Horoscoop november 2019

0

Wat brengt de maand november 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
November brengt spanningen mee, Ram. Maar je overleeft het wel. Toch heb je het niet makkelijk op het werk. Daar zijn meningsverschillen en plannen die steeds weer gewijzigd worden, de oorzaak van. Met partner? Ook hier rijzen er conflicten, vooral rond familiale en/of professionele kwesties. Veel van je relaties zijn trouwens wat conflictueus deze maand. Single? Bereid je voor op een coup de foudre, inclusief toekomstperspectief. Volg je financiën op de voet. Want je krijgt niet wat je verdient omdat beloften niet nagekomen worden. Vecht voor wat je toekomt!

Stier

taurus
Eerder stressy maand waarin er veel beweegt, Stier. Ook op het werk waar je nu tegen diverse stoorzenders aanloopt die je zelfs doen dromen van een andere baan. Met partner? Je daagt de ander uit wat natuurlijk de snelste weg is naar een conflict. Solo? Je gaat op zoek naar een nieuwe liefde. Let op: laat je niet te snel meetronen. En dat geldt voor zowat al je contacten/relaties. Ook de familiale en amicale. Wees niet te lichtgelovig, want wat je ziet is niet altijd wat je krijgt! Wat het financiële betreft, kan je gerust zijn. Je springt o zo verstandig met je centen om.

Tweeling

gemini
Bewogen maand waarin je desondanks stand houdt via je focus op je doel(en). Op het werk ontmoet je moeilijkheden van allerlei aard die sommige Tweelingen ertoe aanzet het elders te zoeken. Met partner? Vermijd het om de chef uit te hangen en te beslissen in naam van de ander. Single? Voor de meeste Gemini draait november uit als een tijd van reflectie, van inkeer. Zowel met de familie als vrienden is het lastig omgaan. Omdat het jou nu ontbreekt aan geduld en empathie. Zolang je alert blijft qua geld, valt het financiële luik prima mee.

Kreeft

cancer
Qua werk brengt november heibel met de directie, Kreeft. Ook wordt een lopend project plots afgebroken. Kom op voor jezelf! Met partner? Veranderingen zijn aan de orde in deze relatie. Wellicht moet jij dus vrede nemen met een totaal nieuwe situatie. Solo? Je snapt nu wat je echt verlangt, wat enkel positief kan zijn. Reeds In een nieuwe relatie? Die evolueert prima. Via je sociale of familiale kring krijg je altijd hulp van de juiste persoon. Je slaagt erin te snoeien in je uitgaven. Verwikkeld in een juridische strijd? Je tegenstanders schuiven de schuld in jouw schoenen.

Leeuw

leo
Een mix van stress en actie overheersen de verder mooie novembermaand, Leo. Op het werk ben je superdynamisch en zet je iedereen vlot naar je hand. Doe toch maar op tijd en stond wat water bij de wijn. Met partner? Jullie lijken twee handen op één buik. En daar kan enkel moois van komen. Solo? Avontuurtjes zeggen je niets. Je hoopt op dat ene, solide contact vol oprechte liefde. Met familie en vrienden loopt het nu helaas wat stroef. Want je ergert je blauw aan Jan en alleman. Qua geld zit het dan weer prima, zolang je valstrikken en excessen weet te vermijden.

Maagd

virgo
Op het werk schakel je gezwind een versnelling hoger, Virgo. Bovendien ben je er strijdlustig en veeleisend. En wees gerust. Je wordt gehoord en gezien. Met partner? Niets lijkt nog zeker. Wat eerst zo evident leek, begint nu te wankelen. Bovendien kunnen familiale zorgen de relatie bezwaren. Solo? Willen of niet, het blijft nog even zo. Benut die tijd voor jezelf. Gelukkig zijn je vrienden deze maand duidelijk aanwezig in je leven. Op financieel vlak wachten je een paar onplezierige verrassingen, Virgo. Pak de koe bij de horens en beperk tijdelijk je uitgaven.

Weegschaal

libra
Hectische maar bevredigende maand, Libra. Op het werk is het superdruk maar de goede resultaten horen er hier helemaal bij. Met partner? De band is solide en kan zelfs gekleurd worden door een sensuele wave in november. Be prepared! Solo? Een spannend, intensief en hoopvol contact overspoelt je. Neem extra vitaminen! Veel Libra’s prijzen zich nu gelukkig met een kring goede vrienden die zo duidelijk aanwezig zijn in hun leven. Je geeft veel uit in deze tijd maar je trekt ook veel binnen. Zoals een premie of een mooie opbrengst van een investering.

Schorpioen

scorpio
Ja, je verdrinkt zowat in het werk, Scorpio. Maar je supermotivatie en geniale ideeën halen je erdoor. Net als de avondlijke overuren achter je bureau natuurlijk. Maar…je krijgt je beloning onder de vorm van opslag, een promotie of de toewijzing van dat spannend dossier. Met partner? Alles kits hier, ook omdat jullie tijd nemen om elkaar te beluisteren. Single? Je zoekt (en vindt) nieuwe ontmoetingen, waaronder enkele spannende. Sterke emoties gegarandeerd! Je populariteit en sociaal leven zitten in de lift. Geniet ervan. Het financiële loopt nu van een leien dakje.

Boogschutter

sagittarius
Prima maand, Schutter. Op het werk ben je enthousiast, ondernemend en creatief. Meer moet dat niet zijn om anderen in te pakken en over jou te doen spreken. Met partner? Geen wolkje aan de lucht hier want jullie denken en handelen in dezelfde richting. Single? Dan staat je nu een verrassing te wachten. Want liefdesgeluk dat veel kans heeft om te blijven duren, komt jouw kant uit. En in je dichte omgeving wordt er rekening gehouden met jou via oprechte aandacht en attenties. Ook qua geld is november veelbelovend, gezien je inkomsten stijgen.

Steenbok

capricorn
Een overvolle agenda en een eisenpakket van bovenaf, zorgen voor extra druk en zuurstofgebrek, Bokje. Gelukkig vind je steeds de juiste oplossing en motivatie om alles tot een goed einde te brengen. Met partner? Twee opties hier. Loopt het lekker tussen jullie, dan is hier geen vuiltje aan de lucht. Maar kijken jullie elk een andere kant uit? Dan verzwakt de band nu verder. Solo? Jij snakt vooral naar een leuke tijd zonder enig engagement. Er gaat nu ook veel energie naar je echte vrienden. Je fijne antennes om winst te maken, helpen je financieel vooruit.

Waterman

aquarius
November brengt je op het werk verder dan verwacht, Waterman! De enige wanklank ligt in het feit dat jij conflicten kan uitlokken. Beheers je. Met partner? Jullie bakken zoete broodjes, waarbij jij de leiding neemt. Wat je partner nog waardeert ook. Solo? Op één of andere manier kruist de liefde (opnieuw?) je pad. Enjoy! Vrij veel draait deze maand rond de familie. Via een gezin dat opnieuw wordt samengesteld, een volwassen kind dat het nest verlaat of een verhuis. Stressy maar boeiend! Qua geld heerst er onduidelijkheid. Volg dus je bankverkeer van nabij.

Vis

pisces
November belooft vooruitgang op het werk, Visje. Indien je tenminste niet te zelfzeker wordt of de foute mensen in vertrouwen neemt. Met partner? De waarheid blijft hier verborgen en de twijfel slaat dus toe. Herkauw dit niet teveel want anders escaleert de zaak. Verzet liever je zinnen. Solo? Kijk uit: dat nieuw, boeiend contact is niet wat het lijkt te zijn. Je stopt veel aandacht, energie en liefde in je dichte kring. En je krijgt hier net zoveel terug. Let op: op één of andere manier overtuig je jezelf ervan dat je alles kan kopen wat je hartje begeert. Als dat maar goed komt…
 

Deel.