Horoscoop september 2017

0

Wat brengt de maand september 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Professioneel sta je in september onder forse druk, Ram. Dit door gespannen werkrelaties, dringende opdrachten en bakken kritiek. Sterkte! Thuis en in de familie verloopt alles prima. Idem in de vriendenkring maar hier laat je wel je ongenoegen blijken als iemand tegen jou ingaat. Met partner en geboren tussen 13 en 20 april? Laat akkefietjes de sfeer nou niet verpesten. Solo? Bereid je voor op sterke emoties. Het financiële vlot niet echt. Wellicht moet je wettelijke bijstand inroepen vooraleer te krijgen wat je toekomt.

Stier

taurus
Actieve maand, Stier, waarin je keer op keer de plak probeert te zwaaien. Op het werk zet jij je beste beentje voor. Met resultaat. Thuis is de sfeer stressy omdat iedereen een eigen mening heeft. Reken alvast ook op defecte huiselijke toestellen of installaties. Vriendschap beleef je nu vooral surfend op het internet. Met partner? Jullie houden het vlammetje probleemloos brandend. Single? Omdat je er zin in hebt, forceer jij een ontmoeting. Financieel krijg je te maken met vastgoed, een erfenis of een verzekering.

Tweeling

gemini
September heeft zo zijn streken, Gemini, maar je slaat je fluks door alles heen want moeilijk gaat ook, nietwaar? Ondanks de pittige sfeer op de werkvloer, vind je hier telkens wel de juiste uitweg. Thuis en in de familie is het stressy. De reden: een conflict met buren en/of spanningen rond een verhuis. In je vriendenkring hou je grote schoonmaak of zou je dat wel willen doen. Met partner? Humeurigheid verstoort de harmonie. Solo? Maak je klaar voor een ontmoeting met toekomst. Hou je hoofd erbij als het om geld gaat.

Kreeft

cancer
September is niet zorgenvrij, maar veel wordt goedgemaakt door je grote energie. Je zeer gevulde werkagenda laat je toe te tonen wat je waard bent. Hou rekening met verandering (pensioen, nieuwe baan of activiteit). Met partner? Dit zou wel eens een crisismaand met grote gevolgen kunnen zijn voor Kreeften geboren bent tussen 6 en 12juli. Single? Hier kan een warme vriendschap groeien. Thuis en in de familie wordt er veel begonnen maar weinig afgemaakt. In de vriendschap overheerst vertrouwen. Qua geld is alertheid geboden.

Leeuw

leo
Mooie maand, Leo. Op het werk kan jij je plannen realiseren en je zo laten opmerken. Met prima gevolgen, dat spreekt. Met partner? Deze maand wordt jullie liefde sterker en/of kan er een blijde gebeurtenis aangekondigd worden. Single? Ja, de ware kan nu je pad kruisen. Be prepared. Zowel thuis, in de familie als in de vriendenkring verlopen alle contacten soepel en welwillend. Het geld glipt nu als los zand door je vingers. De reden: je ontzegt jezelf en je geliefden werkelijk niets en dat merk je snel aan je banksaldo.

Maagd

virgo
Energieke maand, Virgo, waarin projecten versneld en resultaten behaald worden. Zeker op het werk, waar zich ook tal van kansen voordoen. Met partner en geboren begin december? Bewolkte liefdeshemel, terwijl de andere Virgo’s het samen goed stellen. Solo? Je waagt je op een datingsite, want je gevoelens zijn nu sterk. In realiteit of in je gedachten. Thuis/in de familie is er beweging. Een ouder die zorg nodig heeft, een kind dat het huis verlaat, nieuw samengesteld gezin, etc. Onvoorziene uitgaven zijn dus quasi onvermijdelijk.

Weegschaal

libra
Op het werk kan een plotse verandering opduiken, waarna je op een vaste plek met reële promotiekansen kan belanden. Met partner? Jullie willen samen de sleur doorbreken, Libra, maar kunnen zodoende toch los van elkaar eindigen. Solo? Beweeg, reis of trek op met je vrienden die nu steeds aanwezig lijken te zijn. Want ergens wacht iemand op jou deze maand. Thuis en in de familie rijzen er problemen rond geld, huiselijke kwesties of lastige buren. Je geeft nu teveel geld uit of er komen onverwachte kosten.

Schorpioen

scorpio
Je raakt het vakantiegevoel maar moeilijk kwijt, Scorpio. Is vooral vervelend op de werkvloer maar algauw ga je er weer helemaal tegenaan. September is een maand waarin het makkelijk en aangenaam leven is met je gezinsleden, familie en vrienden. Op dat ene oud conflictje of geldprobleem met een dicht familielid na. Met partner? Alles kits hier. Single? Contacten genoeg, maar niet de juiste. Zit je middenin een vastgoedtransactie? Reken alvast op een goede afloop. Verder denk je best goed na over elke euro die je uitgeeft.

Boogschutter

sagittarius
Maand waarin jij jezelf blijft en je eigen weg gaat, Schutter. Op het werk is het stevig stressen. Tracht vooral de conflictzone te vermijden. Met partner? Alles is oké indien jullie het goed hebben samen. Delicater wordt het als de klad er reeds in zit. Geboren in december? Het klinkt fantastisch en dat is het ook: de grote liefde kan nu je pad kruisen! Thuis zindert de vakantie nog na en heerst er dus chaos. Je sociaal leven en vriendenkring bloeien als nooit voorheen. En raar maar waar, zelfs jij gaat nu zuinig omspringen met geld

Steenbok

capricorn
September kan flink doorwegen, Steenbok. Met partner? Wederzijdse verwijten, vooroordelen en kritiek verzuren de relatie. Ook geldproblemen kunnen hier aan de basis liggen. Solo? Je voelt je aangetrokken tot iemand die al bezet is of jou afwijst. De werkvloer lijkt wel een heksenketel die continu verse obstakels spuwt. Thuis is het een komen en gaan van mensen om diverse redenen. Je kan ontsnappen uit deze duiventil dankzij begrijpende vrienden. Geboren tussen 7 en 12 januari? Blijf nu zeker alert op financieel vlak.

Waterman

aquarius
September ga je maar beter met humor te lijf, Waterman. Want op het werk raak jij je motivatie wat kwijt. Misschien komt dit wel doordat je een relatiecrisis moet bezweren. Tussen jou en je vaste partner botst het immers. Solo? Je amuseert je op datingsites en singleavondjes. Thuis en in de familie is er beweging via een geboorte, huwelijk of kind dat zelfstandig gaat wonen. Om één of andere reden raak je deze maand maar niet tot bij je vrienden. Let op met geld. Momenteel heb je moeite om alles betaald te krijgen.

Vis

pisces
In september krijg je stress op het werk omdat projecten maar niet van de grond komen en beloftes steeds weer beloftes blijven. Met partner? Ook hier zijn er stoorzenders actief, waarna je tijdelijk op de vlucht slaat. Solo? Iemand laat je zweven,Visje. Helaas land je snel weer op de grond. Thuis en in de familie is het druk, terwijl verstrooidheid, vergissingen en uitstelgedrag je parten spelen. Tegenover je vrienden ben je minder tolerant dan normaal. En je budget gaat nu helemaal op aan kosten in verband met je huis en schoolgeld.


Deel.