Horoscoop oktober 2022

0

Wat heeft de maand oktober 2022 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen: in oktober 22 loop je over van enthousiasme, Ram. Maar laat je er niet helemaal door meeslepen, tenzij je daarnaast ook een goede communicatietechniek beheerst.  Want deze maand draait het zowel professioneel als privé om 1) eerst goed luisteren naar wat anderen te zeggen hebben en 2) er pas dan ‘to the point’ op reageren.

Werk:  zolang je niet alles (of toch teveel) naar je toe trekt en niet altijd het hoogste woord wilt voeren, zit je goed. Je enthousiasme is erg besmettelijk en geeft anderen energie. Hou wel rekening met de mening van chefs en collega’s want om tot goede resultaten te komen, is er zeker een goed team nodig. Beluister ook leveranciers, klanten en adviseurs. Samen verwezenlijken jullie zoveel meer. 

Liefde: met partner. Je voelt  je wat verwaarloosd door je partner. Denk na vooraleer er luidkeels je beklag over te doen. Tracht de zaak in alle rust uit te praten. Daarna kunnen jullie voor een gezamenlijk project(je) gaan, daar je partner zeker bereid is om jou te volgen in de realisatie ervan.  Single?  Je loopt wat ontstemd rond omdat je er maar niet in slaagt de juiste te spotten. Misschien moet er iets veranderen in de manier waarop je te werk gaat. Vraag aan hen die je vertrouwt, waar je precies de mist ingaat en hoe het beter kan. Volg hun advies indien het goed aanvoelt. 

Financiën: je hebt meer geld nodig. Privé en/of op het werk. Eens je bij de geldbron aanbeland bent moet je sluitende argumenten op tafel kunnen gooien. Maar in oktober zal je het sowieso niet al te groot mogen zien. Wees bijvoorbeeld tevreden met een aantrekkelijke bonus in plaats van een blijvende salarisverhoging. Dat is iets voor later.

Welzijn: je voelt het zelf wel, Ram. Je moet nodig stoom afblazen om je goed te voelen. Maar dat lukt zoveel beter met twee  Wat dacht je van een partijtje tennis, tafeltennis, darts of het ouderwetse armworstelen bijvoorbeeld? Elk veilig duel zonder mogelijke zware gevolgen is hier oké. Ook een online duel voor 2 spelers waarin luid roepen toegestaan is, doet het prima.

Stier

taurus

Algemeen: in oktober ben je voor niets of niemand bang, Stier.  Je bent wel wat nerveuzer dan normaal, wat kan uitmonden in agressiviteit. Opletten dus. Ondanks kritiek en persoonlijke aanvallen hou jij je moeiteloos overeind en blijf jij je doel voor ogen houden en nastreven. En je kan de zaak (of zaken) uiteindelijk ook afronden. Zowel qua werk als privé.

Werk: wil jij je huidige werkstatus consolideren of zelfs verbeteren? Speel het slim. Praat er zo weinig mogelijk over, stroop je mouwen op en doe wat je moet doen. Toon voldoende teamgeest en geef de voorkeur aan het algemeen belang. Overdrijf niet, dat wekt argwaan. Je inzet zal niet onopgemerkt blijven bij collega’s én chefs. Dat zal in je voordeel spelen op het moment dat jij een verzoek of voorstel hebt.

Liefde: Met partner? Je loopt met plannetjes rond. Om de thuisbasis te verbeteren voor jou en voor de rest van de familie. Nu nog je partner ervan overtuigen en hoe je hem/haar aan jouw kant kan krijgen, weet jij alleen. Besef dat dwang uitoefenen hier uit den boze is. Verpak het allemaal zo leuk of sensueel mogelijk. Single? Je wil scoren op het werk maar evenzeer in de liefde. Je bent en blijft dus voorlopig op zoek naar die zeldzame parel die volledig in je plannen past. Oeps, dit wordt natuurlijk een moeilijke. Wil iemand een date voor je regelen? Doen! De liefde kan overal opduiken.

Financiën: de waarheid is dat oktober niet echt een topmaand is om meer geld te vangen en/of je financiële eisen ingewilligd te zien. Het gaat je deze maand meer om het starten van professionele en/of persoonlijke projecten. En vroeg of laat zullen die je geld opbrengen.

Welzijn: je voelt deze maand dat je af en toe een portie ontspanning kan gebruiken. En momenteel kan je prima relaxen in je eentje. De manier waarop doet er niet toe. Zolang jij maar kan genieten en uiteindelijk weer helemaal tot jezelf kan komen, is het doel bereikt.

Tweelingen

gemini

Algemeen: oktober wordt druk, Gemini. Omdat je vol plannen zit die je via je energie en motivatie wil realiseren. En je zet daarbij zonder gêne je charme, vlotte babbel en verleidingskunsten in. Dit zowel op het werk, als in je sociale en persoonlijke relaties. En ondanks deze tools, mis je soms net dat laatste vleugje zelfvertrouwen om zaken te kunnen beklinken. Niet aarzelen, je kan het zolang je maar blijft doorzetten. 

Werk: hier haal je alles uit de kast om te slagen. Dus etaleer je met zwier je talenten, visie en aanpak. Waarna de betrokken chefs, collega’s en/of zakenpartners, algauw uit je hand eten. Opgelet: je probeert het onderste uit de kan te halen en bepleit meer voordelen en meer geld voor jezelf. Het is dan ook mogelijk dat het team dat jou moet aanwerven je daardoor niet meer interessant vindt. Wegens te duur en te veeleisend.   

Liefde: met partner? Ook hier tap je uit hetzelfde vaatje. Want je charme, humor en welbespraaktheid maken je in oktober zo aantrekkelijk dat de ander erdoor van zijn of haar sokken geblazen wordt. En als was in je handen is, of toch bijna. Aan jou dus om deze situatie te gebruiken voor de goede zaak en niet enkel om je persoonlijk  verlanglijstje erdoor te duwen. Single?  Je opvallend charisma plus je behoefte om loslopende geesten én harten in te palmen, verzekeren je van een prima resultaat. Maar pas toch op en toon wat meer volwassenheid dan eigenliefde. Gebruik je mooie tools niet enkel om de ander over te halen om jouw verlangens waar te maken.

Financiën: als Gemini kan je in oktober 22 te inhalig te zijn. En natuurlijk heb je geld nodig voor professionele en persoonlijke projecten. Maar je hebberigheid kan een doorn in het oog worden van hen die het financiële luik moet regelen. Kijk verder dan nu en kijk verder dan enkel het geld. Dat kan later nog altijd jouw kant opkomen.

Welzijn: je voelt je sowieso goed deze maand telkens jij de touwtjes in handen kan houden. Al bij al ga je nu toch liever solo dan als teamspeler. Maar gezien je in oktober veel fans hebt, vind je altijd wel iemand om je te vergezellen of bij te staan. Indien nodig of just for fun.

Kreeft

cancer

Algemeen: de plicht roept zo luid in oktober dat er geen ontsnappen aan is. En dit zowel professioneel als privé, Kreeft. Je weet overal perfect wat er precies speelt en bent prima in staat om alles zelf tot een goed einde te brengen. Helaas ben je geen supermens en dus moet je wel gaan delegeren. Kies betrouwbare personen uit van wie je zeker weet dat  ze exact zullen doen wat jij van hen verlangt. 

Werk: je werk en privéleven slorpen nu allebei veel van je tijd en energie op. Om je evenwicht te bewaren, moet jij je wel laten bijstaan. Hangende zaken kunnen nu afgerond worden, terwijl jij steeds vaker het gevoel hebt te weinig zuurstof te krijgen. Je kijkt dus discreet uit naar ander en beter. Begin alvast met je wensen te bepalen en je aanpak van de komende verandering te verfijnen.  

Liefde: met partner? Hij of zij plus de rest van het gezin, eisen je aandacht op. En terecht vind jij. Maar je ziet één en ander liever anders en probeert dat door te duwen. Gelukkig kan je de juiste woorden en redenen vinden om iedereen aan jouw kant te krijgen. Single?  Je hongert naar verandering. Je legt dus vlot contacten met hen die aan die behoefte voldoen. Maar let op. Ruil een bestaand, degelijk contact met potentieel niet zomaar in tegen een nieuw en dus vrij onbekend exemplaar. Je zou uiteindelijk wel eens van de regen in de drup kunnen komen.

Financiën: je werkt deze maand vooral aan je emotionele basis (partner, familie, vrienden). Je wil hier immers de voorwaarden creëren om vrijer een nieuw hoofdstuk van je leven te kunnen openen en binnenstappen. Meer poen pakken is voor later. 

Welzijn: je voelt je momenteel het best in je eigen huis en bij je gezin en/of verdere familie. Dat is voldoende ontspannend en helend voor jou. Heb je toch iets meer nodig? Ga fietsen, zwemmen, darts spelen of een balletje trappen met de kinderen. 

Leeuw

leo

Algemeen: modale maand, Leo, zowel op het werk als privé. De gouden tip blijft hier: probeer zo goed en effectief mogelijk te communiceren. En dat betekent niet enkel dat jij duidelijk maakt hoe de zaken staan maar ook dat jij echt luistert naar wat anderen te zeggen hebben. Zo niet, blijft het bij eenrichtingsverkeer zonder een vruchtbare afloop. 

Werk: op het werk ervaar je vertraging tot zelfs stilstand. En dat is zeker niet waarop je hoopte.  Maar zelfs een Leeuw heeft niet altijd alles in de hand. En daarom moet jij je boodschap/wensen/plannen duidelijker uit de doeken doen aan wie het horen moet. En dat kan enkel via een heldere, goed voorbereide communicatie.  Gebruik deze stille periode ook om te checken of de nodige centen wel beschikbaar zijn.

Liefde: met partner? Ook hier lijkt alles wat stil te vallen en komt er van de eerder gemaakte plannen maar weinig in huis. Alles lijkt immers een beetje onduidelijk en rommelig. Ga ook hier voor transparante gesprekken die de zaak weer kunnen aanzwengelen en je partner warm kunnen maken. Single? Je hebt nu tijd noch zin om op jacht te gaan, Leo. Want er zijn zaken die je (opnieuw) in beweging moet zien te krijgen. Daartoe dien je de juiste motieven en argumenten te vinden en dat slorpt veel energie op. Verder lijkt oktober niet de tijd waarin je vlot contacten legt. 

Financiën: je interesse gaat nu vooral naar het proberen doorduwen van bepaalde plannen/taken/besluiten in de werk- en/of privésfeer. En dat vereist een goede aanpak zodat je ruim voldoende hebt om over na te denken. Maar ga je toch achter het geld aan? Vergeet dan niet dan dat je meer vliegen vangt met honing dan met azijn.

Welzijn: deze maand voel jij je pas goed als je ongehinderd kan nadenken over wat je nu bezighoudt en wat je nog niet met anderen wilt delen. En daarom kan jij het best uitwaaien alleen zodat je niet continu afgeleid wordt. In je eentje lopen, fietsen, wandelen of zelfs een autorit maken in de volle natuur, zijn in oktober zeker aanraders voor jou.

Maagd

virgoAlgemeen: oktober staat voor uitbreiding, Maagd, want het succes lacht je duidelijk toe. Bovendien durf je zowel privé als op het werk je mondje roeren om te bekomen wat jij voor ogen hebt. Je houdt daarbij altijd je voeten op de grond maar je duwt je intuïtie niet weg. Deze bijzondere tool is jou dierbaar en zal je bijstaan en leiden bij alle beslissingen die je moet nemen. 

Werk: je gaat voluit voor wat je wilt en je haalt je slag thuis. Je gebruikt daarbij je talenten, hulpbronnen en je discrete charme. Je creativiteit en ook je overtuigende, heldere communicatie stellen je in staat om professionele onderhandelingen positief (en in jouw voordeel) af te ronden. Maar niet iedereen is een fan van jou. Probeer daarom verdachte personen te ontmaskeren en hun impact te neutraliseren.

Liefde: met partner? Je kan hem of haar deze maand zeker verleiden. En hoe! Of op zijn minst inpakken zodat jij uiteindelijk jouw plannen kan doordrukken. Op die manier beperk jij je partner en of dat zinvol is, moet nog blijken. Misschien keert die zelfzucht wel als een boemerang naar jou terug. Single? Ook als single Maagd kan jij nu wie je maar wilt in je netten strikken.  Het is logisch dat je er wat overmoedig van wordt en probeert de lakens uit te delen. Let hier voor op.  Anderzijds word je continu in de  realiteit getrokken in plaats van naar de ware. 

Financiën: je bepleit meer geld voor jezelf via je actuele charme, harde argumenten en koel maar resultaatgericht flirtgedrag. Maar overdrijf niet. Het levert je echter wel wat op, aangedikt met winsten uit een vroegere belegging of via een onverwachte bonus.

Welzijn: je bent in oktober meer bezig met het behalen van professioneel succes en het binnenrijven van meer geld dan met ontspanning. Maar ook jij hebt uiteindelijk behoefte om uit de dagelijkse tredmolen te stappen. Via volop shoppen bijvoorbeeld, online of in real life, waarbij jij je budget gaandeweg uit het oog dreigt te verliezen.  

Weegschaal

libra

Algemeen:  het lijkt erop dat oktober de start is van een nieuwe cyclus die vooral op expansie gericht is, Libra. Je wil vooruit en kijkt daarbij niet meer achterom. En dit gegeven doet zich zowel professioneel als privé voor. Je bent sterk genoeg om ook je financiën mee te trekken in dit proces van uitbreiding. Want je verlangt naar een groter budget om aangenamer te kunnen leven.

Werk: op het werk denk je zonder twijfel groot plus ver vooruit. En je kan prima een team leiden. Maar laat je niet meeslepen door onrealistische visies. Als je voelt (en jij kan dit zeker voelen) dat je aan het ontsporen bent, roep dan zo snel mogelijk hulp in. Van een expert of van betrouwbare vrienden en/of gemotiveerde medewerkers die alles samen met jou alsnog in goede banen kunnen en willen leiden.

Liefde: met partner? Je hebt genoeg in huis om je vaste partner mee te trekken. Naar nieuwe doelen en nieuwe horizonten. Dat spreekt!  En die partner laat zich aanvankelijk meetronen. Enthousiast of wat aarzelend. Want, staat hij/zij wel echt achter dat wat jij vooropstelt? Aan jou om erachter te komen via een verhelderende open babbel. Single? Jij kan hem of haar van je keuze probleemloos binnendoen in oktober. Desondanks verloopt één en ander daarna helemaal niet als voorzien. Komt het omdat je ook hier grenzen wil verleggen of mikt op het bijna onmogelijke? Zoek het nu uit indien je een beter resultaat wilt krijgen. 

Financiën: meer geld vangen, lijkt geen probleem te zijn deze maand. Je maakt het immers niet al te bont en mikt op meer centen in combinatie evenwel met vastigheid. Bovendien kan jij je troeven inzetten zoals je welbespraaktheid en je charme die hem of haar die de scepter zwaait over het geld, gunstig kunnen stemmen. Good luck! 

Welzijn: om je te ontspannen heb je nu anderen nodig. Avonturen beleven, grenzen verleggen en jezelf uitdagen, wordt zoveel leuker als je het probeert te doen in met familie, vrienden of collega’s. Laat los die remmen, maar blijf intussen wel voor jezelf zorgen, Libra. Want niemand anders zal en kan dat voor je doen.

Schorpioen

scorpio

Algemeen: jij gaat traag maar zeker een nieuwe, positieve fase tegemoet, Scorpio. En die trage evolutie biedt voordelen. Eerstens krijg je tijd om eventuele losse eindjes weg te werken. Verder kan ook het evalueren van wat er achter je ligt, je ook helpen. En al helemaal als je eruit leert welke fouten je niet meer kan en mag maken. Als je tenminste vooruit wilt gaan. Gebruik die lange aanloop naar meer succes dus goed.

Werk: je wilt je actieterrein uitbreiden en je zal dit doel met alle mogelijke middelen  nastreven. En dat moet lukken, gezien je omringd bent door positieve vibes. Maar om vol vertrouwen vooruit te kunnen gaan, moet jij er wel voor zorgen dat je voldoende steun én financiële reserve achter de hand houdt. En er is natuurlijk ook nog die privézaak die aan je energie knabbelt…

Liefde: met partner?  Er is binnen het gezin(of de familie)  iets gaande en jij moet het zien op te lossen. In je eentje of met behulp van je partner. Op dat moment zal er een last van je schouders vallen en kunnen jullie als koppel ook beter functioneren. Maar tot zolang blijft die kwestie een echte energievreter voor jou. Solo? Oktober lijkt niet de tijd te zijn waarin je de ware zal spotten. Er is een heet hangijzer in de familie dat moet aangepakt worden en jouw hulp zou hierbij welkom kunnen zijn. Anderzijds zijn daar de stappen voorwaarts die je op het werk wenst te zetten. En ook dit proces vraagt veel van je. 

Geld: privé kan je nu best wat meer geld gebruiken om actuele problemen aan te pakken. Dat betekent: bekijken op welke manieren je eraan kan raken. Sluit geen enkele piste uit en hou de communicatielijnen met eventuele geldschieters open. Indien iemand je nog geld schuldig is, is dit het moment om er achteraan te gaan.

Welzijn: in oktober bouw je stress op middels de jacht op een betere professionele status en/of de ontzenuwing van een familiaal conflict. Waarna de druk hoe dan ook van de ketel moet en dat lukt het best via bewegen of sporten. Zelfs al het opruimen van bijvoorbeeld de zolder of garage, kan voor een welkome stressontlading zorgen.

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: in oktober wil jij je ideeën vorm geven. Daarover zal flink onderhandeld moeten worden vooraleer jij die ambitie kan waarmaken. Maar ook privé dient er één en ander uitvoerig besproken te worden. Blijf hoe dan ook nuchter en bij de pinken. Wees niet té enthousiast en oefen geen druk uit op anderen. Dat zaait enkel ergernis en verwarring die nergens toe leiden.

Werk: qua werk valt het wel mee in oktober. Je besluit je carrière te boosten. Dit middels je creativiteit die jouw talenten in de focus plaatst. Maar je kan er net iets te enthousiast tegenaan gaan en hierdoor ongewild grenzen overschrijden. Je kan mensen ook forceren om je te volgen of hen ongevraagd jouw visie opdringen. Dat kan een foute zet zijn die contraproductief werkt.  Je bent gewaarschuwd, Schutter!   

Liefde: met partner?  Deze maand kan er privé oeverloos en open gepalaverd worden over kleine en grote dingen. Het lijkt alsof iedereen zich met alles bemoeit. Het kan zelfs wat uit de hand lopen en dat is niet bevorderlijk voor jullie relatie. Kijk wat vaker de kat uit de boom in plaats van meteen op elk akkefietje te springen. Solo? Ja, je kan nu jagen, verleiden en loslopend wild binnen doen als de beste.  Zeker weten. Maar ook hier wordt er vooral veel gepraat en zonder gêne uitgeweid over zaken die al bij al maar weinig met liefde te maken hebben. Blijf bij de zaak en vertrouw wat meer op je gevoel en wat minder op al dat geklets.

Financiën: je koestert grote plannen en moet dus geld losweken bij je werkgever, bankier, vrienden of familie.  Je kan hen de oren van het hoofd kletsen of je kan  degelijke argumenten bovenhalen om hen te bewegen jou een lening toe te staan. Blijf hier nuchter, gooi naast argumenten ook je charme in de strijd en het lukt je wel. 

Welzijn: gezien je ietwat in overdrive leeft in oktober, moet er wat stoom van de ketel.  Omdat je gespleten van aard bent, kan je 2 kanten uit. Je kan je terugtrekken in jezelf via solitaire boswandelingen, meditatie of lectuur.  Maar je kan je ook prima ontspannen bij en met je vrienden waar je helemaal jezelf kan zijn. Jij kiest.

Steenbok

capricorn

Algemeen: neem de kleine dagelijkse problemen en actuele akkefietjes met een stevige snuif humor, Steenbok. Want als compensatie haal je in oktober een enorme voldoening uit je professioneel leven. En wat meer is: als een echte dirigent kan je momenteel werk en privé (bijna) naadloos laten samensmelten. Bravo!

Werk: je werk wordt deze maand nog belangrijker dan anders. Gebruik dus zeker je zelfvertrouwen tijdens onderhandelingen en contacten. Want via deze tool maak je indruk, weet je! Jij staat immers voor zekerheid, voor vaste waarden en stevige garanties. Hou bij alles wat je presteert wel altijd rekening met het algemeen belang. 

Liefde: met partner? Je partner zou zich wat verwaarloosd kunnen voelen in oktober. Anderzijds kan hij of zij daar wel begrip voor opbrengen. Omdat je partner precies weet wat je waard bent en voor wie je het uiteindelijk allemaal doet. En tussendoor laat je wel duidelijk blijken hoezeer je dit begrip waardeert. Solo?  Oktober is niet de maand waarin jij beslist om al je energie te stoppen in de zoektocht naar de ware. Die energie gaat immers al naar je werk. En je hebt er geen spijt van. Want nuchter als je bent denk je: “first things first”, nietwaar?  En niemand zal je ongelijk geven. 

Financiën: als je meer geld nodig hebt deze maand kan er geen enkel probleem zijn, Bok. Je moet er af en toe wel eens het vuur uit je sloffen voor lopen maar… wat je wenst, dat krijg je uiteindelijk. En het is best mogelijk dat je het even snel weer uitgeeft. Kwestie van het thuisfront tevreden te houden. Jij slimmerd! 

Welzijn: je voelt je nu nog het best in intieme/familiale kring. Daar heeft men je immers ook nodig en dat besef je ten volle. Bovendien kan je daar lekker jezelf zijn en vind je hier een prima tegengewicht voor je werk gerelateerde (in)spanningen. 

Waterman

aquarius

Algemeen:  eigenlijk is oktober gewoon een doorslagje van september. Je stopt immers nog meer tijd en energie in je werk dan vorige maand. Als dit al mogelijk is, Waterman. En nog meer dan vorige maand moet het inbouwen van ontspanning een topprioriteit worden. Want je bent geen machine, al lijkt het er soms wel op. Je bent ook een mens met een persoonlijk leven, familie en vrienden. Denk daaraan!

Werk: je bent nu duivels ambitieus en je durft kleur te bekennen. Je stevent dan ook op je doel(en) af met een beslistheid en een maturiteit verkregen en verfijnd, via een jarenlange ervaring. Niemand kan jou nog wat wijsmaken.  Maar wees zo verstandig om klare taal te spreken. Laat dubbelzinnigheid en verkooppraatjes nu gewoon achterwege. Je redt het immers prima zonder deze dubieuze tandem. 

Liefde: met vaste partner? Je verlangt naar meer pit en schwung in de relatie.  Daartoe ben je bereid het voortouw te nemen en je partner in de door jouw gewenste richting te manoeuvreren. Je zal hier wellicht een charme offensief moeten inzetten en daarbij het geld laten rollen. Anders lukt het je niet. Solo? Je bent op zoek naar de witte raaf die qua liefde en/of seks, net als jij graag grenzen opzoekt. Je charisma helpt je om de juiste te overtuigen. 1 tip: respecteer zeker de mening en de grenzen van je verovering(en). Indien niet, eindig je gegarandeerd in je eentje. 

Financiën: En jawel, je hebt het financieel breder deze maand. En je hebt dat geld hard nodig om je partner en de rest van het thuisfront zoet te houden. Zo kan jij mooi daarnaast je ding doen. Die zoethoudertjes kunnen echter duur uitvallen. Maar dat neem je er in oktober graag bij.

Welzijn: om je te ontspannen moet en zal je nu grenzen verleggen. Op alle vlakken. Ook en vooral professioneel. Niets aan te doen. Want zelfs dit laatste volstaat om je uiteindelijk toch een gevoel van ontlading en ontspanning te geven. Naast je huisgenoten en vrienden natuurlijk…  

Vissen

pisces

Algemeen:  oktober lijkt de ideale tijd om eindelijk es orde op zaken te stellen. Eerst en vooral op het werk, Visje. Maar ook wat je persoonlijke administratie en je ideeën betreft. Hou je niet van dit soort advies? Tja, maar deze raad in de wind slaan heeft gevolgen. Het kan je mooie maar wat chaotische plannen immers totaal in rook doen opgaan, enkel en alleen door een gebrek aan discipline en alertheid. Jammer toch!   

Werk: je hebt plannen zat maar soms lijkt alles wat chaotisch. Want teveel is teveel. Blijf realistisch en ga fors snoeien tot je slechts enkele sterke en realistische ideeën overhoudt. Anders gezegd: ze moeten kunnen uitgevoerd worden. Let er ook op je met de juiste mensen te verbinden. Blijft de afstand tussen jullie groot? Doe dan wat water bij de wijn. Beter 1 vogel in de hand dan 10 in de lucht! 

Liefde: met partner? Jij wil je partner nu verwennen met enkele topideetjes om het dagelijks leven comfortabeler te maken. Maar overdrijf hier niet. Hou het praktisch. Niet enkel jij moet er euforisch van worden maar ook je partner moet er warm voor lopen. En dat blijft altijd afwachten. Single? Je wil maar wat graag indruk maken op een bepaalde persoon en spaart daarom tijd, geld noch moeite. Ook hier is de tip: overdrijf niet. Halveer het te spenderen budget en zet voor de rest je creatieve, fijne  persoonlijkheid in. Ook die aanpak kan prima lukken. 

Financiën: spring verstandig om met je geld in oktober, Vissen. Je laat het nu graag breed hangen en wenst het je geliefden en potentiële partner naar de zin te maken. En daar is extra geld voor nodig. Allemaal goed en wel maar deze maand vloeit er echt niet meer geld naar je toe dan anders. Stel dus grenzen voor jezelf!  

Welzijn: je ontspant je momenteel het best in familieverband en je doet veel moeite om het iedereen naar de zin te maken. Wedden dat het je helemaal lukt en iedereen een gezellige en te gekke tijd beleeft? Maar…hou daarbij je budget in het oog en overschrijd het niet.

Deel.

Reageer