Horoscoop september 2020

0

Wat brengt de maand september 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
In september kan je vrijer ademhalen, Ram. En op het werk boek je meer winst dan voorzien. Maar iemand probeert jouw succes af te snoepen. Vermijd confrontaties en neem je tijd om de juiste strategie te bepalen. Met partner? Jullie zijn eensgezind en toch vallen er vaak harde woorden. Uiteindelijk roken jullie wel de vredespijp. Single? Je bent zeer in trek. De 27ste kan het zelfs tot een blikseminslag komen. In de familie rijst een egoconflict, maar je bent te moe om er nu vol voor te gaan. Bij de vrienden is alles oké. Je eist nu loon naar werken. Wapen je daartoe met de juiste argumenten.

Stier

taurus
Topmaand, Stier. Op het werk zit je in een overlegfase waarin jij voorstellen op tafel gooit. Er rijst wat twijfel maar uiteindelijk draait alles goed uit voor jou. Met partner? Spanningen verdampen en veranderingen dringen zich op. En zo komt de harmonie terug in de relatie. Solo? Jij krijgt te maken met een pauze waarin jij je angsten kan aanpakken. Is nodig vooraleer verder te zoeken naar de ware. In de familie steekt afgunst de kop op. De rust keert slechts terug via de kinderen. Inspiratie vind je bij je vrienden. Je vette bankrekening kan tegen een stootje. Laat je maar es goed gaan!

Tweeling

gemini
Complexe maand, Gemini. Op het werk lijkt alles niet altijd even duidelijk, maar intussen neemt je invloed wel toe. En daar kan jij voordeel uithalen, indien nodig. Met partner? Je versterkt de relatie door jullie verschillen te omarmen. Bravo. Single? Jij hebt de grootste kans om de hoofdprijs in de liefde weg te kapen, want Cupido schiet raak in september. Je familie blijft overeind in deze crisistijd waarbij het vertrouwen en de solidariteit toenemen. In de vriendenkring echter blijkt iemand niet erg loyaal te zijn. Financieel kan je nu hulp nodig hebben. No problemo, je familie springt snel bij.

Kreeft

cancer
Op het werk is het nu wat rustiger, Kreeft. De ideale tijd dus om bewijzen te zoeken om je vraag tot een opwaardering van je taak en loon, te staven. Met partner? Je eist helderheid over bepaalde zaken en laat je niet met een kluitje het riet in sturen. Je komt hier zeker sterker uit. Solo? Je doft je op om te daten. Groot gelijk. Jij kan hier ook verrast worden via vrienden. Luister vooral niet naar kwade tongen. Een grote misnoegdheid sluipt de familie binnen tot het gezond verstand gaat overheersen. Qua geld: blijf tijdens onderhandelingen bij je eisen. Je verdient hoe dan ook opslag.

Leeuw

leo
Verander op je werk gewoon mee, Leo. Maar blijf intussen wel jezelf want je bent een waardevolle kracht. Toch zou een beetje vaker luisteren naar en samenwerken met anderen, je pas goed doen schitteren. Met partner? Als je ook hier luistert naar de ander is het weer helemaal raak en verwarmen jullie elkaar als vanouds. Solo? Stel je open voor een nieuwe aanpak en wacht af. In de familie rommelt het voortdurend tot iedereen eindelijk zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Bij de vrienden zit alles kits. Zet je trots opzij. Vraag meer geld aan je baas want je bent het meer dan waard.

Maagd

virgo
Op het werk zit je safe in september, Virgo. Net nu borrelt het creatieve in jou op en je besluit dit spoor te volgen. En zie, allen gaan erin mee, zelfs qua financiën. En jij? Jij gooit alle remmen los. Met partner? Jullie gaan voor iets nieuws en beleven weer de roes van die allereerste maanden. Solo? Ook jij stelt je anders, lees sexier, op. Dag zekerheid, leve passie en verleiding. Let op voor opdringerige vrienden. Geef ferm maar vriendelijk je grenzen aan. In de familie verbroedert oud en jong en krijgt men straffe familieverhalen opgelepeld. Onderhandel stevig over je toekomstig loon.

Weegschaal

libra
Vrij goede maand, Libra. Op het werk loopt het als een trein tot de 17de september. Daarna krijg je kritiek als gevolg van afgunst wegens je nieuwe verantwoordelijkheid. Je lapt het aan je laars. Gelijk heb je. Met partner? Hier heerst aangename rust en harmonie. Geniet ervan. Single? Je krijgt meer dan één kans op avontuur en passie. In de familie ben je toe aan vernieuwing. Maar de focus ligt vooral op je vrienden die zeer aanwezig zijn in je leven en je steunen qua werk en in de liefde. Je hebt geen financiële problemen en toch zwengelt deze speciale tijd je onrust omtrent geld aan.

Schorpioen

scorpio
Op het werk geef je alles in september, Scorpio. Helaas oogst je vooral jaloezie en roddel achter je rug om. Stop geen energie in je verdediging maar probeer toch de brandhaardjes te blussen. Met of zonder partner? De passie kan nu zomaar overal toeslaan. Dat zorgt voor problemen bij koppels, terwijl het bij singles zowel positieve als negatieve gevolgen heeft. In de vriendenkring kan je relaxen. Men vergeeft er je echt alles. In de familie helaas niet. Oorzaak van de heisa is je partner of nieuwe liefde. Je vertrekt uiteindelijk met slaande deuren. Gelukkig zijn je financiën gezond.

Boogschutter

sagittarius
Qua werk raakt een project dan toch uit de startblokken deze maand. Dit via overleg omtrent logistiek en financiën. Go for it! Zowel voor Schutters met als zonder partner, geldt hetzelfde. Jullie willen iets nieuws, zelfs al moet je daarbij je vroegere normen en beloftes opzij schuiven. Vanaf nu kan je liefdesleven er dus fors anders uitzien. Je vrienden staan nu voorop, Schutter. Banden worden aangehaald, latente conflicten verdampen en nieuwe, leuke plannen worden gesmeed. In de familie is er vooral goodwill over de hele lijn. Over geld hoef jij je in september geen zorgen te maken.

Steenbok

capricorn
Op het werk kan je de boel doen swingen, Bok. Maar enkel als jij je minder autoritair en solitair opstelt en beter communiceert. Qua liefde geldt zowel voor Bokken met als zonder vaste partner: je voelt het vuur in jou branden en je staat positief tegenover experimenten. Het resultaat hiervan voel je vooral tussen de 14de en de 27ste. In de familie is de sfeer stressy. Men kan nadenken, mokken of vluchten. Al naargelang. In de vriendenkring heerst een zalige harmonie. Qua geld doen zich nu prachtkansen voor. Zet je durf en creativiteit in, presenteer complete dossiers en laat je verrassen.

Waterman

aquarius
Een reorganisatie dwingt je om een discussie aan te gaan met je chef. Dit is ook het moment om na te denken over je toekomst bij dit bedrijf. Met partner? Jullie komen tot een duidelijker en sterker engagement. Solo? je visie omtrent de liefde verandert. Investeren in een vaste relatie schrikt je niet meer af. Het stemt je zelfs hoopvol en je gaat ervoor, volledig vertrouwend op je charisma. In de familie staat het conservatief kamp tegenover de vernieuwers en dat kan botsen. De sfeer bij de vrienden is cool! Maar is het gemeend of eerder onverschilligheid? Je gaat nu te losjes om me je geld.

Vis

pisces
Qua werk ben je in topvorm, Visje. Je bent populair,hebt ideeën zat en men vertrouwt je. Neem dus het heft in handen en leidt de zaak in goede banen. Met partner? Een toespeling van iemand doet je geloof in je partner wankelen. En dat is onnodig. Die is immers betrouwbaar en solide. Single? Die toffe nieuwkomer op het werk, in de gym of in het flatgebouw lijkt veelbelovend. In de familie blijft iedereen betrokken bij alles wat er gebeurt. Een spijtige uitspraak in de vriendenkring maakt je chagrijnig. In september moet je echt moeite doen om het geld te krijgen waar je recht op hebt. Zoek hulp!

Overleeft je laatste liefde de vakantie en/of de corona periode? Je leest het hier…
Blijft je vakantieliefde duren?

Deel.