Horoscoop september 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop september 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Maand waarin tal van stoorzenders je leven doorkuisen, Ram. Dit heeft gevolgen voor je vitaliteit omdat stress en vermoeidheid elkaar afwisselen. Ga nu vooral niet iedereen om raad vragen. Want dan oogst je zoveel verschillende meningen dat je door het bos de bomen niet meer ziet. En ja, de professionele, emotionele en financiële luiken zagen er al beter uit. Tussen jou en je vaste partner is er vuurwerk of… onweer. Solo? Je verovert wel, maar schenkt je hart niet. Thuis begin je veel, maar maak je weinig af. Naar je vrienden toe ben je nu zeer kritisch.

Stier

taurus
Net als bij vriend Ram, vallen ook voor jou stoorzenders te voorzien, Stier. Meestal bewaar jij je evenwicht, maar wat meer flexibiliteit zou je welbevinden nog verhogen. De relatie met je vaste partner is ver van top. Een zekere kilte doet zelfs haar intrede. Werk aan de winkel dus! Single? Amor kan raak schieten in september, jawel! Thuis en/of in de familie is de sfeer stressy. Je vriendenkring wordt groter dankzij de sociale media. Op het werk moet jij nu heel alert blijven teneinde je belangen te verdedigen. Wat de afdeliing financiën betreft tenslotte: dit zit goed.

Tweeling

gemini
Redelijke maand, waarin jij je net voldoende focust om de juiste beslissingen te nemen, Gemini. Een groep alleenstaande Tweelingen dient nu te beslissen of de laatst gestarte relatie verder wordt gezet of niet. Met partner? Hier loopt alles rustig door. Waarom niet es de vlam in de pan gooien? Professioneel geniet je van een verlengd vakantiesfeertje op het werk en een prima communicatie. Thuis en bij de vrienden is het aangenaam toeven. Financieel verloopt alles prima, zolang je maar het juiste besluit neemt. Vooral inzake beleggingen dan.

Kreeft

cancer
In september doe je er goed aan niet te ver vooruit te kijken en in te spelen op de situatie zoals ze zich voordoet. Op werkvlak is er beweging via een ingrijpende verandering zoals een pensionering of nieuwe baan. Of via één of andere promotie. Financieel kan het nu wat krap worden wegens teveel uitgaven. Met partner? In het beste geval kijkt die partner misnoegd toe hoe jij het heft in handen neemt, Kreeft! In het slechtste, volgt er een machtsstrijd. Thuis hangt alles af van een goede planning. Deze maand maak je nieuwe vrienden,die je echter snel teleurstellen.

Leeuw

leo
Prima maand boordevol liefde, Leo. Met partner? Jij steekt vol verlangen het vuur aan de lont en krijgt hem/haar algauw in de juiste stemming. Solo? De planeten staan dusdanig dat je nieuwe vlam wel eens de ware zou kunnen zijn. Op het werk pak je collega’s – klanten – bazen, moeiteloos in ten voordele van jouw visie en jouw voorstel. En dat charmeoffensief deint verder tot in de vriendenkring. Je kan jezelf nu evenmin iets weigeren en spreekt steeds opnieuw je bankkaart aan. Denk eens aan de gevolgen. In de familie zijn er zorgen om een ouder persoon of kind.

Maagd

virgo
Behoorlijke maand, Maagd. Er duiken natuurlijk wel een paar obstructies op, die echter vanzelf oplossen in het dagelijks ritme. Op het werk ga je er constructief tegenaan omdat je er nu alle kansen toe krijgt. In de vriendenkring zit er veel leuke en pittige actie. Met partner? Er heerst onduidelijkheid tussen jullie. Solo? Hier wordt het verlangen naar verbinding wakker. Dit als gevolg van een reis, opleiding of heel gewone ontmoeting. Thuis gaat alles zijn gang, akkefietjes rond kinderen en pubers inbegrepen. Financieel kan je tijdelijk wat krap komen te zitten.

Weegschaal

libra
September blijkt een maand te zijn waarin je ideeën zat hebt, Libra. Bovendien durf je nu uit je comfortzone stappen. Ook financieel, via gewaagde aankopen. En dat pakt niet altijd zo goed uit. Op het werk vergroot jij je actieterrein en neem je snel de juiste beslissingen. Met partner? Je probeert de sleur te doorbreken. Bravo! Solo? Je hebt momenteel meer nood aan een stevige vriendschap. En die is er. Thuis krijg je te maken met stoorzenders zoals eisende buren,onvoorziene uitgaven of lastige pubers. Dat bezorgt je zenuwpijn.

Schorpioen

scorpio
September heeft op het werk stress en uiteenlopende visies voor jou in petto. Verlies je zelfbeheersing niet, Scorpio. Dan raak je er zonder kleerscheuren doorheen. Qua geld lukt alles wat met vastgoed te maken heeft. Met partner? Twee opties hier. Goede band? Die wordt nog sterker via een gezamenlijk project. (Vastgoedaankoop? Huwelijk?) Kwakkelband? Jullie drijven nog verder uit elkaar. Solo? Er beweegt hier zeker één en ander, maar het is o zo kort van duur. Thuis rekent men op jou. Je vrienden zijn begrijpend, behulpzaam en vooral nuttig.

Boogschutter

sagittarius
Deze maand krijg je te maken met twee stromingen, Schutter. De ene remt je af, de andere stuwt je voort. Probeer zo goed mogelijk te schipperen tussen die twee. Met partner? Laat die laptop toch dicht en focus je op de ander. Zo komen jullie verder. Solo en geboren in december? Blijf alert, want een grote liefde kan nu je pad kruisen. Thuis heerst nog steeds een vakantiesfeer. In je vriendenkring, die groter wordt, is gezelligheid troef. Geboren in november? Bekijk je uitgaven, want het geld glipt je nu door de vingers. Vermoeidheid en rugpijn kunnen opsteken.

Steenbok

capricorn
Kort gezegd: september doet je verlangen naar verandering, Bokje. Je zit dus wat geklemd tussen je hang naar vernieuwing en het loslaten van je zekerheden. Op het werk loopt alles in het honderd. Dus steek je maar een tandje bij. Met partner? Een geldkwestie en onvoldoende inzet van hem of haar zijn struikelblokken. Solo? Je hebt even geen zin om op jacht te gaan. En evenmin om nu veel te investeren in je vriendenkring. Kijk uit wat je financiën betreft. Neem geen risico’s, blijf binnen de wet. Thuis en in de familie is er veel beweging, een soort komen en gaan.

Waterman

aquarius
September oogt vrij ruig, Waterman. Een appeltje te schillen met je vaste partner? Dan gebeurt dat nu, recht voor de raap en zonder mededogen. Solo? Behalve wat amusement, valt hier niets te melden. Op het werk lijkt het erop dat je veel geeft, maar weinig terugkrijgt. Je denkt eraan van activiteit te veranderen. Het contact met je vrienden is frequent en warm. Thuis zijn er veranderingen op til. Geboorte? Kind dat het nest uitvliegt? Huwelijk? Jij probeert daarbij een duit in het zakje te doen. Maar opgelet: voor je het weet ga je in het rood.

Vis

pisces
Complexe maand, Vissen, en dit op diverse vlakken. Want professioneel raak je in september de focus wat kwijt, met voorspelbare resultaten als gevolg. Met partner? De sfeer is troebel omdat er nooit klare wijn wordt geschonken en jullie elkaar ontvluchten. Solo? Een blikseminslag is mogelijk, maar jullie hebben elkaar al snel niks meer te vertellen. Thuis moet er veel gebeuren, maar komt er geen schot in de zaak. Bij de vrienden ben je minder tolerant en begripvol dan normaal. Deze maand vecht je tegen een berg uitgaven. Volg hier toch maar je verstand.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.