Horoscoop voor november 2014

0

Wat brengt de maand november 2014 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries

November is vrij turbulent, Ram. Eerst het goede nieuws: financieel hou je alles prima onder controle. In de familie is de sfeer warm, levendig en aangenaam. Op het werk wordt het nu wel stressy en omgaan met misverstanden en veranderingen. Reageer niet impulsief, wacht af. Met vaste partner? Niets ernstigs hier, maar jullie surfen nu duidelijk op verschillende vibes. Solo? Je beseft dat je toe bent aan iets degelijks en je handelt ernaar. De spanning kan fors oplopen in de vriendenkring en dat allemaal wegens een mank lopende communicatie.

Stier

taurus
Het is nu belangrijk je spijt over wat was, opzij te zetten en vooruit te kijken, Stier. Vandaag gaan weer nieuwe deuren open. Op het werk ben je strijdlustig en doortastend maar ook verlangend naar verandering. Je familie is er indien nodig en dat stelt je gerust. Er is heel wat verbale agressie in de vriendenkring. Met partner? Jullie dagen elkaar uit in november, terwijl de jaloezie hoog oplaait. Single? Je vlindert wat van hot naar her of je last een periode van reflectie in. Financieel bewaar je maar moeilijk de balans tussen inkomsten en uitgaven.

Tweeling

gemini
Gemengde maand, Gemini, waarin je vanzelf humor gebruikt om delicate situaties het hoofd te bieden. In november ligt de familie boven, vooral de band met broers/zussen. In je echte en virtuele vriendenkring is er beweging en vernieuwing. Op het werk is het druk, maar alles wat je in gang steekt, lukt. Met vaste partner? De relatie is al beter geweest. Solo? Het is en blijft hier kalm. Het financiële is nu onstabiel. Er duiken dringende, onverwachte uitgaven op die echt ongelegen komen. Ook mogelijk: je verloor een wat zwaardere factuur uit het oog.

Kreeft

cancer
Eerst het goede nieuws, Kreeft. Financieel zijn er geen problemen dankzij je behendigheid en het feit dat lang verwachte inkomsten nu binnenlopen. In de familie sta je klaar voor jong en oud. Nieuw leven behoort zeker tot de mogelijkheden. In je vriendenkring zit er flink wat leuke actie. Op het werk stagneert er nu zeker een en ander. Toch zijn ook hier de kansen tot verandering aanwezig. Met partner? November voorspelt een transformatie of crisis. Single en wachtend op iets degelijks? Be prepared, want de kans is groot dat hij/zij nu langs komt.

Leeuw

leo
Goede maand, Leeuw. Want ondanks stoorzenders, ga je op veel vlakken vooruit. Zowel Leo’s in dienstverband als zij die eigen baas zijn, werken gefocust en efficiënt. Wat uiteraard goed uitdraait. Ook financieel loopt het los. Je geeft veel uit, maar trekt het geld vlot weer binnen. Met partner? Jullie vinden elkaar in de intimiteit van een weekendtrip of etentje op restaurant. Solo? Hier gebeurt niets tot medio november, waarna cupido overuren maakt. Familie of buren bemoeien zich met jouw leven. Gelukkig vind je soelaas in je vriendenkring.

Maagd

virgo
Mooie maand, Virgo. En we hoeven hier niet in details te treden omdat alles vrij vlot draait op één minpuntje na. Met vaste partner? Dan kent jullie relatie nu een dip. Het komt goed, jawel, maar slechts na de nodige samenspraak. Verder voel jij je sterk in november en besef je wat je waard bent. En, wat je allemaal kan betekenen voor anderen. Ook professioneel en financieel zit het snor. En indien er af en toe toch een probleem langs drijft, krijg jij de steun van de juiste vrienden die je helpen bij het zoeken naar en vinden van, de juiste oplossing.

Weegschaal

libra
Hobbelige maand, waarin stoorzenders je slaap verstoren, Libra. En je emotioneel kwetsbaar maken. Wat dan weer opgevangen wordt door het begrip van goede vrienden. In de familie stormt het tot medio november. Je professionele positie is momenteel onzeker. Je gaat er wel creatief mee om. Het financiële zit goed, behalve voor hen geboren begin oktober. Hier blijft de regeling van een slepende geldkwestie uit. Geboren begin oktober en met partner? Je evalueert de relatie. Solo? Je kan iemand ontmoeten waarmee het vooral geestelijk klikt.

Schorpioen

scorpio
November oogt positief, Scorpio, want je liefdesleven bloeit. Met partner? Indien je niet te veeleisend bent naar hem of haar toe, wordt dit een periode van intimiteit afgewisseld met nieuwe sociale contacten. Single? Zet je schrap want Amor kruist je pad voor langere tijd. Op het werk sta je zwaar onder druk, maar je lost de verwachtingen in. De beloning volgt. Thuis volg je alles op de voet, ondanks je volle agenda. Je blijft heel kritisch naar nieuwe vrienden toe. Financieel ben je voldoende alert om uit bepaalde situaties voordeel te slepen. Bravo!

Boogschutter

sagittarius
Vanaf medio november leef je in “happy vibes”, Schutter. Met vaste partner? De band wordt hechter en intiemer. Minder goede relatie? Jullie trekken de zaak recht met goede wil en veel luisteren naar en praten met elkaar. Single? Vanaf 17 november kruist iemand die samen met jou naar de toekomst wil kijken, jouw pad. Financieel draait alles rond. Op het werk ben je super gemotiveerd, hetgeen nieuwe projecten en partnerschappen mogelijk maakt. Thuis is de sfeer losjes en gaat iedereen goedgezind zijn/haar gangetje. Het contact met je vrienden wordt intenser.

Steenbok

capricorn
Maand waarin jij er zowaar in slaagt je op het werk onmisbaar te maken, Bokje. Toch kunnen hier problemen van hiërarchische aard rijzen. Die frustratie neem je mee in je vaste relatie, wat je partner niet apprecieert. Solo? Je ontmoet toevallig meerdere keren dezelfde persoon en voelt hoe er iets groeit. Je volgt je financiën op de voet, dat loopt dus goed. Thuis en in de familie ben jij de baas en zet je diegene die zich met jouw zaken bemoeit, meteen goed op zijn/haar plaats. In je vriendenkring klop je nu vooral aan bij hen waar je echt iets aan hebt.

Waterman

aquarius
In november krijg je een prachtkans om je vriendenkring en sociale contacten uit te breiden, Waterman. En om er je voordeel mee te doen. Met vaste partner? Hier primeren ongeduld en misverstanden. Strijk a.u.b. de plooien glad. Deze problemen tasten ook de sfeer op het thuisfront aan. Je zoekt soelaas in je vriendenkring waar nu veel animo heerst. Solo? Daar je sociaal leven piekt, mag je zeker een beslissende ontmoeting verwachten. Op het werk krijg je momenteel alle kansen om succes te boeken. Je financiën raken wel uit balans. Blijf alert!

Vis

pisces
November brengt succes, Visje. Maar enkel indien jij jezelf tot de orde roept en wat meer discipline betracht. Op het werk belooft deze houding zeker vooruitgang. Vergeetachtigheid en nonchalance van jouw kant kunnen nu de relatie met je vaste partner en het thuisfront vertroebelen. Single? Ja, er is zeker een kans om een relatie te starten maar de vraag blijft: is dit wel de juiste man of vrouw? Bij je vrienden zeg je waar het op staat, wat niet in goede aarde valt. De gevoelige sector deze maand is het financiële. Je mist hier een nuchtere kijk.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.