Horoscoop november 2020

0

Wat brengt de maand november 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Qua werk blijf je in november rustig en vermijd je confrontaties, Ram. Dit is niet wat je doorgaans doet en het brengt je chefs/concurrenten/collega’s helemaal van hun stuk. Wat jou een fikse voorsprong geeft. Met partner? Leg je eisen en twijfels het zwijgen op en blijf kalm. Zo kunnen jullie de problemen benoemen en oplossen. Ook via de raad van vrienden die ervaring hebben in het sluiten van compromissen. Idem in de familie. Niets verzwijgen maar alles bespreekbaar houden. Solo? Je hebt zoveel zin om op jacht te gaan. Doen dus! En wat het financiële betreft: alles in orde qua geld.

Stier

taurus
Op het werk lukt het je om anderen in te palmen via een vlotte communicatie. Toch krijg je geen helder zicht op een bepaalde zaak. Vraag je levensgezel of betrouwbare zakenpartner om raad. Hun kijk is objectiever. Met partner? En… daar is de jaloezie weer. Een weekend, etentje of andere activiteit met twee, kan hier uitkomst brengen. Single? Een nieuwkomer in de vriendenkring kan jou omver blazen en is dus zeker je volle aandacht waard. Zeg ferm nee tegen familie die zich met je liefdesleven willen bemoeien. November nodigt uit tot een nieuwe financiële investering. Doen, Stier!

Tweeling

gemini
In november krijg jij op het werk een superboeiende opdracht toegespeeld, Gemini. Enthousiast en met kennis van zaken, spring je er meteen bovenop. Blijf echter gefocust want dit vraagt meer tijd dan gedacht, terwijl je toch al een overvolle agenda hebt. Met partner? De sfeer is sexy en warm, maar je stopt nu (te)veel tijd in je werk. Solo? Je bent klaar voor de liefde die zich kan schuilhouden in de vriendenkring en je zomaar kan overvallen. Zowel bij de vrienden als in de familie is de sfeer welwillend en warm. Let echter op je centen. Want tussen de 9de en 16de geef je echt teveel uit.

Kreeft

cancer
Op het werk duren de problemen verder. Jij stevent recht op je doel af, voorzien van een vlotte babbel, betonharde argumenten en de goede raad van een betrouwbare collega/zakenpartner. Zo laat je vijandigheid verdampen. Met partner? Jullie vinden zeker de weg naar elkaar dankzij een betere communicatie en lieve attenties. Solo? Amor plooit zich dubbel om je tot bij de ware te brengen. De familie probeert zich nu te mengen in je leven en gezin, Kreeft. Sta dit niet toe. Solo maar met een nieuwe liefde? En kijk, daar is de bemoeizucht van vrienden. Je financiën zijn mooi in balans.

Leeuw

leo
Qua werk rijzen er in november conflicten rond een te volgen strategie, Leo. Jouw visie kan afwijken van de gangbare visie of je krijgt er een opgedrongen waar je geen voeling mee hebt. Ophef verzekerd! Met partner? Je neemt tijd om na te denken over je relatie. En zie, plots worden vibes actief die jullie een veilige bubbel intrekken. En zo de intimiteit tussen jullie vergroten. Solo? Jij bent klaar om een grote stap vooruit te zetten. In de familie ontstaan er diverse egoconflicten. Gelukkig is het cosy bij de vrienden. En daar je investeringen renderen, wordt het tijd voor een extra belegging.

Maagd

virgo
Op het werk ga je door een periode van reflectie. Je werkijver is groot, maar hier ontbreken duidelijkheid en middelen. Met partner? Niets is te gek of te gewaagd tussen jullie. Gooi alle remmen los en ga voluit voor de fun. Solo? Idem hier en daarnaast neemt je verleidingskracht fors toe. Wat kan resulteren in genieten op hoog niveau. Helaas strookt dit niet altijd met je familiale toestand. Het wordt dus schipperen voor jou. Je vrienden daarentegen gaan helemaal mee in jouw verhaal. Grote uitgaven kunnen nu even niet. Bijt op je tanden. Jouw tijd komt nog wel, Virgo.

Weegschaal

libra
Op het werk worden bepaalde contacten sterker en krijg je er een bondgenoot bij. Top, want alle hulp is welkom in november en lang daarna, Libra. Toch opletten voor emoties als woede en angst. Met partner? Problemen en stress blijven actief, maar ondanks alles, het teamgevoel ook. Single? Jij kan alle kanten uit. Grijp nu elke kans aan om je soulmate te ontmoeten. Zowel in de familie als in de vriendenkring kunnen stress en beperking de sfeer danig verzuren. Conflicten zijn niet uitgesloten. Focus je op geld en goed. Want de juiste vibes helpen je om nu overal het beste uit te slepen.

Schorpioen

scorpio
Qua werk verlaagt de druk in november en krijg je de tijd om volop te gaan voor die fantastische uitdaging. Doen, want je barst zowat van energie, intuïtie en creativiteit. Met partner? Je steekt net voldoende vuur aan de lont om de relatie pittig te houden en de routine te doorbreken. Single? Bereid je nu voor op de meest onwaarschijnlijke ontmoeting ooit, Scorpio. In de vriendschap suddert alles rustig verder. In de familie ook. Schijnbaar, want onderhuids broeien hier ongenoegen en conflicten. Los het op! Financieel kan je nu lustig woekeren met je talent, maar de verdiende oogst is voor later.

Boogschutter

sagittarius
Qua werk twijfel je in november tussen ‘wat saai maar veilig’ en ’volledige vrijheid maar riskanter’. Denk dus goed na vooraleer te kiezen,Schutter. Met partner? Zeg ja tegen het nieuw elan dat de relatie plots overspoelt. Single? Een verbroken contact kan heropleven maar een nieuwe, pittige ontmoeting kan je leven net zo goed op zijn kop zetten. In de familie moet een bepaald probleem nu definitief aangepakt worden. Jullie raken eruit via empathie. Bij de vrienden heerst een feeststemming. Enjoy! Je financiën verbeteren fors deze maand en dat kan op zoveel verschillende manieren.

Steenbok

capricorn
Ja, jij ergert je aan de lange meetings en eindeloos rapporteren, Bokje. Deze maand echter gaan je communicatieskills plus je flexibiliteit erop vooruit. En je zal zien: dit loont. Solo? Je durft in november een risicootje nemen of je valt voor iemand waar je normaal niet voor valt. Dat komt hard aan bij een bestaande vriend/in. Met partner? Die krijgt nu heel wat over zich heen zoals familiale strijd plus jouw werkstress. Stuur bij. Onder de vrienden heerst duidelijk jaloezie. In de familie komt dan weer oud zeer bovendrijven dat nu moet uitgeklaard worden. Qua geld is er stilstand. Oefen geduld.

Waterman

aquarius
Op het werk krijgen bepaalde beslissingen van jou veel kritiek, waarna je woedend wordt. Fout. Leer incasseren, overleggen en blijf zen. Dan zullen conflicten beheerst kunnen worden,Waterman. Met partner? Je verlangen gaat uit naar een ander. Wees discreet over je ontrouw. Single? Jij doet een vangst in of via de vriendenkring. Of… iemand aanbidt je in het geheim. Bij de vrienden ben je populair. In de familie echter sla je op vlucht van zodra men je tracht te beperken . Probeer erover te praten of te onderhandelen. Je inkomsten zijn stabiel, maar kijk toch uit voor al te zotte uitgaven.

Vis

pisces
In november is het kalm op het werk, Visje. Maar vanaf de 22ste komt er verandering aan. Nieuwe taak? Headhunter die jou opbelt? Nieuwe bazen? Inderdaad, verwarring alom. Maar blijf zen. December en 2021 brengen duidelijkheid. Met partner? Jullie wederzijds engagement neemt nu snel toe. Solo? Je ontmoet deze maand niet enkel een partner maar vooral de verlangde soulmate. In de familie rijst een geschil rond geld dat snel wordt opgelost. Luister naar je vrienden als je goede raad nodig hebt. Hoewel je financiële toestand beter kan, krijg je deze maand eindelijk wat je toekomt.

Wist je dit al over jezelf?
Ken je totem

Deel.