Horoscoop november 2016

0

Wat brengt de maand november 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Op het werk staat november voor een agenda die keer op keer overhoop wordt gegooid, Ram. Gelukkig kan je op het werk én daarbuiten je vele contacten en vriendschappen benutten. Met partner? Een latente ontevredenheid smeult verder. Solo? Vanaf de 12de draait dat hoopvol contact de andere kant op. In de familie neem jij initiatieven in het belang van allen. Financieel loopt het niet steeds even vlot, maar raak je er altijd weer uit. Dit, dankzij de positieve energie die continu door je stroomt.

Stier

taurus
Op het werk zijn er constant blokkades, Stier. Hou ook rekening met een verbreking van contracten of beloften. Met partner? De relatie staat onder druk, met of zonder reden. Jaloezie kan hier meespelen. Solo? Dat blijft nog even zo. In de familie zijn er veel fricties, vooral tussen jou en je kinderen, broers of zussen. Ook met je vrienden verloopt het nu niet rimpelloos. Financieel zijn er momenteel geen problemen. In november kan de vermoeidheid regelmatig toeslaan. Maar je komt ze telkens snel te boven.

Tweeling

gemini
Je raakt soms vermoeid en ook je spijsvertering bezorgt je wat last. Toch ben je stressproof en is je stemming top. Op het werk laat je niet op je kop zitten en duw je er dat project door. Met partner? Je wil de leiding te nemen, wat niet altijd welkom is. Solo? Je zoekt geen avontuur maar een degelijke partner die ook toekomstgericht denkt. In de familie is gezelligheid nu troef. Bij de vrienden doe je moeite om je verstaanbaar te maken zonder je op te winden. Een erfenis, verzekering of lening staat in de focus.

Kreeft

cancer
Op het werk staat november voor projecten of zaken die onderweg problematisch worden of van richting veranderen. Met partner? Jullie belanden in een crisis. Single? Je kan best iemand ontmoeten die je bevalt, maar verwacht niet teveel. De familie schaart zich eensgezind rond een heuglijk feit. Je komt samen met je oude vrienden maar gaat deze maand toch ook voor nieuwe contacten. Financieel wordt het uitkijken. Fysiek voel jij je eindelijk beter en dat vertaalt zich in meer vitaliteit en weerstand.

Leeuw

leo
Op het werk knok jij je een weg naar boven via motivatie en volledige betrokkenheid bij wat alles je doet. Met partner? Hier steken problemen de kop op die enkel opgelost raken via een goed gesprek. Single? Een beslissende ontmoeting met toekomstperspectief is zeker mogelijk. In de familie zijn er (schoon)ouders die zich met je leven bemoeien of kinderen die zich alles permitteren. Het sociaal leven krijgt voorrang op oude vrienden. Laat je financieel niet inpakken zonder de zaak vooraf te bestuderen.

Maagd

virgo
Mooie, productieve novembermaand waarin singles de liefde vinden. Op het werk ben je strijdlust, veeleisend en zelfzeker en dat rendeert, Virgo. Met partner? De toestand tussen jullie is nu onduidelijk. Single? Een passionele liefde met alles erop en eraan is in aantocht. In de familie vlot alles, hoewel de kinderen aan de luie kant zijn. Je vriendenkring wordt groter, zeker virtueel. Wat het financiële betreft: er drijft nu een prachtkans langs. Je grijpt ze, maar enkel na het inwinnen van advies en rijp beraad.

Weegschaal

libra
Op het werk ga je er frank en vrij tegenaan. En ja, je duwt er dat project door of krijgt die promotie. Misschien ga je zelfs meer of minder werken. Met partner? De band is momenteel stabiel. Single? Maak je klaar voor een tijd van spanning, avontuur en nieuwe sensaties. Thuis leg je op alle slakken zout, wat niet in goede aarde valt. Er zit aardig wat schwung in de vriendenkring. Geniet ervan! Indien je onderhandelt over een financiële vergoeding van om het even welke aard, staat het geluk nu aan jouw kant.

Schorpioen

scorpio
Mooie novembermaand, Scorpio. Op het werk wil je het op een andere manier aanpakken en vind je snel de juiste opties. Met partner? Prima harmonie hier, in woord, daad en gevoel. Single? Geduldig wacht je op hem/haar die je pad moet kruisen. In de familie zijn er meningsverschillen en opstandige kinderen. Gelukkig ligt de oplossing steeds binnen handbereik. Heb je hulp nodig voor om het even wat? Er staat altijd wel iemand voor je klaar. Financieel zit het goed en kan je zelfs een hangende zaak afsluiten.

Boogschutter

sagittarius
Behoorlijke maand, Schutter. Op het werk wordt er veel van je verwacht, dus voel jij je verplicht erin te vliegen. Dankzij je vlotte omgang met collega’s en chefs, pakt alles prima uit. Met partner? Hier overheerst begrip en tederheid. Plus de aanpak van praktische zaken. Solo? De relatie waarop je zo vurig hoopt, zou nu wel eens realiteit kunnen worden. In de familie ben je zeer aanwezig en actief. Qua vriendschap leg je de lat hoog. Wat geld betreft: je bestudeert nauwgezet je beschikbaar budget en je uitgaven.

Steenbok

capricorn
Op het werk eist men wegens besparingen steeds meer van je. Je stort je erop maar in dit proces sneuvelt je goede verstandhouding met de directie. Met partner? Verhit sfeertje hier, Bok, via conflicten, jaloezie, verzoening, enz. Zelfs de familie bemoeit er zich mee. En dat betekent: nog meer conflicten. Single? De grote, ware liefde weet jou in november te vinden. Sta paraat. Zin in een feestje? Daar heb je toch vrienden voor! Je volgt van zeer nabij je financiële toestand, klaar om in te grijpen indien nodig.

Waterman

aquarius
Professioneel maak je veel kans op vooruitgang, Waterman. Maar kijk toch uit voor zelfoverschatting of het geven van je ongezouten mening. Met partner? November staat voor stil geluk. Solo? Op de meest uiteenlopende manieren kan de vlam (opnieuw) fors in de pan slaan. In de familie wordt de band met broers of zussen aangehaald. Er zit veel plezante beweging in je vriendenkring. Opgelet met allerhande aankopen op het internet of vastgoedtransacties. Laat je geen knollen voor citroenen verkopen.

Vis

pisces
Op het werk ben je nu klaar om die nieuwe kans te omarmen. Ook zeg jij ja tegen bijscholing. Met partner? Meestal zit het hier goed. Maar wees vooral niet te loslippig over je relatie. Single? Je zwemt wat rond, zoekend naar verstrooiing, maar hapt niet echt toe. In de familie loopt alles prima en is er uitbreiding op komst. Tegenover je vrienden heb je de neiging geen blad voor de mond te nemen. Dat heeft gevolgen. Financieel ben je bereid risico’s te nemen. Maar…besef je wel goed wat je tekent, Visje?


Deel.