Horoscoop september 2021

0

Wat heeft de maand september 2021 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen: jij bent al altijd strijdvaardig en enthousiast. Deze kwaliteiten worden in september nog versterkt waardoor je in een extra dynamische vibe komt. Daar kan maar iets aan toegevoegd worden: ga nu gerust tot actie over, Ram!

Op het werk ben je één brok energie die er in slaagt zijn/haar plannen effectief uit te voeren. Dit is ook de tijd waarin je kan besluiten te veranderen van richting, functie of job. Ook hier word je gesteund door de juiste vibes. Doen! Met partner? Je liefde voor de ander is oprecht en duurzaam. Dus beslissen jullie om samen nog meer lange termijnprojecten aan te pakken. Solo? Vanaf de 10de trek je, gesteund door je charisma, op jacht. Biedt de ander tegenstand? Je bent dol op uitdagingen en gaat er gezwind met verse energie achteraan. Ook bij de vrienden ben je populair. Qua geld moet je keihard onderhandelen om die lening of bijkomende lening los te weken. Maar het lukt je zeker!

Stier

taurus

Algemeen: In september doorkruisen stoorzenders je dagelijkse routine. Iets waar jij van baalt, Stier. Het beste is hier: stilletjes meegaan in de verandering zonder jezelf geweld aan te doen. Dat kan zelfs aangename verrassingen en resultaten opleveren! 

Op het werk dien je nu vooral te investeren in relaties en de uitwisseling van info. Dat zal je ideeën en plannen verfijnen en voor oplossingen zorgen. Vanaf de 20ste wordt hier veel mogelijk. In de eerste 2 weken van september, komen er veranderingen. Met partner? De stabiliteit tussen jullie neemt spontaan toe. Solo? Jij ontmoet plots  meer potentiële partners. De bal ligt nu in jouw kamp, doe dus wat moeite. Ook bij familie en vrienden levert een goede communicatie meer op. Je sprong voorwaarts op professioneel vlak biedt je tegelijk nieuwe financiële kansen. Onderhandel dus nu over een loonsverhoging. Eigen baas? Verhoog je uurtarief! Deze geldklus klaar je het best voor 26 september.

Tweelingen

gemini

Algemeen: de relaties op het werk plus de eigenlijke werksfeer, schenken je nog amper voldoening. En zo blijft het getob omtrent je professionele activiteit voorlopig nog aanhouden, Gemini. Privé verloopt alles gelukkig een stuk beter.

Op het werk moet er transparant gecommuniceerd worden en wat meer is: vanuit het hart. Dat zint je niet. Doe zeker moeite om eerlijk te praten met anderen. Neem bij voorkeur het woord tussen de 20ste en de 27ste, een week waarin mededelingen doen, je het makkelijkst valt. Met partner? Alles kits hier, daar jullie een nieuw project aanpakken dat stap voor stap uit de startblokken raakt. Solo? Grijp elke kans aan om nieuwe mensen te ontmoeten of nieuwe kringen aan te boren. Via vrienden of op je eentje. Tussen 5 en 29 september is alles immers mogelijk. Qua financiën heb je erg veel zin om nu veel geld uit te geven. En toch doe je het niet omdat je beseft dat de bitch die karma heet, snel achter je aan zal komen.

Kreeft

cancer

Algemeen: september wordt beslist een zonnig verhaal, zowel op het werk als privé. En dat komt vooral door jouw inzet. Want natuurlijk zijn er problemen, maar ze deren je niet. Omdat jij die oplost via een snelle, gerichte en heldere communicatie, Kreeft.

Je bent nu sterk genoeg om op werkvlak voor verandering te gaan. Daarom verken je de markt. En jezelf. Ga je voor een totale omscholing? Voor een andere baan? Of wil je liever eigen baas zijn? Hoe dan ook, je bent toe aan verandering. Met partner? Er is beroering maar die bedreigt jullie relatie niet. Een familielid zit in nood en vraagt  hulp. Jullie klaren de klus in geen tijd, waarna jullie het samen weer gezellig maken. Solo? Een vriend/-in verklaart je zijn/haar liefde. Of, stelt je voor aan een intrigerend iemand. Eind september is hier een beslissend. Qua geld: wil je een familiestuk van de hand doen? Een schenking doen? Investeren in een 2de verblijf? Doen, de vibes zijn gunstig!

Leeuw

leo

Algemeen: er is verbetering op komst  in alle sectoren, Leo. Omdat je steun, oplossingen en uitwegen vindt en omdat je ideeënstroom groot is. Je hebt voeling met de realiteit en met wie je bent, wat verhelderend en constructief werkt. Bravo!

Op het werk slaag je erin groen licht te krijgen voor een bepaald project en zelfs al een en ander te realiseren. Dit via een goede communicatie maar nog beter is het bovenhalen van onweerlegbare argumenten. Wapen je hiermee vooruitziend. Met partner? Hoewel jullie goed samenwerken rond hetzelfde project dringt de tijd. Want straks komt er heibel met een familielid en dat creëert stress en frustratie tussen jullie. Single? Noteer alvast dat je liefdesleven nieuwe impulsen krijgt vanaf de 15de tot de 29ste. Er kan hier veel gebeuren. Rond 7 september gaat de geldkraan dicht. Vanaf de 20ste gaat ze weer open. Maar wees verstandig, nuchter en blijf binnen je budget.

Maagd

virgoAlgemeen: september biedt je zeker mooie kansen, Virgo. Je staat nu zowel fysiek als mentaal sterk. Dus besluit je om al je complexen overboord te gooien en zowaar het onderste uit de kan te halen op alle vlakken. Onze tip: ga niet overdrijven.

Op het werk kan er een reorganisatie of afslanking plaatsvinden. Jij bent veilig en krijgt zelfs meer bevoegdheid vanwege je efficiënte, betrouwbare aanpak. Andere optie: je bereidt in alle rust de start van een eigen zaak voor. Single? Jij staat in het brandpunt van de belangstelling. Dus kan de liefde zomaar en hevig toeslaan tijdens een uitstap of bijscholing. Met partner? Tussen jullie gaat het er oprecht en warm aan toe. Plannen die jullie samen maakten, zitten heel dicht tegen de realisatie aan. Qua financiën: je hebt geld nodig om je dromen/plannen waar te maken. Geen nood, want het nodige geld komt er nu op één of andere manier (lening, premie, onverwachte terugbetaling) aan.

Weegschaal

libra

Algemeen: er valt hier van alles te noteren, Libra. Maar in grote lijnen kunnen we stellen dat je lijf al beter heeft aangevoeld. En verder dat je het privé beter stelt dan op het werk waar één en ander wel eens verkeerd begrepen wordt.  

Je baalt vaak op het werk. Vermoeidheid en een chronisch gebrek aan waardering voor je prestaties, tasten je enthousiasme aan. Ook een fout geïnterpreteerde reactie van een collega, misnoegt je. Maar wanhoop niet want vanaf medio september wordt jouw schwung weer aangezwengeld. Ook mogelijk: je krijgt een bonus. Met partner? Jullie werken stilletjes verder aan de soliditeit van jullie relatie. Bravo! Single? Jij bent klaar voor iets groots. Dus …voor de verwelkoming van de ware liefde. Maar je bent enkel op zoek naar een intelligente en ervaren partner. Qua geld: opgelet. Want vanaf de 10de heb je heel veel zin om heel veel te kopen. Weersta de drang indien mogelijk!

Schorpioen

scorpio

Algemeen: geef het maar toe, Scorpio. Zowel privé als professioneel heb je nu een bevredigend niveau bereikt. Maar dat lijkt niet voldoende voor jou. Je fantasie slaat op hol, voedt je ambities en dwingt je op zoek te gaan naar meer en beter.

Op het werk kan je het even wat kalmer aan doen, want je wordt goed omringd en gesteund. Tijd om na te denken dus over de weg die je hebt afgelegd, de ervaring die je hebt opgedaan en het punt waarop je nu staat. Maar je beseft dat je deze status moet bestendigen én moet blijven doorgaan. Want stilstaan is achteruit bollen. Met partner? Tussen jullie zit alles goed, maar familieleden verstoren de harmonie. Jullie cosy etentje zal nog even moeten wachten. Solo? Ook voor jou loopt alles prima, afgezien van wat jaloezie links of rechts. Maar dat neutraliseer je gemakkelijk. Had je de laatste tijd financiële meevallers? Denk dan eens aan beleggen. De tijd is er nu rijp voor.

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: je staat er wellicht niet om te springen, Schutter, maar deze maand draait het vooral om je professioneel leven en je financiën. Het is nu tijd om te handelen en te laten zien wat je precies waard bent. Alvast sterkte gewenst, maar het lukt je wel!

Qua werk krijg je nieuwe impulsen via een nieuwe start. Maar je moet hier wel alles uit de kast halen om die start te kunnen nemen. En daar hoort ook zelfreflectie bij. Over nooit gerealiseerde dromen en foute keuzes die je onbewust maakte in het verleden. Met partner? Er gebeurt weinig tussen jullie, maar dat maakt niks uit. Van meer belang is dat jullie samen blijven praten omdat jullie nu op dezelfde vibe zitten. Solo? Je hebt weinig zin om op jacht te gaan. Gelukkig zijn er je vrienden nog, die je behoeden voor een eenzame periode. Qua geld ben je gestrest omtrent een grote uitgave die je moet doen en/of een lening die je moet zien te krijgen. Wees gerust, het komt in orde!

Steenbok

capricorn

Algemeen: deze maand loopt alles overwegend zoals jij dat gepland en gewenst hebt, Bokje. En dit zowel op privévlak als op professioneel en financieel gebied. Maar je moet er wel hard je best voor doen. Zo hard dat je lijf en geest naar rust snakken.

Professioneel zit alles mee. Werkrelaties en communicatie: top! Strijdvaardigheid: top! Financiële steun en armslag: top! Succes: top! Als je nu ook nog je intuïtie volgt, kan je de vruchten plukken na een harde tijd van zwoegen en zweten. Met partner? De harmonie overheerst tussen jullie en dat kan tot een heuglijk feit leiden. Single? Jij voelt je nu aangetrokken tot iemand komend uit een totaal ander milieu dan dat van jou. Je verstand spartelt tegen, maar de grote aantrekking is sterker. Qua geld staat september voor overvloed. Er zijn vooreerst je prima professionele inkomsten maar daarnaast slaag je er ook nog eens in om je eigen talenten te verzilveren. Bravo!

Waterman

aquarius

Algemeen: in september ben je zo eerlijk mogelijk tegenover jezelf. Je probeert je kwetsuren, mislukkingen en successen met nieuwe ogen te bekijken. Rationeler en objectiever. Het resultaat van dit proces voelt beslist positief en constructief aan. 

Indien je op het werk resultaat wilt boeken, moet je duidelijk en helder communiceren wat je precies verlangt en waar je precies heen wilt. Op die manier krijg je steun in plaats van frustratie. En zo kom je vooruit. Met partner? De relatie is rijper geworden. Want geef het maar toe, Waterman, die grote schrik diep in jou voor engagement en vastigheid is stukje bij beetje aan het verdwijnen. Omdat jij je goed voelt bij je partner en omgekeerd. Solo? Je denkt na over relaties en je geest is op dit vlak tot rust gekomen. Je bent klaar om de sprong te maken naar een echte, volwassen band met alles erop en eraan. Qua geld heb je nu geen zorgen. Verwen jezelf, moet zeker kunnen!

 Vissen

pisces

Algemeen: september staat in het teken van de liefde, Visje. Maar evenzeer van de intuïtie en dat zal je zeker voelen. Want dit duo laat zijn machtige invloed zowel privé als in je beroepsleven gelden. Het kan intensief worden omdat er keuzes moeten gemaakt worden.  

Op het werk is het kalm en dit is dus een tijd waarin je nadenkt over je professioneel traject. Want een evaluatie is hier zeker op zijn plaats. Je voelt dat je klaar bent voor een nieuwe sprong, voor een nieuw hoofdstuk, en je bent bereid ervoor te gaan. Met partner? De liefde bloeit. Er zijn hier ook passie, harmonie en fusie plus een positieve  gebeurtenis in het vooruitzicht. Solo? Ook hier doen magische vibes hun werk. Je ontmoet iemand waarna het startend contact al snel in een stroomversnelling raakt. Qua financiën krijg je te maken met financiële problemen die nog steeds binnen de familie circuleren. Geen paniek, er wordt immers een oplossing gevonden die iedereen tevreden stelt.

Leer hier een ander facet van jezelf kennen: Ken je totem

Deel.