Horoscoop voor augustus 2014

0

Wat brengt de maand augustus 2014 voor jou volgens de astrologie?


aries ram | 21 maart – 20 april

libra weegschaal | 24 – 23 oktober
taurus stier | 21 april – 21 mei scorpio schorpioen | 24 oktober – 22 november
gemini tweeling | 22 mei – 21 juni sagitarius boogschutter | 23 november – 21 december
cancer kreeft | 22 juni – 22 juli capricornus steenbok | 22 december – 20 januari
leo leeuw | 23 juli – 23 augustus aquarius waterman | 21 januari – 20 februari
virgo maagd | 24 augustus – 23 september pisces vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries

Maand vol vuur, Ram, en dat betekent: nog meer actie en honger naar verandering, vooral wat het werk betreft. Je bent nu klaar om de sprong te wagen indien de kans zich aandient. Met partner of solo? Augustus garandeert je veel wederzijdse liefde. Plus toekomstplannen voor de singles. Met je familie en vrienden verloopt de communicatie top! Het minpunt deze maand? Je financiën. Die nemen nu een fikse duik. Behalve als je geboren bent begin april. Dan kan je nu een erfenis opstrijken of professioneel beloofde bonussen of voordelen innen.

Stier

taurus
Zet je schrap, Stier. Augustus vraagt veel van je. Probeer alvast stress en een te strakke routine te vermijden. Financieel zit alles snor. Geboren tussen 21 april en 12 mei? De talrijke aanvaringen met je vaste partner kunnen de voorbode zijn van een drastisch besluit. Single? Wat eerst veelbelovend leek, draait nu uit op een teleurstelling. De overige Stieren hebben meer geluk in de liefde. En in de vriendschap. Op het werk geef je eerst alles maar zonder resultaat. Daarna keert het tij plotseling en krijg je alsnog loon naar werken. Volhouden dus!

Tweeling

gemini
Prima maand, Gemini met slechts één minpuntje: teveel zelfvertrouwen kan leiden tot foute beslissingen. Voor de rest zijn de sterren je erg gunstig gezind. Professioneel pluk je nu de vruchten van eerder gedane moeite. Tussen jou en je vaste partner zit alles goed. Solo? Een stevige vriendschap is in de maak, wat pas later kan leiden tot meer. Op financieel vlak doen er zich geen problemen voor. Er is nu veel contact met familie, zelfs met hen die je niet vaak meer ziet. In je vriendenkring is er veel actie en op die manier leg je vlot nieuwe contacten.

Kreeft

cancer
Augustus wordt mooi, Kreeft. Eventuele stoorzenders pak je vlot aan. Zoals bijvoorbeeld in de relatie met je vaste partner. Je voelt dat je greep verliest op de relatie. De remedie? Bepaal een nieuw gezamenlijk doel of project. Single? Wat nu gebeurt, geeft je leven weer zin. In de familie en in de vriendschap bepalen warmte en een goede communicatie de sfeer. Financieel zit het goed. Voor Kreeften geboren in juni kan alles gaan draaien om vastgoed. Professioneel kan je zeker vooruitgang boeken zolang je hier niet overhaast te werk gaat.

Leeuw

leo
Augustus belooft geluk en vooruitgang, Leo. Wel op voorwaarde dat je blijft geloven in jezelf en eventuele twijfels bezweert. Zelfs tijdens je vakantie kan je de band met je werk niet doorknippen. Professionele relaties draaien gunstig uit en de verlangde promotie wordt een feit. Met vaste partner? Jullie krijgen het druk met elkaar, de familie, vrienden en kennissen. En dat bevalt jullie prima. Single? Alles kan gebeuren met zoveel mensen om je heen. Het geld rolt nu vlot binnen, maar…zoals het een echte Leeuw betaamt, even snel weer buiten.

Maagd

virgo
Je krijgt een mix van stress, twijfels en veel denkwerk over je heen, Virgo. Zorg zeker voor rustpunten. Je vrienden vormen de juiste remedie tegen spanning. Op het werk steek je een tandje bij en steun je wie het nodig heeft. Met partner en geboren in augustus? Jullie ontvluchten elkaar. Geboren in september? Hier zijn vertrouwen en solidariteit actief. Solo? Vriendschap primeert op liefde. Of: je verzeilt in een emotioneel wespennest. In de familie doen zich crisissen voor. Financieel is het balanceren tussen weinig inkomsten en verhoogde uitgaven.

Weegschaal

libra
Augustus wordt niet schokvrij, Libra. Met partner? De relatie maakt een turbulente tijd door. De eindbalans hangt af van de hoeveelheid resterende liefde. Solo? Je legt contacten, zeker weten. Maar of ze je ver zullen brengen, is een andere zaak. Let op je centen en haal alvast de buikriem aan. Professioneel moet je moeite doen om je positie te consolideren of gedane beloftes te verzilveren. Maar dat lukt tenslotte wel. In de familie kleuren je humeurigheid en scherpe tong de sfeer. Je voelt je nog het best bij je vrienden waar alles kan en alles mag.

Schorpioen

scorpio
Maand van vooruitgang zolang je maar het hele plaatje blijft zien, Scorpio. Je financiële situatie is stabiel. Met partner? Je bent veeleisend en autoritair en haalt het slechtste in hem of haar naar boven. Single? Cupido is actief in augustus. Verzoening met een oude geliefde? Blikseminslag? Vriendschap die meer wordt? Alles kan. Professioneel dien je rekening te houden met rivaliteit en egoconflicten. Geboren in oktober?Jij geniet volop in de familiale sfeer. Geboren in november? Hier bevriezen bepaalde contacten wegens een geldkwestie.

Boogschutter

sagittarius
Positief gekleurde maand vol vitaliteit en optimisme, Schutter. Professioneel drijven mooie kansen langs. Op voorwaarde dat je realiteitszin op scherp staat en je een klare kijk hebt op de financiële kant. Met partner? ‘t Is best aangenaam samen, met nog voldoende tijd om je eigen ding te doen. Single? Vanaf 13 oogst zou dat snel kunnen veranderen. De sfeer in je gezin en vriendenkring kan plots omslaan wegens misverstanden. Financieel wacht je een onprettige verrassing. Uitkijkend naar een erfenis? Reken dan maar op nog meer vertraging.

Steenbok

capricorn
Ja, augustus schudt je flink door elkaar, Bokje. Je lichamelijke kracht en zenuwstelsel raken verzwakt. Gelukkig ontwikkel je de juiste geesteshouding om er zonder teveel kleerscheuren doorheen te komen. Op het werk en financieel sta jij nu zeker je mannetje(of vrouwtje). Een vriend of vriendin helpt je professioneel vooruit te raken. Met partner? Jullie snauwen elkaar af waardoor de spanning stijgt. Rest de hamvraag: wil jij echt op die manier verder? Ook in familieverband beweegt er een en ander. Gezinsleden verhuizen of prioriteiten veranderen.

Waterman

aquarius
Je had al betere maanden, Waterman, want tal van stoorzenders remmen je af. Je komt in botsing met bepaalde vrienden omdat je nu superlange tenen hebt. Problemen tussen een koppel in de familie zorgen voor fricties in jouw gezin. Professioneel word je uitgedaagd om op je strepen te staan. Doe dit met souplesse, niet via conflicten. Met partner? Al gemerkt dat jullie steeds vaker dingen doen, los van elkaar? Maak de kwestie nu bespreekbaar. Solo? Hier gebeurt weinig. Gebruik die tijd om uit te zoeken wat je precies verwacht van een partner.

Vis

pisces
De mooie dagen blijven duren, Vis. Je vitaliteit piekt in augustus. Het ideale moment dus om op zoek te gaan naar de diepe kracht onder je uiterlijke kwetsbaarheid. Indien je uitkijkt naar een andere job, optimaliseer dan nu de te volgen strategie. Met partner? De relatie kabbelt rustig verder. Single? En ja, de liefde kruist je pad. Wees voorbereid. In de familie staan verzoening en uitbreiding nu voorop. Je inkomsten zijn gelimiteerd terwijl je uitgaven de hoogte ingaan. Blijf hier alert. Je vrienden doen vooral hun eigen zin, wat je zeer ontstemt.


Deel.