Horoscoop voor oktober 2014

0

Wat brengt de maand oktober 2014 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries

Eén tip, Ram: weersta in oktober de sterke drang om woedend of ongeduldig te reageren. Want de uitlokkers voor een dergelijk gedrag zullen talrijk zijn omdat er zoveel stoorzenders opduiken. Het gevolg: je voelt je onvoldaan en slaagt er maar niet in je draai te vinden. Dit niet enkel op het werk en financieel maar ook in de afdelingen vriendschap en liefde. Singles raken maar niet aan het juiste contact en Rammen met een vaste partner leven nu in een explosieve vibe. Het enige wat je kan doen is Zen blijven en wachten tot deze bui overwaait.

Stier

taurus
Oktober voelt aan als een maand waarin je ter plaatse trappelt, Stier. Ondanks het feit je op het werk een wat blokkerende tendens ervaart, zit jij toch vol motivatie en vertrouwen. Dat levert je uiteindelijk onverwachte kansen op. Attentie: financieel denk en handel je nu niet altijd realistisch. Blijf alert. Zowel thuis als in je vriendenkring doen zich nu zeker aanvaringen voor. Met partner? Gespannen sfeertje via misverstanden tot circa 15 oktober. Solo? Ja, je kan enkele warme, leuke momenten beleven maar het blijft helaas allemaal zonder gevolg.

Tweeling

gemini
Oktober heeft veranderingen voor jou in petto, Gemini. Met partner? Houd rekening met enkele turbulenties. Solo? Hier bestaat een reële kans dat je diegene ontmoet waar je hart naar verlangt. En waarmee je samen naar de toekomst kan kijken. Professioneel is dit een complexe tijd. Doe nu een stap achteruit en vertrouw erop dat je zal krijgen wat je toekomt. Misschien zelfs via een andere functie of job. Financieel krijg je meer armslag, vooral als je uit een periode van beperking komt. De sfeer thuis en bij je vrienden is verbazend goed.

Kreeft

cancer
Oktober brengt veel gepieker voor je mee, Kreeft! Want: ga je voor risico of veiligheid? Kies je voor verandering of zekerheid? Het maakt je allemaal wat onzeker en dat zullen je intimi ondervinden. Om te beginnen is er je werk. De sleur haalt het plezier eruit en je krijgt zin om iets nieuws aan te gaan. Doe je het? Jij beslist. Financieel zit het nu snor. Met vaste partner? Je bent veeleisend en dat verzuurt de sfeer. Solo? Je gaat enkel voor kwaliteit. In de familie doen zich wat akkefietjes voor, terwijl je scherpe kritiek de sfeer verpest in de vriendenkring.

Leeuw

leo
Mooie maand, Leo, waarin je risico’s mag nemen. Omdat het zo vaak goed uitpakt in alle sectoren. Oktober steekt zelfs een extra tandje bij voor wie geboren is tussen 7 en 14 augustus. Ook in alle sectoren. Op het werk draait alles prima, inclusief een aantrekkelijk voorstel. Financieel zijn er geen problemen. Met partner? De relatie wordt hechter. Single? Je bent in trek en al vind je niet direct de ware, opwinding en passie verzekerd! Vrienden brengen je nu voordeel. In de familie rijzen er (grote) problemen rond bepaalde personen.

Maagd

virgo
Maand vol stress, Maagd, aangevuurd door een nerveuze, impulsieve energie die je overrompelt. Blijf dus heel alert. Eerst en vooral op financieel vlak. Neem geen risico’s hier. Hogervermelde energie laat ook veel vierkant draaien op het werk. Adem diep, dit waait over. Idem op het thuisfront en in de vriendenkring. Blijf vooral Zen en laat je niet opjutten door opduikende stoorzenders. Met partner? Er zijn enkel strubbelingen in de relaties van Virgo’s geboren in augustus. Solo? Hoop en droom, want nu valt er maar weinig te versieren.

Weegschaal

libra
Mooie maand, Libra, inclusief geluk en vooruitgang. Op het werk is er een positieve evolutie. Meer verdienen? Meer verantwoordelijkheid? Nieuw project? Het kan allemaal tot zelfs een nieuwe baan toe. Met partner in knusse relatie? Jullie hebben het goed samen. Snakkend naar verandering? Dan ziet het er ruiger uit. Single? De liefde krijgt hier groen licht. Je staat financieel zeker je mannetje of vrouwtje in oktober. Thuis/in de familie wordt één en ander eindelijk uitgeklaard. Er is veel vrolijke activiteit in je vriendenkring. Geniet er maar van!

Schorpioen

scorpio
Niet slecht, Scorpio. Vooral op het werk ga je de degelijke toer op, want je kiest voor inzet, ambitie en constante alertheid. Financieel sta je voor onverwachte uitgaven die je echter slim opvangt omdat je snel geld binnenrijft via vruchtbare ideeën. Ook In de liefde ga je voor het ernstige werk. Want je zorgt ervoor dat het zowel je vaste partner en/of je gezin aan niets ontbreekt. Single? Het contact dat je nu hebt, mist transparantie en stelt je dus teleur. Geen paniek: vanaf 24 oktober keert het tij. Je vrienden blijven tijdelijk op de achtergrond.

Boogschutter

sagittarius
Oktober staat voor actie, Schutter. Je hebt zoveel energie dat alles nu mogelijk lijkt. Aarzel je nog ergens, dan is dit de tijd om ervoor te gaan of een finaal besluit te nemen. Op het werk betekenen deze vibes vooruitgang en expansie. Geld zal continu door de hoofden van veel Schutters spoken. Helaas niet in positieve zin, want dit is het minpunt deze maand. Met partner? Alles oké hier maar er moeten wel praktische zaken geregeld worden. Solo? Op het menu staan verleiding, surprises en sterke sensaties. Thuis en bij de vrienden is er veel actie.

Steenbok

capricorn
Gemengde maand, Bokje. Financieel loopt het best goed. De rest wordt wat moeilijker. Met partner? Maak niet stuk wat je hebt via kritiek en forse eisen. Solo? Geef eerst je verleden een plaats, pas dan komt er ruimte vrij voor de ware. Thuis krijg je het lastig met een zware verhuis of weerspannige kinderen. Uiteraard rest er nu weinig tijd voor je vrienden. Op het werk vind je, ondanks alles, de juiste houding om zonder veel emotionaliteit de problemen te lijf te gaan. Dit alles zorgt voor een gestoorde slaap omdat het niet stil wordt in je hoofd

Waterman

aquarius
Modale maand, Waterman, waarin jij je vooral richt op de buitenwereld. Die uithuizigheid heeft gevolgen voor jou en je vaste partner. In scheiding? Gehakketak omtrent bezittingen bemoeilijkt de toestand. Solo? Startende relaties raken in derde versnellingen. Of je ontmoet een toffe partner naar het eind van de maand toe. Met je kinderen en vrienden loopt alles prima. Professioneel wek je vertrouwen en vinden je ideeën vlotjes ingang. Wel oppassen hier voor een juridische kwestie. Op het financieel vlak ga je wel erg onbezonnen te werk.

Vis

pisces
Volg in oktober niet enkel je gevoel, Visje, maar hou er ook je koppie bij. Want je moet nu kiezen. Op het werk is je motivatie zoek, zeker als het overuren betreft. Financieel hoef jij je nu geen zorgen te maken. Tal van Vissen trachten te ontsnappen aan hun vaste partner. Dat kan de voorbode zijn van verandering. Single? Er gebeurt weinig in oktober op liefdesvlak. Geen paniek, jouw tijd komt nog. In de familie sta jij klaar voor de kleintjes, de ouderen en hen die troost behoeven. En jij hebt je vrienden nodig die helaas niet vaak beschikbaar zijn.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.