Horoscoop oktober 2019

2

Wat brengt de maand oktober 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
In oktober wil jij je meer laten gelden, Ram. Zeker op het werk waar het al een tijdje slabakt. Men vraagt je zelfs om er orde op zaken te stellen, wat je met plezier doet. Met partner? Jij zorgt voor een nieuwe impuls in de relatie. Dit, tot groot genoegen én verbazing van je partner. Solo? Je trekt op veroveringspad en met succes! Je sociaal en familiaal leven bloeit helemaal op. En maar goed ook want je bent nu op je best in alles wat je samen met vrienden en familie kan doen. Blijf alert want er worden deze maand belangrijke financiële beslissingen genomen. Privé en/of zakelijk.

Stier

taurus
In oktober draait het vooral om werk en liefde, Stier! Zowel werkzoekenden als Stieren met een baan, boeken nu professioneel vooruitgang. Je vindt die verlangde baan of krijgt de gedroomde promotie. Wel opletten dat je de collega’s of chefs niet schoffeert. Met partner? Je investeert hier tijd en moeite en huppekee, daar vliegt de romantiek weer de hoogte in. Solo? Cupido kan toeslaan op de werkvloer of ook nog langs een zakelijk contact. Je investeert nu evenzeer in je sociale kring. Het financiële gaat deze maand rustig zijn gewone gangetje.

Tweeling

gemini
Heel wat Tweelingen steken op het werk een tandje bij of hervatten bepaalde activiteiten. En eigenlijk ben je daar niet echt rouwig om. Met partner? Alles loopt hier prima, terwijl hij of zij er zowaar in slaagt je te verrassen. Of omgekeerd. Single? Je denkt slechts aan flirten, verleiden en binnendoen. Meer moet dat nu echt niet zijn. En intussen blijft er wel tijd over voor vrienden, bekenden en familie. Ook komt zowel je competitieve als je creatieve kant aan bod in oktober, waarbij jij je graag meet met anderen. Denk tweemaal na vooraleer die grote aankoop te doen.

Kreeft

cancer
In oktober kruip jij terug in je schulp, Kreeft. En dus tracht je van huis uit te werken of vrije dagen op te nemen. Zo krijg je meer tijd om de verfraai- of verbouwingswerken thuis op gang te trekken. Met partner? Je hebt zeker behoefte aan samenzijn, maar je richt je nu vooral op het gezinsleven en op het verwennen van familie en vrienden. Single? Je stort je in het uitgaansleven en vindt het niet erg nog wat alleen te zijn. Elke Kreeft geniet nu sowieso van een warm sociaal leven. Hou wel je budget in het oog, want er komt een pak meer kosten langs dan voorzien.

Leeuw

leo
Oktober draait uit als een tijd waarin je vooral tijd spendeert aan het opnemen van kennis, Leeuw. Via studie, een bijkomende opleiding of gerichte lectuur. Op het werk stagneert alles of weet je, door omstandigheden, niet meer waar je precies aan toe bent. Werkzoekende Leeuwen boeken dan wel weer vooruitgang. Met partner? Wat een saaie boel hier, terwijl samen beslissingen nemen helaas ver van makkelijk lijkt. Ontspanning zoek en krijg je door in jouw regio uitstapjes te maken met je dichte familie. Qua geld zijn er weinig problemen te zien.

Maagd

virgo
Je kan in oktober maar niet warm lopen voor je werk, Virgo. Omdat jij je nu op andere zaken focust zoals familie en privé financiën. Je springt meestal al slim om met je centen maar deze maand komt daar zelfs een forse meevaller bij. Mogelijks via je partner. En ja, je gaat jezelf nu toch es verwennen met een toffe aankoop. Neem gelijk ook wat tijd voor jezelf. Je bent immers altijd met honderd en één praktische zaken bezig. Met partner? Er valt hier zo weinig te melden. Jullie weten wat jullie aan elkaar hebben en dat geeft rust. Single? Ook dat heeft voordelen!

Weegschaal

libra
Je ziet er in oktober op je allerbest uit, Libra, en natuurlijk komt zo’n sexy look niet vanzelf. Je investeert immers slim in de juiste kleding en opmaak. Op je werk treed je niet op de voorgrond, maar doe je het rustig aan vanuit je vertrouwde plek. Met partner? Je brengt die nu moeiteloos het hoofd op hol. Solo? De liefde komt vlotjes je kant op. Want je lijkt wel een queen bee waar iedereen omheen cirkelt. Jij amuseert je nu het best in je sociale kring. En meer bepaald bij je vrienden. Samen met hen zet je een stapje in de wereld en dat kan zowat overal zijn. Enjoy!

Schorpioen

scorpio
Maand van inkeer en denkwerk, Scorpio. Maar ook van transformatie en tot jezelf komen. Daartoe neem je wat afstand van de dagelijkse sleur. Wat dus tegelijk je inzet op het werk afremt. Je vraagt je wel af of je huidige baan voldoende zinvol is. Met partner? Deze maand schiet de romantiek er wat bij in omdat de focus bij jezelf ligt. Solo? Je maakt nu vooral indruk op bijzondere types. Je goede vrienden zijn in oktober erg aanwezig in je leven. Om plezier te maken maar evengoed voor een pittige babbel. Geld lijkt momenteel van weinig belang.

Boogschutter

sagittarius
In oktober primeert je sociaal leven, Schutter. Dit is dus dé tijd om vergeten banden weer aan te halen of stevig te netwerken. Qua werk lijkt het kalm, maar binnenin vraag jij je af welke kant je op moet. Niet makkelijk. Met partner? Vooral de spirituele binding primeert hier. Single? Jij kan een warm contact leggen op een bijeenkomst. Met vrienden ga je de sportieve toer op. Ook het buitenleven lonkt. Je kids tenslotte maken je wegwijs in de leukste en spannendste computergames. En eindelijk komt er voor jou een eind aan een periode van financiële onzekerheid.

Steenbok

capricorn
Je stopt nu zoveel mogelijk tijd en energie in je werk, Bokje. En dat loont zeker deze maand. Want je oogst niet enkel resultaat, maar gelijk ook lof, aanzien en promotie. Met partner? Die moet helaas op een houtje sabbelen want je werk komt nu duidelijk op de eerste plaats. Hetzelfde geldt trouwens voor de rest van het gezin of de familie. Solo? Er kan hier een flirt komen of zelfs een relatie ontstaan. Waarschijnlijk met een vriend/in of een andere bekende. En al dat geploeter in oktober vertaalt zich gelukkig ook in een steeds groeiende bankrekening.

Waterman

aquarius
Oktober maakt je goedgezind, sterk, succesvol en in staat om tal van nieuwe ervaringen op te doen, Waterman. En iedereen steunt jou hierin. Zeker op werkvlak waar je ideeën zo enthousiast onthaald worden dat de zaak gewoon moet lukken. Met partner? Het is niet zozeer de romantiek die bovendrijft. Eerder een boeiende uitwisseling van constructieve ideeën, positiviteit en energie. Dat schenkt jullie samen onvergetelijke momenten. Single? Via een uitstap of reisje kan je deze maand een intelligent maatje ontmoeten. Qua financiën suddert alles rustig verder.

Vis

pisces
Oktober wordt een opruimmaand, Visje. Om je heen en in jezelf ontdoe jij je van het overtollige. Zowel materieel als emotioneel. En zowel qua mensen als dingen. Basic, clean and healthy, is je leuze. Op professioneel én financieel vlak schiet je deze maand pijlsnel de hoogte in. Wat je droomt, kan je nu realiseren. Met partner? Hier wint het seksuele en de fysieke intimiteit het van romantiek. Idem voor single Vissen. Lust en fysieke aantrekking zuigen je naar iemand toe. Verder grijp je elke kans aan om je collega’s beter te leren kennen en/of het in de familie gezellig te maken.
 

Deel.

2 reacties