Horoscoop voor september 2014

0

Wat brengt de maand september 2014 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries

September start bruisend qua energie, Ram, maar gaandeweg verdampt de fut. Dat kan te maken hebben met gepieker omtrent een professionele verandering. Want jij verlangt meer actie en uitdaging, vooral op het werk. Met vaste partner? Jullie doen nu wel erg veel apart. Hou vooral de communicatielijnen open. Solo? Je mikt hier voorlopig vooral op vriendschap. Beginnend contact? Er komt schot in de zaak. Wegens je ongenuanceerde uitspraken vlot het niet met je vrienden. In de familie zit alles kits. Tracht je budget in evenwicht te houden.

Stier

taurus
Maand onder druk, Stier. Een familiale geldkwestie kan ook je privéfinanciën aantasten, terwijl die zo al voldoende onder vuur liggen in september. Op het werk wachten je nieuwe bevoegdheden maar treden er tegelijk hiërarchische conflicten op. Met partner en nog verliefd? Passie en jaloezie gaan hier hand in hand. Single met een beginnend contact? Het evolueert positief. De andere Stieren blijven veeleisend en dus solo. Thuis regel je tal van praktische zaken. Maar goed dat je nog altijd terecht kan bij je vrienden voor een portie fun.

Tweeling

gemini
Prima maand, Gemini. Want in september loopt het meeste in je leven vlotjes zolang jij er je koppie maar bij houdt. Je maakt plannen om gezonder te gaan eten en meer te bewegen. Doen! Op het werk is er reële vooruitgang. Voer je een team aan? Je haalt alles uit de kast met prima resultaat. Met partner? Alles kits achter de rits. Single? Je vlindert luchtig van hart naar hart. Opgelet: verbrand je vleugels niet! In de familie is er spanning omdat iemand zich ongevraagd bemoeit met jouw leven. Gooi alle remmen los bij je vrienden. Daar dienen ze voor.

Kreeft

cancer
Wat moeilijke maand waarin je enkel verder raakt als jij je flexibel opstelt. Wees nu volledig alert als je te maken krijgt met vastgoed, een erfenis of andere financiële transactie. Op het werk toon jij je van je dynamische kant, ook als het wat tegenzit. Met partner? Je kijkt even terug en stelt alles in vraag. Single? Hier primeert ernst. Een nieuw contact laat je langzaam rijpen en gelijk heb je. Zowel in je gezin als in de vriendenkring staan stress en een gebrek aan begrip, een goede communicatie in de weg. Beweeg meer, dan slaap je sowieso beter.

Leeuw

leo
Je kiest nu welgezind en welbewust voor meer stabiliteit, Leo. De vibes zitten goed om op het werk een andere weg in te slaan. Denk maar aan meer verantwoordelijkheid, een nieuwe baan of een totaal nieuw project. Met partner? Jullie vinden samen de perfecte balans tussen privé en sociaal leven. Solo? Vanaf de 15de komt er op liefdesvlak flink wat actie op gang. In de familie rijzen er diverse problemen (ook financieel en/of met een ouder familielid) die om een oplossing vragen. Bepaalde vrienden bewijzen je nu een grote dienst.

Maagd

virgo
Reken op de nodige verrassingen in september, Virgo. Met partner? Jullie versterken de liefde voor elkaar via wederzijdse attenties en dat heeft gevolgen. Huis kopen? Baby maken? Trouwen? Samenwonen? Alles is mogelijk. Solo? De liefde komt jouw kant uit. Het kan een nieuwe liefde zijn of een bestaande die bekrachtigd wordt. Hoe dan ook: je gaat verder met twee. Op het werk en bij de vrienden pak je nu iedereen vlotjes in. Thuis en financieel, loopt het stroever. Hier steken obstakels (die jij moet aanpakken) de kop op. Spanning verzekerd.

Weegschaal

libra
Je denkt nuchter na over jezelf, wat een prima impuls tot verandering oplevert. Met vaste partner? Dan neem je een belangrijke/definitieve beslissing omtrent de relatie. Single? Je wenst iets degelijks, in de rest stop je geen energie. Hou er financieel je gedachten bij, het is nodig. Op het werk ben je erg ongeduldig. Ook is dit professioneel het geschikte moment voor een verandering, Libra. Thuis doe jij je best om oplaaiende akkefietjes te hanteren en te blussen. In september leg je tal van nieuwe contacten. Helaas zijn ze meestal oppervlakkig.

Schorpioen

scorpio
Gemengde maand, Scorpio. Met vaste partner? Hier is de sfeer gespannen tot grimmig en dat eindigt in een machtsstrijd. Single en geboren tussen 13 en 22 november? Je wil sensatie en je zal ze krijgen. Voor de andere Scorpio’s beweegt er weinig. Professioneel krijg je nu alle kansen om te tonen wat je waard bent. Je krijgt tegelijk af te rekenen met complicaties van financiële of wettelijke aard. Financieel moet je waakzaam zijn. Thuis zit alles goed. Verder brengt september toffe mensen op je pad met wie je een goede vriendschap kan opbouwen.

Boogschutter

sagittarius
Vruchtbare maand waar het werk en financiën betreft, Schutter. Dat werk is nu zeer gevarieerd en bevalt je prima, net als de resultaten. Het geld, afkomstig uit verschillende bronnen, stroomt nu vlot binnen. Met partner? Tussen jullie is de communicatie zoek. Deels door ongeduld van jouw kant, deels door onenigheid over praktische zaken. Single? Niets serieus hier, waardoor je teleurgesteld raakt. Thuis hangt er nog steeds een vakantiesfeertje. Je ontmoet nu mensen van diverse pluimage die je kijk op het leven blijvend veranderen.

Steenbok

capricorn
September voorziet veranderingen voor jou, Bokje. Zoek uit wat die je kunnen brengen. In de focus: je centen. Want jawel, je komt voor een onverwacht grote uitgave te staan. Wees voorbereid. Professioneel is het stressen. Afspraken worden geannuleerd, je ideeën vinden geen ingang en het is moeilijk om de juiste personen rondom jou te verzamelen. Maar je pakt ze aan, de problemen. Zowel thuis als bij de vrienden is de sfeer gespannen. Met partner? Jullie lossen samen praktische problemen op. Single? Je bent nu erg kieskeurig.

Waterman

aquarius
Trek erop uit in september, Waterman. Leer nieuwe mensen kennen en ontspan je. Je bent er aan toe. Op het werk dient één en ander op punt gezet te worden. Durf je ideeën op tafel te gooien. Met partner? Ontrouw of een breuk, behoren nu tot de realiteit. Met alle hieraan verbonden (materiële) gevolgen. Solo? Doe een stap achteruit en bezin je over je voorbije relaties. Leer ervan, de tijd is er rijp voor. Financieel duiken er problemen op van juridische of fiscale aard. Thuis en bij de vrienden, neem jij de leiding en dat verhoogt je populariteit.

Vis

pisces
Geen eenvoudige tijd, Visje. Gelukkig ben je sterk, diep binnenin, en die kracht heb je nu wel nodig. Vooreerst op financieel vlak. Want om één of andere reden glipt het geld je tussen de vingers. Op het werk vind je maar moeilijk de juiste motivatie. Doe je best hier, dan raak je verder dan eerst verwacht. Met partner? Er rijzen meningsverschillen die nadien bijgelegd worden. Single? De man/vrouw van je keuze ontgoochelt je ferm. Thuis en in de familie loopt alles lekker. September opent je eindelijk de ogen omtrent een bepaalde vriend(in).


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.