Horoscoop december 2014

0

Wat brengt de maand horoscoop december 2014 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries

Topmaand, Ram. December nodigt je uit tot actie, zelfs tot een nieuwe start. Een positief resultaat volgt nu op elke vernieuwing. Met partner en in een sleurrelatie? Hernieuw de liefde via een gezamenlijk project. (kind, woning, reis) Solo? Jou wacht een echte verrassing. Professioneel doe je nu zeker een stap vooruit. Thuis wordt een en ander heringericht. Met familie en vrienden verloopt alles goed, zolang je hier maar rekening houdt met de wensen van anderen. Je weerstaat nu de neiging om meer uit te geven dan goed voor je is. Bravo!

Stier

taurus
Maand waarin je er goed aan doet, de balans te maken van 2014, Stier. Single? Jij wordt nu verwend. Want vanaf 15 december waait ware passie immers jouw kant op. Hou je klaar. Met partner? Hier kan de sfeer zwaar aanvoelen wegens wederzijdse kritiek. Financieel zit het zo goed dat je gerust extra gul kan zijn met Kerst en Nieuwjaar. En dit, zonder nadien de riem aan te moeten halen. Op het werk lopen projecten op niets uit, gaan beloftes de mist in en zijn aanvaringen met je chefs mogelijk. Houd moed, midden december keert het tij.

Tweeling

gemini
In december kan één en ander je ontglippen of… verrassen. Hou je hoofd erbij. Bundel je energie om terug op het juiste spoor te raken, Gemini. Op het werk is het heel druk. Waak erover dat niet alles op jouw schouders belandt. Met partner? De relatie is al beter geweest. Is de basis goed, dan is dit niet meer dan een dip. Is de basis wankel, dan kan dit het begin van het einde zijn. Financieel zit het prima. Met de familie ga je in een leuke sfeer de feesten in. Enkele vrienden haken nu af, nieuwe maken hun opwachting. Zo zit het leven in elkaar.

Kreeft

cancer
Geen denderende maand, Kreeft. Professioneel is het superdruk en werk je doelgericht. En toch zijn de resultaten er niet naar. Heb geduld, het tij zal weldra keren. Single? Je zegt enkel ja indien je voelt dat de ander het meent. Met partner? Gebrek aan vertrouwen en jaloezie spelen jullie parten. Dit heeft gevolgen voor het familieleven, waar kritiek nu de boventoon voert en de sfeer vertroebelt. Financieel wordt het goed uitkijken. Want er duiken niet enkel onverwachte uitgaven op, maar december is ook nog eens een feest- en geschenkenmaand.

Leeuw

leo
Eerder ingewikkelde maand, beste Leo. Eén gouden tip: vermijd impulsief handelen in deze periode. Zowel professioneel als relationeel. Slaap er eerst een nachtje over. Op het werk is de toestand complex, inclusief onzekerheden die je uit je slaap houden. Tussen jou en je vaste partner botert het al een poos niet meer. Single? Bofkont, want jij ontmoet iemand waarmee je toekomstplannen kan smeden. Hou je financiën in het oog. Stel dus vooruitziend een budget op voor de eindejaarsfeesten. In de familie is er nu iemand die beetje bij beetje afstand neemt. Met de vrienden zit het gelukkig goed. Warme momenten wachten je hier.

Maagd

virgo
December kent obstakels maar geeft tegelijk voldoening, Virgo. De liefde drijft boven. Met partner? Alles loopt lekker hier én in het belang van het gezin, hetgeen het familieleven ten goede komt. Solo? Hou je klaar voor passie en grote emoties die worden uitgelokt door een ex of een instant verliefdheid. Op het werk ben je een en al efficiëncy en alertheid. Wat de financiën betreft: de feestroes doet je heen en weer gaan tussen teveel uitgeven en gezond verstand gebruiken. Iemand uit je vriendenkring heeft stiekem stevig geroddeld over jou.

Weegschaal

libra
Maand waarin jij je vaak uitgedaagd voelt, Libra. Je reageert hierop instinctief. Toch zou het beter zijn te reageren overeenkomstig het doel dat jij je gesteld hebt. Met vaste partner en geboren begin oktober? Het zit niet echt goed, maar het kan nog alle kanten op. Single? Je hebt behoefte aan verleiden en dat zal je ook doen. In de realiteit of virtueel. Professioneel verbeter jij je positie. Financieel zijn er geen obstakels. Thuis of in de familie krijg je de wind van voren. Gelukkig zijn de vrienden er nog. Je nodigt uit of wordt zelf uitgenodigd. Geniet!

Schorpioen

scorpio
Met partner? Zelfzeker neem jij de belangrijkste beslissingen. Hoewel je partner waardeert dat je een schouder biedt om op te leunen, moet je niet overdrijven. Solo? Eén ding staat vast: je gaat van oud naar nieuw in goed gezelschap. Financieel zit alles goed omdat je slim budgetteert. Op het werk is de druk zwaar, het tempo hoog en de situatie complex. Spreek jezelf moed in. In de familie is de sfeer verhit. Want oude misverstanden komen weer boven en dan is er nog de voorbereiding van de feesten. Bij de vrienden gaat het er intens aan toe.

Boogschutter

sagittarius
Deze maand bekijk je mensen en dingen die op je af komen, als echte geschenken. Dit zet veel positiefs in beweging, Schutter. Met partner? Alles kabbelt rustig verder zolang jij maar niet altijd het laatste woord verlangt. Single? Ook hier is er evenwicht voor zover mogelijk in de mallemolen van december. Professioneel pak je iedereen vlotjes in, wat zeker resultaten oplevert. Financieel zijn er geen problemen, er kan zelfs een heuse meevaller voorbij komen drijven. In de familie is de sfeer plezant en luchtig. O ja: de vriendenkring wordt uitgebreid.

Steenbok

capricorn
Prima tijd, Bokje. Dankzij je charisma krijg je in december greep op zowat alles en iedereen. En kan je voordelen/voorrechten uit de brand slepen. Met vaste partner? De vroegere passie keert in alle hevigheid terug. Maar…de jaloezie en de bezitsdrang ook. Solo? Maak je klaar voor een grote hartstocht die al je ideeën over de liefde overhoop haalt. Professioneel kan je nu elke deal of situatie en elk dossier of project, naar je hand zetten. Financieel en familiaal is er geen vuiltje aan de lucht. In de vriendenkring echter, doen er zich plots conflicten voor.

Waterman

aquarius
Doorsnee maand, Waterman. Toch moet je nu een oplossing zoeken voor een financieel probleem met iemand uit je intieme kring. Op het werk ben je gericht op concrete resultaten en je behaalt die ook. Met partner? Er kan onbegrip heersen tussen jullie, wat je partner uithuizig of zelfs ontrouw maakt. Single? Er beweegt hier weinig tot je er genoeg van hebt en actie onderneemt. Avontuur gegarandeerd. Thuis neem jij de leiding over de dagelijkse zaken. In de vriendenring lijkt het wel alsof iedereen aan jou nu zijn of haar verhaal kwijt wil.

Vis

pisces
Maand waarin je evenwicht en stabiliteit bereikt, Vis. Je raakt je emoties de baas en bekijkt het leven vanuit een ruimere hoek. In de liefde zit alles kits. Met partner? Hier worden zoete broodjes gebakken. Single? Je wordt aangenaam verrast door een beginnend contact of een bestaande vriendschap die plots meer wordt. Op het werk gaat het er stressy en ingewikkeld aan toe. Bijt op je tanden. Hou vooral je uitgaven in de hand. En ga nu niet lenen. Dat is om problemen vragen. Je zwelgt in de feeërieke feestsfeer en toont je een goede organisator.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.