Horoscoop oktober 2016

0

Wat brengt de maand oktober 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
We kunnen kort zijn, Ram. Oktober blijkt een periode gevuld met turbulenties. Om te beginnen op het werk waar de spanningen kunnen oplopen. Idem in de relatie met je vaste partner, waar zich de nodige fricties voordoen. Single? Hier blijken nieuwe contacten onstabiel. In de familie is het vooral optornen tegen veeleisende kinderen. Zowel kleine kinderen als pubers. Voor je vrienden kan je nu helaas niet genoeg tijd uittrekken. En deze maand ga je voor je eigen pleziertjes, of je ze nu kan bekostigen of niet…

Stier

taurus
Op het werk primeren opbouw en vooruitgang, Stier, ondanks een overvolle agenda. Je leidt hier alles in goede banen en boekt succes. Met partner en geboren in mei? Tot en met de 19de zijn de aanvaringen veelvuldig. Single? Een ontmoeting? Jazeker. Maar daar blijft het voorlopig bij. Momenteel is het druk in de familie op een prettige manier. Idem in de vriendenkring. Financieel evalueer je de toestand en voel je de nood aan meer inkomsten. Je blijft niet bij de pakken zitten en bekijkt de diverse mogelijkheden.

Tweeling

gemini
Redelijke maand, waarin Tweelingen geboren tussen 1 en 10 juni echter wat wind tegen krijgen. Want op het werk wordt het pezen en in de liefde is het al niet veel beter. Dit voor zowel Gemini met partner als voor de singles. De overige Tweelingen doen het professioneel en in de liefde behoorlijk. Voor alle Gemini tenslotte geldt: met de familie en vrienden verloopt alles naar wens. En verder zijn er nog de financiën. Dit zit goed in oktober. Er stroomt zelfs meer geld binnen dan verwacht.

Kreeft

cancer
Maand waarin van jou vooral aanpassing gevraagd wordt, Kreeft. Zeker op het werk waar conflicten, een zware agenda en gebrek aan steun hun tol eisen. Met partner? De liefdeshemel is zwaar bewolkt. Singles boffen, want Amor wordt actief. Thuis zijn er praktische en financiële problemen aan de orde. Gelukkig maken de kinderen veel goed. Slik je kritiek in bij je vrienden. Financieel dienen de puntjes op de i gezet te worden tussen jou en je vaste partner. Elk van jullie moet zich voldoende beschermd weten.

Leeuw

leo
Vrije mooie maand, Leo. Op het werk krijg je mooie kansen plus de nodige steun. Enkel vruchtbaar delegeren lukt jou vaak (nog) niet. Met partner? De behoefte aan emotionele stabiliteit primeert en wordt zeker voldaan. Ook duiken jullie samen het sociale leven in. Solo? Je bent erg kieskeurig en dat heeft gevolgen. In de familie worden jaloezie en ruzietjes actief. Je focust je meer op je bredere sociale kring dan op goede vrienden. Let op: zoek uit of dat prachtig financieel voorstel wel deugdelijk is.

Maagd

virgo
Tijd waarin je op het werk vooruit gaat, Virgo. Vooral wat verantwoordelijkheden betreft. Met partner? Alles kabbelt rustig verder in oktober, hoewel bepaalde zaken niet helder gezien worden. Solo? Je gaat voor avontuur via feestjes, het internet of de vriendenkring waar het één en al animo is. In de familie kunnen verwijten, misverstanden, een familiebezit of problemen rond een ouder iemand, de sfeer aantasten. Kijk uit: het ene moment is je bankrekening gevuld en het volgende bijna leeg.

Weegschaal

libra
De lucky vibes zijn in oktober nog steeds actief, Libra. Zeker op het werk en vooral als je in teamverband werkt. Met partner? Twee opties hier. Je ervaart een revival in de liefde of de sleur wordt nog wat groter. Solo? Er zijn veel contacten in zicht. Toch zijn het vooral de Libra dames geboren in september die nu de ware kunnen vinden. In de familie rijzen er conflicten. Fun en actie vind je bij de vrienden. Je hebt een gat in je hand. Kijk uit. Maar… geboren in september? Jij kent nu financiële meevallers.

Schorpioen

scorpio
Mooie maand, Scorpio, waarin de liefde onder diverse vormen duidelijk aanwezig is. Met partner? De band wordt versterkt en/of bezegeld met een kind, samenwonen, een huwelijk of de aankoop van een huis. Solo? Cupido schiet raak, vooral indien je geboren bent in november. In de familie én de vriendenkring zijn harmonie plus gezelligheid troef. Op het werk pak je iedereen in via je charme die je verder brengt. Financieel zijn er geen problemen of kan je gewoon hulp verwachten van de familie.

Boogschutter

sagittarius
In oktober zal je professioneel vooruitgang boeken. Omdat je nu snel en efficiënt werkt en zowaar steun krijgt vanuit je netwerk. Met partner? Niemand hoeft zich met je liefdesleven te bemoeien en dat is de juiste beslissing. Solo? Hier kan het nu twee kanten uit. Ofwel zoek je iets degelijks, ofwel ga je voor fun zonder enig engagement. Deze maand zal je het financieel met minder moeten stellen, Schutter, maar ook dit gaat voorbij. In de familie is de sfeer ontspannen. Ook maak je nu vrienden in alle milieus. Spannend…

Steenbok

capricorn
Oktober wakkert je vechtlust aan, Bok! Want op het werk blijf je nu flink overeind bij machtsstrijd en persoonlijke aanvallen. Het maakt je super alert en ja hoor, jij gaat uiteindelijk fors vooruit. Met partner? Hier kan passie nieuwe impulsen geven. Of… jullie maken elkaar met diezelfde passie het leven zuur. Solo? Hou je klaar, want de liefde is in aantocht. Thuis zijn er die verhuis of problemen rond een verbouwing of vastgoedzaak. Warmte en steun vindt je nu bij je vrienden. En qua geld zit het wel goed.

Waterman

aquarius
Heerlijke oktobermaand waarin je lekker jezelf kan zijn, Waterman. Want de focus ligt nu op bewegen, mensen ontmoeten, banden smeden en iedereen aan je kant krijgen. Wat vooral op het werk prima resultaten garandeert. Met partner? Alles loopt rustig verder. Single? Maak nu eindelijk es plaats in je hoofd en hart voor een nieuwe lovestory. Je investeert fors in je gezin en familie, wat je warmte en een goed gevoel oplevert. Je krijgt nu de dure rekening gepresenteerd voor een vroegere fiinanciële slordigheid.

Vis

pisces
Gemengde maand, Vis. Op het werk moet je wel bepaalde angsten overwinnen vooraleer tot actie over te gaan. Met partner? Twijfel, onduidelijkheid, uiteenlopende visies en gekibbel domineren deze periode. Single? Doe open als de liefde aan je deur klopt, want die kans is nu groot. Thuis en in de familie bekommer jij je om klein en groot, om jong en oud. En telkens je buiten komt, ontmoet je wel iemand die je ligt. Qua geld, is er die buitenkans en die kan je zeker grijpen. Maar slechts na wat bijkomend onderzoek.


Deel.