Horoscoop november 2023

0

Wat heeft de maand november 2023 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

November wordt een maand waarin je vooruitgang boekt, Ram. Je eerder gedane moeite wordt beloond, je projecten krijgen stilaan vorm. En dit zowel privé als op het werk. Je kan daarbij opgewonden zijn en nog sneller dan anders willen vooruitgaan. Niet doen. Matig je tempo en zet vooral in op de dialoog. Dat brengt je nu vaak verder. Hou er op het werk rekening mee dat je weinig tot geen actieve steun van anderen kan verwachten. Zelfs al maak je deel uit van een team. Enkel jouw harde werk zal het verschil maken en je verder brengen. Qua geld kan het beter. Je moet je hier immers vaak tevreden stellen met minder dan je (terecht) gevraagd had. Laat dit je er niet van weerhouden om verder te werken naar je doel toe. Met partner? Je laat het wat  afweten inzake oprechte aandacht voor je partner én gezin. Je bent in gedachten nu vooral bij je werk en je financiën. Overdrijf hier toch niet. Solo? Idem. En dan te weten dat er inderdaad een potentiële partner zou kunnen verschijnen deze maand. Maar… zal je er tijd en aandacht voor hebben? Valt nog te bezien.

Stier

taurus

In november 2023 lijkt het contact met anderen moeizamer te verlopen, iets waar jij een aandeel in hebt. Je bent deze maand nogal op jezelf gericht en houdt je energie dus bij je, Stier. Focus je om te beginnen op hen waarmee je dagelijks leeft en werkt en stel je wat meer open voor hen. Op het werk mag je zeker je talenten en kennis  demonstreren. Maar zolang je daarnaast anderen niet beluistert, raak je maar traag vooruit. Toon meer interesse in collega’s en zakenpartners. Of probeer het op zijn minst. Met partner? De sfeer tussen jullie is niet echt top. Omdat een bepaald privé project niet vordert zoals je gehoopt had. Dat maakt je humeurig en dat beïnvloedt je partner plus de rest van het gezin. Ook eis je in gezelschap veel aandacht op waarbij je partner roemloos in de schaduw blijft staan. Kan beter. Solo? Je bent zelfzeker wat mogelijke partners aantrekt. Maar omdat je zo moeilijk uit je cocon raakt, komt er van een vruchtbare interactie maar weinig terecht. Moet je geld krijgen? Dat arriveert  later dan beloofd. Tracht je de zaak te pushen?  Dan merk je dat dit niets oplevert.

Tweelingen

gemini

November draait vrij positief maar ook druk uit voor jou, Gemini. Omdat je de moed vindt om je te focussen op je dagelijks leven. Zowel privé als op het werk. Je rent wat minder vaak rond en tracht alles en iedereen aandachtiger te benaderen, details inbegrepen. En dat maakt een wereld van verschil. Wat daarom nog niet betekent dat jij je aan banden laat leggen. Je bent en blijft een vrije vogel. Qua werk ervaar je stress omdat je zo goed mogelijk probeert te voldoen aan de gestelde eisen. Maar via je creativiteit slaag je er wel in te doen wat moet gedaan worden. Ook kijk je naar de toekomst. Wellicht moet je een bijkomende opleiding volgen om op de plek te raken waar je van droomt. Met partner? Jullie hebben aandacht voor elkaar en slagen erin die slepende frustratie tussen jullie uit te praten. Waarna het meteen beter wordt. Solo? Je positieve vibe is aantrekkelijk. Raak je verliefd maar is het niet wederzijds? Dit kan nu veranderen. Hou je klaar!  Dit is geen tijd waarin het geld binnenstroomt. Dus…budgetteer, want je kan eerstdaags voor een dure maar nodige aankoop staan.

Kreeft

cancer

Heel wat Kreeften ervaren in november tegenwerking van hun ambities en plannen. Door vertragingen of door een spijtig gebrek aan enthousiasme vanuit hun persoonlijke en/of professionele omgeving. Zelfs vroegere contacten kunnen roet in het eten gooien. Dit kan je emotionele stabiliteit wat aantasten maar het zet je ook aan om keuzes te maken vanuit je intuïtie. Wat een goede zaak is die onheil kan voorkomen. Qua werk loop je tegen blokkades aan die je aanpakt via creativiteit en het volgen van je buikgevoel. Prima dus, maar toch heb je de indruk dat je vooral ter plaatse blijft trappelen. Met partner? Je gaat ook thuis voor verbeteringen, maar dat loopt niet zoals verwacht. Je partner en familie steunen je enkel als je niet gaat zweven. Solo? De ware vinden staat nu niet in je top 3. Je kan wel iemand ontmoeten die  interesse toont in je project(en). Stel het allemaal vooral niet te mooi voor, blijf realistisch. Dit is geen financiële topmaand. En toch heb je geld nodig. Ga je voor vers geld? Blijf dan nuchter tijdens het onderhandelen. Indien niet, zal je weinig vertrouwen wekken.

Leeuw

leo

In november ligt je focus vooral op je thuisbasis  Dus op je gezin, huis en dagelijks leven. Je voelt je helemaal klaar om hier de puntjes op de i te zetten. Obstakels worden aandachtig bekeken en daarna zoveel mogelijk geneutraliseerd. Via prima denkwerk, hergebruik en creativiteit verbeter je thuis veel praktische zaken met minimale middelen. Qua werk loopt niet alles zoals gewenst. Vastbesloten de dingen naar je hand te zetten, ga je wat druk uitoefenen. Niet doen, wacht je tijd af. Je kan ook besluiten om voor een job te gaan met minder zekerheid maar des te meer armslag en vrijheid. Dit terwijl je gezin niet zo happy is met deze wending. Met partner? Je beslist nu (te)veel zelf voor het welzijn van je gezin. Helaas vaak zonder je partner eerst te beluisteren. Dat kan hem/haar hoog zitten en de sfeer verzuren. Solo? Jij verlangt nu passie, sensualiteit en seks. Je kan succesvol op jacht tot je ook hier weer het hoogste woord wil krijgen. Jammer toch!  Deze maand hou jij je budget in het oog. En terwijl je netjes binnen de lijntjes kleurt, slaag je er toch in heel veel te realiseren op materieel vlak. Bravo Leo!

Maagd

virgo

In november leg je vlotter contact, Maagd. Je bent minder gereserveerd en gebruikt  vaker je overtuigingskracht en kordaatheid. Dat levert je meer fans op en maar goed ook. Want laat dit nu echt dé maand zijn om je sociale kring en netwerk uit te breiden en/of te bespelen. Zowel on- als offline en zowel privé als qua werk. Iets wat je prima resultaten kan opleveren. Deze energie heeft ook een andere kant: je zou wel eens flink kunnen uitbarsten. Op het werk draait alles rond zolang je maar beseft dat er naast jouw visie nog andere meningen bestaan en je bereid bent er rekening mee te houden. Helaas kan je deze maand geroddel en afgunst over je heen krijgen. Leg dit naast je neer en ga door. Met partner? Je gaat bewust voor quality time met hem of haar en het gezin. Beluister zeker hun wensen. Solo? Je huidige charme en je nood aan flirten en vrijen, lokt mensen aan. Schiet cupido raak en verlang je naar meer? Speel dan in op de overeenkomsten tussen jullie in plaats van jezelf in de kijker te plaatsen. Gebruik nu volop je talent en potentieel om het financieel plaatje dat jij voor ogen hebt te realiseren via de generositeit van anderen.

Weegschaal

libra

 

Voor november geldt zowel privé als professioneel het volgende: je kan het best voor jezelf opkomen door gebruik te maken van je charme en vastberadenheid.  Vermijd eindeloos gepalaver dat je op stang jaagt en uiteindelijk toch uitmondt in een impasse. Doe direct dat waar jij top in bent. En dat is en blijft onderhandelen en tot een compromis komen. Zo voorkom je energie- en tijdverlies. Pas dit advies zeker toe op het werk waar je nu te maken krijgt met lieden die je willen blokkeren op diverse manieren. Laat je niet opjutten, hou je koppie erbij en stuur steeds aan op een goede schikking. Met partner? Je wil het beste voor jullie als paar en voor het gezin. Ondanks het feit dat het nogal rommelt op het werk, tracht je toch tijd en geld uit te trekken om iedereen te pleasen. En dat lukt zo nu en dan prima. Solo? Het grootste deel van je vrije tijd gaat nu toch naar je vrienden en familie. Daardoor lukt het niet meer om op jacht te gaan. Je hebt nu hoe dan ook meer geld nodig, Libra. Oefen geen druk uit op potentiële geldschieters. Zet liever je luchtige charme in om hem of haar over de streep te trekken.

Schorpioen

scorpio

November is een tijd waarin jij de dingen vanzelf intuïtief aanpakt, Scorpio. Vaak is dat een goede zaak omdat je aldus moeilijkheden kan ontwijken. Maar je slaagt er helaas niet altijd in jaloerse en agressieve gevoelens te bedwingen. Ook woede opstoten zijn hier mogelijk. Op reis gaan kan voor afleiding zorgen, maar met het eindejaar in zicht is dat financieel niet altijd haalbaar. Qua werk ga je nu voor een maximale ontplooiing van je potentieel. Maar allerlei beperkingen op de werkvloer laten dit niet toe. En daardoor raak je gefrustreerd. Met partner? Er kunnen zich emotionele uitbarstingen voordoen, waarna jij je terug trekt in jezelf en de toestand analyseert. De aantrekking tussen jullie brandt op een laag pitje. Tracht toch je hart te openen voor de ander, maakt niet uit hoe. Single? Heb je iemand op het oog? De luchtigheid en speelsheid verdwijnen razendsnel uit de prille band. Een toffe date in een speciale setting plus een goed gesprek, kunnen hier wonderen doen. Je creativiteit om aan meer geld te komen, laat je nu wat in de steek. Er rest hier dus maar 1 advies: haal de buikriem aan. Succes, Scorpio!

Boogschutter

sagittarius

Om in november met goed gevolg het leven in al zijn facetten te kunnen omarmen,  dien je eerst een soort interne reset te doen, Schutter. Neem tijd om achterom te kijken naar de knelpunten uit je verleden. Welke lessen kan je eruit halen?  En zal je sterk genoeg zijn om die kennis vanaf nu te gebruiken en dus na te denken voor je spreekt en handelt?  Er zullen nu diverse problemen op je af komen die op één of andere manier vanzelf of met weinig moeite weer zullen verdwijnen. Qua werk krijg je meerdere voorstellen. Weeg de pro’s en contra’s met zorg tegen elkaar af. Enkel je gevoel volgen, volstaat nu niet. Dankzij je huidig charisma pak je collega’s en chefs vrij makkelijk in. Met partner? In de thuisbasis en verdere familie zijn er flink wat klussen en problemen te klaren. De sfeer blijft evenwel oké. Maar veel quality time voor elkaar is er niet. Single? Er valt thuis en in de familie zoveel te doen. Een leuke tijd met je vrienden voert verse zuurstof aan. Enjoy!  Dankzij je charme kan je nu vlot geld genereren. Maar bak het niet te bruin en respecteer de grenzen van wat redelijk is.

Steenbok

capricorn

Meer dan één Steenbok hoopt in november 23 een eind te maken aan een bepaalde structuur of routine die te belastend werkt. Dat kan op elk gebied zijn: thuis, familie, gevoelsband, sociaal en/of professioneel. Eigenlijk wil je dit zo snel mogelijk doen en dat is eigenlijk niets voor jou die vooraf meestal grondig over alles nadenkt. Denk dus ook hier goed na over welke brug je zonder al teveel schade kan opblazen. Dit is ook een drukke tijd vol nieuwe prikkels, contacten, mogelijkheden en impressies. Op het werk zijn er blokkades waarin jij je vastbijt met de beslistheid van een pitbull. En die je veelal wegwerkt dankzij je uithoudingsvermogen, moed en grote ambitie. Met partner? Het was al beter. Want frustraties doen de harmonie verdampen. En je kan het ook niet helpen dat jij je carrière steeds boven je je privéleven stelt. Solo? Ga naar buiten, stap op iemand toe, doe moeite, neem initiatief. Zo niet, blijf je single. Je krijgt nu een erg klare kijk op je financiën. Je lost quasi onoplosbare problemen op. En dat kan een erfenis betreffen, allerhande transacties en/of onroerend goed.

Waterman

aquarius

In november ga je er keihard tegenaan, Waterman. Eerstens qua werk omdat je meer geld nodig hebt om een privé project te realiseren. Je slaagkans hangt af van het feit of je al dan niet teveel hooi op je vork zal nemen. Dat betekent: niet teveel werken, niet teveel geld lenen, projecten niet te groot zien en je focus niet over teveel dingen tegelijk verdelen. Indien je er toch vol voor gaat, zal jij jezelf uitputten. Daardoor zal je één en ander moeten loslaten dat dus onaf blijft en een verliespost wordt. Op het werk kan je maar beter niet te ambitieus zijn, de voet op de rem houden en vertrouwen op hen die je op de achtergrond steunen. Ook kan je nu prima collega’s, partners en chefs voor je innemen. Maak er verstandig gebruik van. Met partner? Je ziet het megagroot deze maand en belooft hem/haar plus je gezin de hemel op aarde. Maar kan je al deze mooie plannen ook waarmaken? Denk na vooraleer te praten, want het zou met een sisser kunnen aflopen. Solo? Je droomt van losse avontuurtjes en van een eigen plek om als knus liefdesnest in te richten. Maar dat kost geld. En daarom ben je in november naar (nog) meer geld op zoek.

 Vissen

pisces

In november willen de meeste Vissen fors vooruit in het leven en grenzen verleggen, jawel. Ze zijn bereid daartoe alles te geven wat maar mogelijk is. En dan tekenen er zich 2 groepen af.  Groep 1 lukt er, ondanks alle gedane moeite, slechts in om matig vooruit te gaan. Dit terwijl groep 2 met dezelfde moeite, stevige vorderingen maakt. Ook kan groep 2 veelal rekenen op de steun van de directe omgeving. Op het werk word je ongeduldig wat obstakels kan creëren. Toch is het mogelijk door te groeien op de plek waar jij je nu bevindt of elders de baan van je keuze te bemachtigen. Je bent nu zeer opmerkzaam en emotioneel stabiel wat van pas komt als je te maken krijgt met  foute lui. Met partner? Je bent nu teveel met je werksituatie én met jezelf bezig. Op die manier rest er maar bitter weinig tijd en aandacht voor je vaste partner. Solo? Gebruik je charme maar vermijd het jezelf teveel in het zonnetje te zetten. Dat kan een verkeerde indruk maken op de ander. Jammer. Je hebt wellicht geld nodig om er een werkproject door te duwen. Speel het fijntjes en zet vooral de voordelen in de verf die je geldschieters te beurt zullen vallen indien ze in jouw project investeren. Doen!

Kan leuke en bruikbare info zijn op Halloweenparty: Hoe raad je iemands dierenriemteken als hij of zij dronken is?

Deel.

Reageer