Horoscoop september 2016

0

Wat brengt de maand september 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
September betekent actie, Ram. Vooral op het werk. Want hier moet je beslissingen nemen en/of inspelen op een onvoorziene, plotse verandering. Met partner? Er zit helaas meer dan één haar in de boter. Als single dien je uit te kijken. Je hebt nu veel kans om op een ervaren versierder te vallen of op iemand die wat te verbergen heeft. Thuis loopt alles prima. De sfeer in de vriendenkring is al beter geweest. Opgelet wat geld betreft: Je zal moeten vechten om te krijgen waar je recht op hebt. Zeker doen!

Stier

taurus
Neem alvast extra vitamientjes Stier, want vooral professioneel zal je een tandje moeten bijsteken. Met goed resultaat overigens. Met partner? Hier suddert alles rustig verder. Solo? Een vriendschappelijk of virtueel contact volstaat momenteel voor jou. In de familie doen zich weinig problemen voor. Je bent er wel helemaal voor kinderen die raad nodig hebben. En hetzelfde zien we naar je vrienden toe. Qua geld zou september wel eens kunnen zorgen voor verminderde of vertraagde inkomsten.

Tweeling

gemini
Op het werk eist september veel van je, Gemini. Toch neemt de druk voelbaar af vanaf de 10de. Met partner? Het is nu zeker geen koek en ei tussen jullie. Single? Je trekt op jacht, maar verlangt wel meer dan enkel frivole spelletjes spelen. In de familie komen er aanvaringen via misverstanden, afgunst of ongepaste inmengingen in persoonlijke zaken. Je maakt schoon schip in de vriendenkring. Op financieel vlak gebeurt er nu veel, waaronder transacties die je op termijn zeker vooruit zullen helpen.

Kreeft

cancer
Bepaalde Kreeften kunnen professioneel wat onaangenaam verrast worden. Voel jij de bui toch al hangen? Enkel snelle reflexen en dito denkwerk, houden je hier uit de gevarenzone. Met partner? Jaloezie kan een kettingreactie veroorzaken. Nog single? Vanaf 23 september kan de ware je pad kruisen. Thuis en in de familie loopt alles prima. Het wordt echt wel tijd om werk te maken van het vinden van echte vrienden. Want je huidige contacten zijn helaas vooral gekozen vanuit nuttigheidsperspectief.

Leeuw

leo
September is een maand vol durf, productiviteit en vooruitgang, Leo. Op het werk grijp je meteen die mooie kans die je hogerop helpt. Met partner? Jullie genieten samen van een druk sociaal en wat mondain leven. Solo? Je onderzoekt eerst of er wel genoeg potentieel in een contact zit vooraleer er energie in te stoppen. Thuis, in de familie en in de vriendenkring loopt alles op wieltjes. Blijf zeker alert qua financiën. Twee opties hier: ofwel kan jij je stevig verrijken ofwel word je net zo stevig bedrogen.

Maagd

virgo
Best wel toffe maand, Virgo. Op het werk worden jouw ideeën niet enkel beluisterd, maar krijg je tevens de kans om ze te realiseren. Waarop erkenning volgt. Met partner? Enkele akkefietjes zorgen voor handig vluchtgedrag. Meer is hier niet aan de hand. Single? Via een nieuwe vriendschap kan de liefde nu haar intrede doen. In het gezin en de familie overheersen verwijten, conflicten en tegenstribbelende kinderen. Bij het verwennen van jezelf en/of je dierbaren, geef je (veel te)veel uit in september.

Weegschaal

libra
Jij bent nu de ware bofkont, Libra. Omdat Jupiter, planeet van uitbreiding en geluk, je bijstaat vanaf 10 september. En dit een jaar lang. Jawel! Op het werk zal je erg in trek zijn en kunnen realiseren wat je wil. Op diverse niveaus. Met partner? De liefde bloeit, bezegeld door een huwelijk of baby. Single? Daar komt snel verandering in. In de familie zijn er strubbelingen die je vrij vlot opvangt. Je vrienden zijn oprecht en warm. En qua geld heb je nu evenmin te klagen. Geniet van dit alles met volle teugen.

Schorpioen

scorpio
Professioneel tracht je alles naar je hand te zetten door één en ander te versnellen, Scorpio. Ga vooral niet over de rooie als anderen je niet kunnen bijbenen. Wat je relaties binnen het gezin, in de familie, met buren, vrienden en collega’s betreft, zit het meestal goed. Omdat iedereen praktisch denkt. Met partner? Hier gebeurt krek hetzelfde. Single? Oefen geduld tot 23 september. Daarna doet Amor zijn intrede en zijn werk. Verder is het momenteel verstandig financiële uitspattingen te vermijden.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk heb je niet enkel een overvolle agenda maar leg je de lat steeds hoger. Ook kan je hier te maken krijgen met financiële of wettelijke complicaties, Schutter. Met partner? Je neemt de leiding, wat niet elke partner evengoed verteert. Single? Je amuseren: ja. Je engageren: nee. Thuis heerst een soort vakantiesfeertje, aangedikt met opstandige kinderen. Je legt nu contacten in alle milieus. Financieel voel je het gevolg van je slordig beheer, tenzij je geboren bent eind november, begin december.

Steenbok

capricorn
September staat voor bezinning, Bok. Op het werk ben je sterk gefocust om alles te kunnen overzien en de vele stoorzenders aan te pakken. Met partner? Jullie werken vooral samen rond praktische, dagelijkse zaken. Single? Dat blijft nog even zo, want je aandacht gaat vooral naar je warme vriendenkring en je hobby’s. En naar je familie waar een aantal problemen moeten opgelost worden. Wat je financiën betreft, zijn complicaties te voorzien. Want hier slaan vertraging, uitstel en onnodige uitgaven toe.

Waterman

aquarius
Prima maand, Waterman. Op het werk vlot alles en krijg je de nodige middelen en/of meer verantwoordelijkheid. En zelfs wat zentijd op de koop toe. Met partner? Jullie vinden nu die perfecte balans tussen hartverwarmende familiemomenten, een leuk en druk sociaal leven en kostbare tijd samen. Single? De kans op een beslissend contact is hier reëel. Reeds in een beginnend relatie? Dan krijgt die steeds vastere vorm. Op financieel vlak kunnen er moeilijkheden ontstaan, maar je houdt je overeind.

Vis

pisces
Je kan dat vakantiegevoel (nog) niet afschudden, Visje. Daardoor raak je maar niet gemotiveerd wat dan weer moeilijkheden oproept. Op het werk val je ofwel stil, of vlieg je er strijdlustig in. Met partner? Jullie leven nu wel erg losjes naast elkaar. Solo? Via je nu piekende sensualiteit, wordt zowat alles mogelijk. Thuis en in de familie blijf je relaxed, wat er ook gebeurt. Een bepaalde vriendschap ga je nu helemaal anders bekijken. In september heb je moeite om je budget in evenwicht te houden.


Deel.