Horoscoop november 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop november 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
November staat in het teken van actie, actie en nog eens actie, Ram! Op het werk ontmoet je tegenstand, moeilijk te overtuigen mensen en lastige vragen. Maar je zet door. Thuis stort jij je op wachtende klussen of decoratie. Je bent in de familie voor iedereen beschikbaar. Nieuwe vrienden wenken, maar niet voor lang. Met vaste partner? Hier rammelt het. Solo? Je gaat op jacht, maar het eindigt in mineur. Kijk uit je doppen op financieel vlak. Want je krijgt niet altijd wat je toekomt. Ga er achteraan.

Stier

taurus
November brengt je zowel professioneel als privé de nodige strubbelingen, Stier. Op het werk zijn er uiteenlopende visies, wat voor uitstel of zelfs afstel van projecten kan zorgen. Ook met je vaste partner zijn misverstanden te voorzien, waarna je vlucht in je werk. En in de vriendenkring is het al niet veel beter. Thuis brengen de kinderen (te)veel leven in de brouwerij. Laat hen sporten. Qua geld, één tip: leer budgetteren. Single? Je vertrekt op jacht en met een tikkeltje geluk haal je de ware zo binnen.

Tweeling

gemini
Op het werk loopt niets zoals voorzien. Gelukkig ben je genoeg gemotiveerd om er flexibel en creatief tegenaan te gaan. Met partner en geboren in mei? Hier zit een dik haar in de boter. De andere stellen bakken zoete broodjes. Single? Hou je klaar, want een grote liefde blaast je van je sokken, Gemini. Financieel ga jij je uitgaven spreiden. In de familie wil elkeen zijn zin doordrukken, wat niet zonder slag of stoot verloopt. Probeer teveel drama te vermijden. Je maakt nu tal van nieuwe vrienden.

Kreeft

cancer
In november verken je zowel professioneel als privé nieuwe wegen, Kreeft. En wat er ook gebeurt op het werk, jij blijft kalm en beheerst. Op financieel vlak duiken die onbetaalde facturen opnieuw op. Erfgerechtigd? Blijf alert. Je mede-erfgenamen zijn niet altijd even betrouwbaar. In de familie zijn egoconflicten actief. Je ziet nu enkel de vrienden die je het nauwst aan het hart liggen. Met partner? Jullie relatie verandert vooral in goede zin. Solo? Je denkt wel erg nuchter na over de relatie die je aangaat.

Leeuw

leo
Niet echt een topmaand, Leo, maar je blijft overeind. Op het werk kabbelt alles rustig verder. Misschien lokt het buitenland wel. Volg je financiële toestand op de voet. Hier kunnen spanningen ontstaan, ook via familie die er zich mee bemoeit. Je kan één en ander verkeerd ingeschat hebben betreffende een scheiding of een vastgoedzaak. Met partner? Financiële problemen kunnen jullie nu parten spelen. Single? Hier beweegt er weinig. Kritiek en jaloezie kunnen de sfeer bezwaren in de vriendenkring.

Maagd

virgo
November oogt prima, Virgo. Er is wel wat twijfel zoals: ga ik mee met de flow of neem ik mijn leven in handen. Met partner? Het loopt vrij goed tussen jullie. Single en geboren tussen 10 en 23 september? Opgelet, want een grote passie komt nu jouw kant uit. Op het werk krijg je promotie en meer bevoegdheid plus een beter salaris. Financieel zit alles dus kits. In de familie sta je klaar voor Jan en alleman. Het contact met collega’s, vrienden en buren bloeit open. Je sociale cirkel groeit nu zienderogen.

Weegschaal

libra
In november moet jij je financiën goed in het oog houden, Libra, want hier beweegt er nu heel veel. Maar naar welke kant de balans zal doorslaan, is koffiedik kijken. Met partner? Alles loopt prima, daar jullie elkaars vrijheid respecteren. Solo? Cupido schiet raak en jij landt op een roze wolk. Geboren begin oktober? In de familie komen oude, pijnlijke financiële kwesties boven water. Je vrienden bieden gelukkig soelaas en plezier. Op het werk heerst een aangename sfeer maar gelijk ook een hels tempo.

Schorpioen

scorpio
Goede maand Scorpio, waarin je hersenen op scherp staan en je visie glashelder is. Deze pluspunten laten je toe te scoren op professioneel vlak en je meerwaarde te verzilveren. Financieel is er geen vuiltje aan de lucht. Met partner? Jullie kijken op dezelfde manier tegen het leven aan. Solo? Ook hier scoor je, maar de ontnuchtering laat niet lang op zich wachten. In je gezin en familie ben jij nu terecht de adviseur van dienst. En deze bezigheid loopt verder tot in je vriendenkring waar je invloed groot is.

Boogschutter

sagittarius
Maand vol contrasten, Schutter. Geboren tussen 6 en 14 december? Zet direct een rem op je uitgaven, anders zit je halfweg de maand op droog zaad. Volg professioneel een strakke planning, want je raakt overstelpt met werk. Thuis en in de familie is de sfeer ontspannen, terwijl je nu geen behoefte hebt aan je vrienden. Met partner? Novembergeborenen zijn nu zo veeleisend, dat de spanning te snijden is. Single, geboren in november en ernstig op zoek? Ja, jij kan nu de vangst van je leven doen.

Steenbok

capricorn
November staat voor “uitdaging”, Bokje. Vanaf de 12de kan je op je werk weerstand of weigeringen verwachten. Privé ga je voor een vastgoedtransactie of de start van een vereniging. Financieel ga je erop vooruit via een schenking of loonsverhoging. Beleg veilig! Met partner? Er is hier een verandering aan de gang die helemaal niet negatief hoeft te zijn. Single? Vanaf 9 november kan nostalgie om voorbije liefde(s) plots fors toeslaan. Dit alles samen kan je van je slaap beroven of stress opleveren.

Waterman

aquarius
November is bewolkt, wat je humeur aantast. Op het werk blijft het opboksen tegen verandering en dat geeft stress. Laat je niet beduvelen! Wees voorzichtig met geld. Lees de kleine letters en laat je vooral niets aansmeren. Met partner? Tumult inzake werk en geld bezwaren de relatie. Solo? Zelfs Watermannen die er niet meer in geloven, worden overvallen door de liefde en kunnen al snel niet meer zonder. Thuis verzuurt de sfeer door de recente problemen. Vrienden hoef je nu even niet te zien.

Vis

pisces
Gemengde maand, Visje, met als hoofdingrediënt: verwarring. Op het werk heerst er onduidelijkheid met als gevolg: je weet niet meer waar je precies staat. Ook je financiële toestand is momenteel wat onstabiel. Thuis en in de familie help je hen die het nodig hebben. In je vriendenkring steken wat egoconflictjes de kop op en weet je het even allemaal niet meer. Met vaste partner? Hier zijn spanning, onduidelijkheid en meningsverschillen troef. Single? Al die tijdelijke onzekerheden maken je passief.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.