Horoscoop september 2019

0

Wat brengt de maand september 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Maand vol actie, Ram. Wat betekent: beslissingen nemen en strijd leveren waarin je vechtlust prima van pas komt. Zeker op het werk, waar je er via een overvolle agenda stevig tegenaan moet gaan. Met partner? Er dienen hier zeker toegevingen gedaan te worden. Indien onmogelijk, dreigt er wellicht een diepere crisis. Single? Indien je al iemand ontmoet, blijkt dit een onbetrouwbaar personage te zijn. In de familie en zelfs bij de vrienden kunnen de relaties gespannen zijn. Zeker als jij je zin niet krijgt. Qua financiën krijg je te maken met wanbetalers.

Stier

taurus
September draait prima uit, Stier. Op het werk voel je dat je toe bent aan verandering wat zowaar op je pad komt. Grijpen dus die plek in een ander team, die nieuwe job of die forse promotie. Met partner? Je doorbreekt de sleur dankzij je fantasie, met als gevolg: een tevreden paar! Single? Een nieuw contact zit er aan te komen of een pril contact wordt verder uitgebouwd. Wat je ook wil gaan doen deze maand, je vrienden staan voor je klaar. In de familie primeren nu vooral de praktische zaken. Je hebt de neiging om snel en onderdoordacht geld uit te geven.

Tweeling

gemini
Deze maand heb je grote nood aan tijd voor jezelf, Gemini. Neem die. Op het werk draait alles vierkant en stelt men te hoge eisen. Wacht tot na de 15de om de firma te verlaten en/of betere condities te bedingen. Met partner? Er heerst afstand tussen jullie, wellicht veroorzaakt door een ferme familiale crisis. Probeer vooral te blijven communiceren. Solo? De bliksem kan inslaan. Helaas zijn jullie te verschillend of is het contact te oppervlakkig om overeind te blijven. Qua financiën is er die rekening die moet vereffend worden of een geschil dat wordt beslecht.

Kreeft

cancer
Maand vol ups en downs, Kreeft. Het start al op het werk waar je naast stimulerende perspectieven, ook een reeks stevige stoorzenders krijgt. Gelukkig denk je snel en efficiënt en heb je daardoor de juiste reflexen op het juiste moment. Met partner? Vlagen van jaloezie en ongegronde vermoedens wisselen elkaar af. Single? Tijdens een professionele verplaatsing schiet Cupido raak. Maar jij gaat niet over één nacht ijs. Zowel in de familie als in vriendschap zorg je voor hen die je lief hebt. Spring nu zuinig om met je centen. Dat is dé gouden tip voor september.

Leeuw

leo
In september geef je het beste van jezelf, Leo. Op het werk steek je een tandje bij zodat je projecten vooruitgaan en je nieuwe voorstellen aanvaard worden. Waarna een promotie of salarisverhoging niet veraf is. Met partner? Jullie leven samen in een deugddoende harmonie. Single? Vanaf de 15de kan je iemand ontmoeten die toffe toekomstperspectieven opent. Je versterkt de familiale banden en vooral die met schoolplichtige kinderen of kleinkinderen. Qua financiën komen er weinig problemen zolang je maar geen geld leent aan iemand.

Maagd

virgo
Overwegend goede maand, Maagd. Op het werk hou je er, ondanks de lastposten, de vaart en motivatie in. En zo plaats jij jezelf in de kijker. Met partner? Er is nu veel onduidelijkheid tussen jullie. Praat alles zo snel mogelijk uit. Solo? In september volg jij je instinct, Virgo. En dat kan jou overal brengen. Be prepared! Vriendschappelijke en familiale banden worden nu vlot aangehaald. Het financiële luik vormt het heikele punt. Omdat foute inschattingen en niet betaalde facturen, maar slecht samen gaan met teveel geld uitgeven op een impulsieve manier.

Weegschaal

libra
Maand vol stress, Libra, maar ook vol liefde. Op het werk is er die moeilijke passage. Men twijfelt aan je inbreng en je krijgt herrie met je chef(s). Als je het elders wil gaan zoeken, is september zeker een geschikte periode. Met partner? Jullie willen krek hetzelfde inzake een kind, een huis of ander gezamenlijk project. Solo? Na de 14de krijg je zin om uit te gaan. Veel kans dat je dan iemand ontmoet waarmee er direct een goed contact is. In de familie komt er een serieuze aanvaring. Qua geld is er immers een conflict omtrent een erfenis of familiebezit.

Schorpioen

scorpio
In september ga je er professioneel keihard en superefficiënt tegenaan, Scorpio. Toch heb je een hoop vragen bij je huidige job en test jij daarom je marktwaarde op werkvlak. Met partner? Je smacht naar die overweldigende passie van weleer. Of die weer aangezwengeld wordt, hangt af van de houding van je partner ter zake. Solo? Je gaat voor het droomplaatje. Let op: stort je niet in een bij voorbaat verloren zaak. Je hoort en ziet veel vrienden deze maand. Wat de financiën betreft: je hebt moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Wees creatief!

Boogschutter

sagittarius
In september blijf je er op het werk fors tegenaan gaan, Schutter En kijk… je ijver loont, ondanks conflicten en blokkades. Met partner? De warme momenten samen zijn hier schaars, ook al omdat jij je professionele problemen mee naar huis neemt. Solo? Na de 14de wordt alles mogelijk: blikseminslag, oude liefde die heropflakkert, prille relatie die de hoogte inschiet, etc. Ook je vriendschappen en verder sociaal leven bloeien nu helemaal op. Je financiële toestand is wat chaotisch. Bovendien heb je de neiging nu teveel uit te geven aan zaken die totaal onnodig zijn.

Steenbok

capricorn
Op het werk ben je deze maand nu eens supergemotiveerd en dan weer compleet ontmoedigd, Bokje. Zeker als men steeds meer van je eist zonder je de nodige werkmiddelen te geven. Met partner? Je bent nu superkritisch, wat de sfeer aardig verzuurt. Gebruik je goede wil om spanningen te vermijden. Solo? Tot de 13de kan Cupido raak schieten voor het begin van een stevige relatie met alles erop en eraan. In september zijn vooral je echte vrienden beschikbaar. Qua financiën is er die grote onvoorziene uitgave. Een notariële zaak draait vierkant.

Waterman

aquarius
In september beweegt er veel op het werk, Waterman. Dat betekent dat jij je verder kan ontwikkelen in datgene waarin je zo goed bent. En dat jij (en de anderen) er de vruchten van plukken. Met partner? Jullie leven in harmonie en vinden zeker de tijd voor een liefdevol onderonsje. Single? Vanaf de 14de kan je een prima vangst doen. Omdat de mix van humor, afstandelijkheid en sex-appeal je onweerstaanbaar maakt. Let op: in de familie rijzen er conflicten via misverstanden en kwetsende woorden. Volg je financiën op de voet. Ook hier kan nu geblunderd worden.

Vis

pisces
Op het werk moet je vechten om te krijgen wat je verlangt, Vis. Anderzijds zullen Vissen die (ander) werk zoeken, zo fortuinlijk zijn dat snel te vinden. Met partner? Delicate situatie hier. Stel jezelf daarom de juiste vragen: blijven, weggaan of de band een nieuwe, eerlijke kans geven. Solo? Je wil persé gaan voor het ideale plaatje. Let dus maar extra op en hou je voeten stevig op de grond. Wat familie en vrienden betreft: je stopt enkel tijd en moeite in hen die het waard zijn. Ook qua geld moet je uitkijken. Vooral voor de mooiprater die om je heen draait.

 

Deel.