meer op je partner, gezin en familie. Ook op het werk ben je kalmer, wat je toelaat breder te kijken en nieuwe kansen te benutten.

Op het werk voel jij je steeds meer op je plek. Je treedt uit de schaduw, creëert en grijpt kansen en slaagt erin je ideeën door te drukken. Bij chefs en collega’s. Het hoeft niet allemaal nieuw en anders te zijn voor jou. Je haalt gewoon het beste uit je dagelijkse werk- en leefsituatie. Met partner? Je staat open voor meer communicatie. Maar je staat erop elkaar meer vrijheid te gunnen. Maar al bij al leven jullie in balans samen. Solo? Je legt de lat hoog, waarbij de spoeling dunnetjes wordt. En toch ben je niet van plan je eisen te dimmen. Tja…  Wat geld betreft: je vraagt er meer van op het werk. Daarbij aarzel je niet om je sterke punten in de verf te zetten en je stem te verheffen. Tot je krijgt wat je vraagt.

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: je hebt optimisme te koop in mei, Schutter. Met andere woorden: jij en je actueel positivisme blijven niet onopgemerkt. Je kan dit gebruiken om anderen voor je in te nemen en om zo je plannen uit te werken. En dit thuis, op het werk én in je sociale kring.

Welke job of activiteit je nu ook beoefent, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Wat telt is je daadkracht en engagement tijdens de werkuren. Die inzet wordt opgemerkt en daar zal je weldra de vruchten van plukken. Ook financieel. Met partner? In mei kan je volop doen waar je van houdt samen met de persoon wan wie je houdt. En als het wat ruimer mag zijn: je doet wat je kan voor je gezin en pleziert zowel klein als groot. Solo? Je hebt een droom en doet alles om die droom waar te maken. Je huidige uitstraling helpt om een passende partner aan te trekken. Qua geld is dit een tijd om te investeren. Misschien wel in een huis dat vrij snel een warme thuis kan worden. Last van chronische pijnen? Die verdwijnen nu grotendeels vanzelf.

Steenbok

capricorn

Algemeen: in mei zal je glimlach verrassend onweerstaanbaar zijn, Steenbok. Net zoals je energie trouwens en de wijze waarop jij de zaken aanpakt. Bovendien lijkt je enthousiasme aanstekelijk. Al die troeven kan je nu uitspelen op het werk en privé.

Op het werk leg je goed doordachte ideeën op tafel. Je hebt ook genoeg energie, enthousiasme en argumenten om je zaak te bepleiten. En zo trek jij de juiste steun en het gewenste budget binnen. Waarna je de weg opent om je plan in juni vorm te geven. Met partner? Je wil de band pittiger en hechter maken. Dat kan omdat de juiste vibes je nu tot een goede luisteraar promoveren. Maar ook voor de rest van het gezin sta je open. En je voelt weldra de warmte je kant opkomen. Solo? Je kapt met het verleden en zet je in om een passende partner te spotten. Veel kans dat het lukt, want je charme piekt nu. Qua geld wil je meer, maar ga hen die je moeten betalen niet overdonderen. Blijf redelijk, dan lukt het zeker. 

Waterman

aquarius

Algemeen: in mei loopt het best lekker, Waterman. Financieel pluk je nu de vruchten van je inzet van maanden geleden. Verder gaat je tijd en energie nu vooral naar het verbeteren van het thuisfront. Meer bepaald naar alles wat je huis of interieur betreft.

Op het werk plaats jij je kwaliteiten in de focus tijdens diverse onderhandelingen. Dit moet je helpen om jezelf duurder te verkopen, gezien je geld nodig in de privésfeer. . En je blijkt handig genoeg om effectief meer binnen te halen. Met partner? Je inzet voor het familiale verheugt je partner en jij krijgt nu dus met een vingerknip bijna alles gedaan van hem/haar. Op meerdere vlakken, jawel! Solo en op zoek? Vanaf de 20ste straal je alles uit wat een eventuele partner maar kan wensen. Gebruiken dus die vibes en er je voordeel mee doen. Qua geld zet je echt alles op alles om extra geld te genereren. En dat lukt je. Als je nu al toekomt aan ontspanning, vind je soelaas  bij familie en vrienden.      

Vissen

pisces

Algemeen: in mei word je geleid door de sterke, dynamische vibes van volharding, moed en ondernemerszin, Vissen. En dat levert je prima resultaten op. Zowel in de professionele als in de persoonlijke sfeer. Tip: benut volop de kansen die je nu krijgt.

Qua werk dien je alles wat niet meer rendabel is, achter je te laten. Het is beter om je volledig potentieel te ontdekken en te gebruiken. Durf jezelf te zijn. Laat de kaas niet van je brood eten en heb de moed om je echte zelf in de strijd te gooien. Je kan er enkel bij winnen. Met partner? Je schuwt het experiment en de sensualiteit niet maar je laat je niets meer opdringen want je wil ook hier jezelf blijven. Je beslistheid verrast je partner die snel de goede kanten van je houding ziet. Solo? Je stelt het nu goed in je eentje, houdt de boot wat af en laat je door niemand ompraten. Eerst het verleden  verteren, biedt ook voordelen. Geld is niet je grootste zorg. Maar let op. In geen tijd kunnen je aankopen je budget ferm overschrijden.

Ideetje voor Moederdag:   Welke edelsteen past bij jouw sterrenbeeld?  –   Astrologie en chocolade 

 

Deel.

Reageer