Horoscoop november 2017

0

Wat brengt de maand november 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Maand waarin je vaak in aanvalsmodus verkeert, Ram. Want op het werk schrik je nergens voor terug. Maar goed ook, want je ontmoet hier een fikse portie weerstand. Ook privé zet die trend zich door. Met partner? Hier loopt niets van een leien dakje. Solo? Je haalt alles uit de kast maar oogst weinig resultaat. Thuis en in de familie blijft de sfeer stressy door discussies en bemoeinissen. Gelukkig kan je terugvallen op trouwe vrienden. Budgetteren blijft nu moeilijk en geld dat je toekomt laat op zich wachten.

Stier

taurus
In november heb je soms wat teveel zelfvertrouwen, Stier. Je denkt elk probleem de baas te kunnen, wat inderdaad vaak maar toch niet altijd het geval is. Zoals op het werk waar flink wat stoorzenders actief zijn. Met partner? Het draait hier vrij vierkant en jij probeert te vluchten in je werk. Solo? Er lijkt één en ander te veranderen, maar het loopt af met een sisser. Thuis wordt er verbouwd of vernieuwd. Bepaalde vrienden kunnen je ontgoochelen of zich erg bekrompen opstellen. Het financiële luik zit wel goed.

Tweeling

gemini
Modale maand, Gemini, waarin het er op het werk te traag aan toe gaat. Volgens jou althans. Met partner en geboren tussen 13 en 21 juni? Een conflict is quasi onvermijdelijk. Single? Dit kan in november veranderen, vooral als je al lang alleen bent. Thuis voel jij je goed en tracht je het nog beter te maken via nieuwe aankopen en praktische aanpassingen. Nieuwe vrienden maken lukt nu zeker. Onvoorziene, belastende uitgaven kunnen deze maand opduiken. Uitgaven die verband houden met erfgoed of vastgoed.

Kreeft

cancer
Meestal mooie maand, Kreeft, zeker weten. En ja, er zijn die onverwachte veranderingen op het werk waar jij echter heelhuids doorheen raakt. Met partner? Het materiële primeert. Ook mogelijk: de relatie krijgt een andere wending. Solo? Een nieuwe, oprechte liefde kan nu je deel worden. Thuis en in de familie duiken er spanningen op. Gelukkig zorgen de kinderen voor de nodige fun. Je beseft deze maand dat je echte vrienden goud waard zijn. Opgelet: voor je het weet ben je geld kwijt op een onfrisse manier.

Leeuw

leo
Wat er ook gebeurt, je zet door Leo. Op het werk moet je kiezen. Drijf je mee met wat zich voordoet of bestendig je dat wat je al bereikt of verworven hebt. Met partner? Voor bepaalde Leo’s kunnen pijnlijke familiale kwesties zwaar doorwegen op de relatie. Solo? Opwinding, verleiding en fun verzekerd. En hier stopt het, jawel. In de familie rijzen er conflicten. In de vriendschap geniet je van zowel oude als nieuwe vrienden. Qua financiën kan je bepaalde zaken niet goed inschatten. Vermijd daarom elk soort investering.

Maagd

virgo
Prima maand, Virgo, waarin jouw motivatie plus charisma puik werk leveren. Op het werk grijp je alvast die mooie kans en ga je vooruit. Met partner? Jullie hebben het goed samen, tenzij je geboren bent begin september. Dan rommelt het tussen jullie. Single? Hier kan alvast een mooie vriendschap bloeien. Thuis/in de familie rijzen er conflicten of problemen rond de woonst. Je brengt nu veel tijd door met je vrienden. Wat geld betreft: volg alles nu van zeer nabij en zeker die onvoorziene uitgaven. Doen!

Weegschaal

libra
In november bereik je meer dankzij je charme, Libra. Op werk sta je onder grote druk maar net via die charme krijg je als vanzelf hulp en steun van de juiste mensen. Met partner? Je hang naar vrijheid primeert. Respecteert je partner dit? Des te beter. Indien niet, dan zoek je vluchtroutes. Single? Bereid je alvast voor op grote sensaties en gevoelens! In de familie is de sfeer troebel. Omdat oude kwesties, ook financieel, nu opnieuw komen bovendrijven. Er valt deze maand een hoop leuks te rapen in de vriendenkring.

Schorpioen

scorpio
Best wel mooie maand, Scorpio. Professioneel krijg je gerealiseerd wat je maar wilt. Ook promotie hoort erbij als je in oktober geboren bent. Met partner? Jullie zijn verliefd en eensgezind en dat mag en zal iedereen weten. Single? De liefde is van de partij en hoe! Zit jij soms verwikkeld in een moeilijk verhaal? Dan krijgt dit nu een goede afloopt. Zowel in de familie als de vriendenkring vind je voor iedereen de juiste woorden. Daarom ben je zo populair. Geld en goed bezorgen je momenteel geen kopzorgen.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk ga je vooral vooruit via je communicatietalent en je flexibiliteit, Schutter. Geboren rond midden december? Jij krijgt extra verantwoordelijkheid. Met partner? Hoewel je veeleisend blijft naar haar/hem toe, delen jullie alle kleine en grote vreugdes en zorgen. Solo? Geen getob hier, je leeft en amuseert je in het nu. In de familie ben jij de rots in de branding. Voor plezier maken moet je bij je vrienden zijn of bij anderen uit je sociaal netwerk. En ja, eindelijk besef je de waarde van elke euro die je verdient.

Steenbok

capricorn
Op het werk moet je nu op eieren te lopen, Bokje. Want blokkades onder alle vormen worden actief. Maar je blijft rechtop, hoe dan ook. Met partner? De relatie verandert. Baby? Andere prioriteiten en interesses? Mogelijke breuk? Single? Langzaam bloeit er iets moois uit een vriendschap of contact. Het familiale wordt verstoord door je professionele of persoonlijke verandering. Via vriendschap en netwerk, komen er zoveel invitaties naar je toe dat je niet weet wat te kiezen. Je krijgt onverwacht een mooie som geld..

Waterman

aquarius
In november moet jij je uithoudingsvermogen gebruiken, Waterman. Omdat de veranderingen op het werk je positie kunnen verzwakken. Doorbijten is hier de boodschap. Met partner? Je professionele zorgen beïnvloeden je relatie. En niet te vergeten: ook je familieleven. Solo en geboren tussen 9 en 18 februari? De 1ste week van november kan een simpele aantrekking de start worden van een serieuze relatie. Qua vriendschap leg je de lat hoog. Je financiële toestand is stabiel maar wat aan de schrale kant.

Vis

pisces
Professioneel gaat alles je te traag, Visje. Zo traag dat je zin hebt om er de brui aan te geven. Met partner? Ofwel is er twijfel over de relatie die een dip kent, ofwel lopen jullie wederzijds over van romantische gevoelens. Single? Vanaf 8 november kan je overvallen worden door een liefde die fantastisch aanvoelt. Zelfs als je er niet meer in gelooft. Thuis en in de familie bent je extra attent voor anderen. In de vriendenkring laat je niet meer over je heen lopen. Bravo! Jammer genoeg raakt je budget maar moeilijk in evenwicht.


Deel.