Horoscoop oktober 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop oktober 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Maand waarin de spanning flink kan oplopen, Ram. Dit via machtsverhoudingen of egoconflicten, professioneel én privé. Op het werk maak je overuren, alhoewel een nieuwe job of pensionering hier ook mogelijk zijn. Met partner? Tegengestelde visies brengen leven in de brouwerij. Als je partner niet plooit wordt het menens. Idem bij de vrienden. Single? Amor klopt aan in de eerste week van oktober. In de familie trek je iedereen mee in een opwindend project. Financieel zit het goed zolang je alert blijft

Stier

taurus
In oktober etaleer je charme en efficiency, Stier. Jawel. En daarmee raak je op het werk nu heel ver. Met partner? Dat gaat minder goed. Kritiek en verwijten schieten heen en weer. Het is tijdelijk, maar daarom niet minder pijnlijk. Solo? Op elk moment kan de liefde toeslaan. Heb je een beginnend contact? Dan onderga je zeker forse sensaties. Financieel zit het goed. Je haalt nu de familiebanden aan met jong en oud, klein en groot. Bij de vrienden gaat het er hartelijk maar eerder mistig aan toe.

Tweeling

gemini
Oktober is een maand rijk aan emoties en vruchtbare contacten, Tweelingen. Vooral professioneel ben je nu in staat daarvan de vruchten te plukken. Zelfs indien je een nieuwe baan zoekt. Met partner? Hier is afstand merkbaar. Via teveel werk, andere beslommeringen of het opmaken van de relatiebalans. Solo? Leuke tijd die evenwel op niets uitloopt. Buig je over je geldzaken. Dit is echt nodig. Thuis is er momenteel wat turbulentie of een burenconflict. In de vriendenkring circuleren onduidelijkheden.

Kreeft

cancer
Oktober is niet zonder problemen, Kreeft. So what! Want jij gaat die te lijf met kracht plus een mooi emotioneel evenwicht. Op het werk ga je vooruit, hoewel een aantal Kreeften nu kiest voor een nieuwe etappe in het beroepsleven. Vaste relatie? Hier stel je één en ander in vraag, terwijl ook een familieconflict de sfeer kan verzuren. Solo? Je gaat enkel voor degelijk, wat de spoeling flinterdun maakt. In de familie zit een ruzie aan te komen. Gelukkig is alles oké bij de vrienden en in je portemonnee.

Leeuw

leo
Oktober wordt een heuse topmaand, Leo. Je populariteit piekt, en dus komen de uitnodigingen je kant op. Vooral uit de vriendenkring. Op het werk ga je er opnieuw helemaal tegenaan. Kalm maar vastberaden. Met partner? Je wil meer samen zijn met hem/haar, via een huwelijk, samenwonen of meer vrije tijd. Solo? Je verlangt gewoon naar een degelijke relatie. Let op je geld. Een foute raming van inkomsten en uitgaven, geeft problemen. In de familie overheersen nu onenigheid en verwijten.

Maagd

virgo
Oktober betekent succes op diverse vlakken, Virgo. Zolang jij er je hoofd maar bij houdt en de juiste keuzes maakt. Vooral financieel. Je energie piekt, opgelet voor hyperactiviteit hier. Op het werk is het druk, maar jij pakt alles prima aan. Ook zijn je werkrelaties nu top. Met partner? Het zit goed tussen jullie, maar bepaalde Maagden proberen hun partner toch te mijden. Single? Wees klaar voor een nieuwe en solide liefde. In de familie ben jij de grote organisator, terwijl je vrienden je wat teleurstellen.

Weegschaal

libra
Actieve maand waarin het veel Libra’s op het werk voor de wind gaat. Geboren tussen 8 en 15 oktober? Jij kan kiezen voor verandering. Met partner? De sleur slaat hard toe. Ofwel schept dit afstand tussen jullie ofwel injecteren jullie nieuwe impulsen in de relatie. Single? Je test enkel je marktwaarde, wat je veel plezier bezorgt. Het is nu financieel echt uitkijken geblazen. Je bent erg in trek bij je vrienden. In de familie zijn er de (financiële of andere) geheimen van je ouders of de rebellie van je pubers.

Schorpioen

scorpio
Prachtige maand die je een even prachtige energie schenkt, Scorpio. Qua werk zit alles mee, zodat je hoge ogen gooit. Eigen baas? Durf nu risico’s te nemen en je plannen uit te voeren. Het komt wel goed. Vooral omdat jij je financiën in het oog én gezond houdt. Vaste relatie? Wederzijds begrip en steun zijn hier volop aanwezig. En krek hetzelfde geldt in de vriendenkring. Single? De liefde kan nu letterlijk overal toeslaan. Fors toeslaan zelfs. En jij laat je maar al te graag inpalmen en meevoeren.

Boogschutter

sagittarius
Oktober nodigt uit tot reflectie. Op het werk zit het goed voor novemberschutters. De anderen raken moeilijker waar ze willen zijn. Geld vormt nu geen probleem, tenzij je geboren bent tussen 1 en 10 december. Is dit zo? Controleer zeker je uitgaven! Met partner? Het zit goed tussen jullie op alle vlakken. Solo? Dat blijft even zo en geeft je tijd om na te denken over wat je precies wilt. Thuis is er die losse, gezellige sfeer van “niets moet”. Vrienden (oude, nieuwe, verre of virtuele) heb je nu zat, Boogschutter!

Steenbok

capricorn
Maand waarin je de vruchten plukt van je inspanningen, Bok. Op het werk krijg je er je projecten en ideeën doorgeduwd. Je financiën/bezittingen eisen nu veel van je aandacht op. In positieve zin. Een familielid probeert je (tevergeefs) zijn of haar wil op te dringen inzake bepaalde kwesties. Deze stoorzender tast de verstandhouding met je vaste partner aan, die jij nu anders gaat bekijken. Solo? Een toekomstgerichte liefde komt zomaar uit de lucht vallen. Je vrienden irriteren je vrij snel in deze maand.

Waterman

aquarius
Oktober wordt krachtig en prachtig, Waterman. Je verveelt je geen seconde omdat er nu zoveel (positiefs) op je afkomt. Financieel zit alles goed. Ook zit je prima in je vel, wat zich weerspiegelt in je relaties. Want tussen jou en je vaste partner heerst een samenzweerderige, leuke sfeer. En dat aangename deint uit tot in je vriendenkring, gezin en verdere familie. Op het werk krijg je goede ideeën en de juiste professionele steun met mooie resultaten tot gevolg. Single?Je blijft steeds welkom bij je vrienden.

Vis

pisces
In oktober gebruik je het beste in jezelf,Vis en dat is: je aanpassingsvermogen. Het houdt je recht in de vele turbulenties die nu actief zijn. Op het werk verlies je terrein of krijg je minder armslag/middelen, ondanks je inzet. Tracht de balans te vinden tussen je inkomsten en uitgaven. Met partner? Hier kunnen uithuizigheid en jaloezie de relatie uithollen. Solo? Iets wat goed begint, eindigt in mineur. Liefde en warmte overspoelen je familie. Jij kijkt intussen totaal anders aan tegen bepaalde vrienden.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.