Wat het nieuwe jaar betekent voor jou: horoscoop en voorspelling 2017

0

Wat zijn de voorspellingen voor 2017 voor jou? Een nieuwe liefde? Promotie op het werk? Uitbreiding van de familie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
2017 belooft een warm jaar te worden waarin liefde de hoofdrol opeist, Ram.
Daarom…met partner en tevreden met elkaar? De vibes van 2017 zullen ertoe bijdragen dat dit zo blijft. En dit is dus het juiste klimaat om een kind te verwelkomen, familiebanden aan te halen of plannen inzake vastgoed te realiseren. Botert het minder goed tussen jullie? Dan kunnen achterbaksheid of ontrouw de kop opsteken. Single? Vanaf begin februari tot begin juni, is de kans groot dat jij een stevige relatie aantrekt mét toekomstperspectief, jawel. Op het werk kan je in 2017 maar beter deze gouden raad volgen om te slagen: vermijd het om alles meteen (te) groot te zien én om te snel te beslissen. Wat de familie betreft, is het zoeken naar beschikbaar zijn zonder je volledig te laten opeisen. En in de vriendenkring zien we hetzelfde wat betreft investeren in nieuwe vrienden terwijl je de bestaande vriendschappen intussen ook moet blijven voeden. Vermoeiend! Heel het jaar door kan je op financieel vlak een verkeerde beslissing nemen. Denk dus eerst goed na. Wat gezondheid betreft wordt 2017 vaak gekenmerkt door stress en ongezonde excessen. Kijk uit!

Stier

taurus
Maak je klaar voor een uitstekend 2017, Stier, en al helemaal op professioneel vlak. Je zal immers meer macht verwerven op het werk. Dit, via een mooie promotie die je zoveel meer armslag zal geven en je in contact zal brengen met invloedrijke mensen. Uiteraard ga je ook financieel vooruit. Met partner? Dan kijk je aan tegen een idyllisch jaar vol liefde en zorg voor elkaar. Single? Moeilijk te voorspellen omdat alles hier mogelijk is. Tot zelfs een tedere vriendschap of een revival van een vroegere liefde toe. Maar de liefde kan hier en gek genoeg, net zo goed spiritueel of broederlijk gekleurd zijn. Wat het familieleven betreft: iedereen gaat gewoon lekker zijn gangetje maar blijft intussen toch steeds verbonden met de rest van de familie. Je vriendenkring breidt zich uit via nieuwe contacten die zelfs van behoorlijk ver kunnen komen. Zoals eerder gezegd, zitten je financiën in de lift. En natuurlijk spring je met dat extra kapitaal verstandig om middels veilige beleggingen of de aankoop van vastgoed of kunst. Je voelt je zo goed in je vel dat er soms geen maat staat op eten en drinken. Gelukkig ga je tijdig op de rem staan, wat overigens echt wel nodig is.

Tweeling

gemini
2017 staat voor doorzettingsvermogen en realiteitszin die je toelaten om professionele obstakels te overwinnen, Gemini. Want je moet voor alles tot het uiterste gaan. Maar af en toe merk je hoe je vijf minuten geluk hebt die de hele zaak in gunstige zin veranderen. Of de steun van mensen die in jou geloven. Indien je echter droomt van een sabbatjaar, een eigen zaak of een radicale ommekeer op werkgebied, dan is 2017 de juiste periode om die verandering door te voeren. In de liefde komt ernst om de hoek loeren. Vormen jullie een efficiënt team? Dan blijft dat zo. Heb je twijfels omtrent de relatie en kom je tot het besluit dat je beter af bent alleen? Dan zal je op een elegante manier de weg naar je vrijheid terug vinden. Single? Jij kan in 2017 spannende avonturen beleven. Of mik je liever op iets degelijks? Ook dit is mogelijk via een beslissende ontmoeting die langdurige gevolgen kan hebben. Over geld hoef jij je niet echt zorgen te maken. Je weet er dit jaar immers op de meest vruchtbare wijze mee om te springen. In de familie loopt alles goed. En wat vriendschap betreft, is alles mogelijk dit jaar. Je kan nuttige contacten leggen, warme relaties uitbouwen of zelfs kiezen voor een totaal nieuwe vriendenkring. Qua gezondheid zijn het vooral je gewrichten die in 2017 je aandacht zullen vragen. Zorg goed voor jezelf!

Kreeft

cancer
Het accent ligt in 2017 op positieve veranderingen in het eigen nest en in je dichte relaties, Kreeft. Je thuisbasis is nu onderhevig aan veranderingen, zoals een nieuw interieur, een nieuwe keuken en/of badkamer of zelfs een nieuwe woonst. Je gezin kan uitgebreid worden met een nieuwe baby of huisdier. En om te voldoen aan dat nostalgisch trekje van je: familieleden of vrienden die je jarenlang niet zag, horen er in 2017 weer helemaal bij. Met partner? Jullie voelen allebei dat er iets moet gebeuren. Daarom zijn jullie bereid om bijvoorbeeld voor een baby te gaan of te werken aan een nieuw evenwicht in de relatie. Solo? Je herkauwt grondig wat tot dusver is geweest op relatievlak. En zo stoom jij jezelf klaar voor een nieuwe liefde die begin oktober vanzelf je leven zal verrijken. Ook op het werk is verandering aan de orde. Je wil meer of juist minder werken. En als jij je niet gewaardeerd voelt, durf je het nu elders te zoeken. Financieel gaat het in 2017 echt op en neer. Lees zeker de kleine lettertjes in elk contract dat je tekent. In de lente bereiken je uitgaven een piek. Vanaf oktober zijn er wat meevallers zodat de balans hersteld raakt eind 2017. Qua gezondheid kunnen teveel stress en periodes van leegte erg ongemakkelijk aanvoelen. Een toestand die fel (en alweer) verbetert vanaf begin oktober.

Leeuw

leo
Er beweegt wel degelijk één en ander in 2017, Leeuw. Met partner? Zowel jonge stellen als oudere, vinden elkaar (terug) op praktisch alle vlakken. En dus is een baby, een nieuwe woonst of een stevige reis hier helemaal welkom. Geniet ervan. Single? Tussen februari en juni komt er iemand langs die zal blijven voor lange tijd. Het kan een ex zijn die terugkeert of een onbekende die je meteen diep raakt. Op het werk zit er in 2017 een grote verandering aan te komen. Een verandering die meer erkenning voor je capaciteiten en persoonlijke inzet meebrengt, evenals een beduidend beter salaris. Op financieel vlak is het wel wat dubbel. Enerzijds zal je meer inkomsten hebben. Anderzijds kan jij als gevolg daarvan, je hang naar luxe vaker uitleven. En op die manier hou je maar net zoveel over als voorheen. Thuis en in de familie richt jij je aandacht vanzelf op de kinderen. Ook verzamel je de familie regelmatig omheen je goed gevulde tafel. In de vriendschap word je dan weer wat kieskeuriger. Je probeert wat verder te kijken dan de schone schijn. Je energie, uithoudingsvermogen en optimisme, tenslotte, pieken in 2017. Je voelt je zelfs zo goed dat je natuurlijk continu een extra hap en slok gaat nemen. Let toch maar op…

Maagd

virgo
In 2017 rommelt het in zowel je liefdesleven als in je sociaal leven, Maagd. Maar je blijft overeind dankzij je veerkracht. Met partner? Er zijn veel onduidelijkheden tussen jullie. Nu eens zijn jullie eensgezind, dan weer is er wel iemand die het huis ontvlucht om weer op adem te komen. Zijn jullie beiden tolerant, dan gaan jullie samen verder. Maar indien één partner reeds zicht heeft op een andere mogelijkheid, kan 2017 het begin van het einde betekenen. Solo? Een nieuwe relatie wordt mogelijk vanaf begin oktober. En vooral via de vriendenkring. Sla hier dus geen enkele invitatie af. Op het werk moet je de nodige stoorzenders te lijf gaan. Zoals vertraging, onduidelijkheden, valse beloften en riskante plannen. Oefen geduld, dat is de enige manier om de storm te overleven. Wat je financiële toestand betreft: die raakt pas weer in balans vanaf oktober. Ervoor is de verleiding om het geld te laten rollen, te groot. Tot begin oktober is de sfeer in je gezin en bredere familie streng, inclusief de nodige verwijten en non-verbale signalen. Pas daarna komt de ontspanning. Voor je welzijn doe je er in 2017 goed aan de nodige regelmaat in te bouwen. Indien niet kunnen vermoeidheid, gewrichtspijnen en een slecht humeur, je parten spelen.

Weegschaal

libra
Er zit vaart en beweging in 2017, Libra, vooral wat betreft werk en relaties. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar je komt er sterker en beter uit. Tot begin oktober zit je werk in de lift via een promotie, groter actieterrein, meer bevoegdheid of verantwoordelijkheid. Je kan je hier tevens ontdoen van een te strakke structuur. Vanaf begin oktober volgt dan het harde werk en het oefenen van geduld bij lange termijnprojecten. Met partner? Je voelt hoe je minder afhankelijk wordt van hem of haar en meer je eigen ding doet. Werkt de relatie nog? Geen vuiltje aan de lucht hier en jij kan zelfs voor een onverwachte revival zorgen. Kwakkelt de band? Dan kies je resoluut voor jezelf, wat de gevolgen ook mogen zijn. Single? Fasten your seatbelts, Libra. Je hebt in 2017 immers een geslaagde date met Het Geluk, want de ware (jawel) liefde overvalt je en laat je niet meer los. Op financieel vlak gaat het je voor de wind, indien je tenminste binnen de wet blijft. Op familievlak wordt er diep gegraven, ontdek je de ware aard van bepaalde intimi en komen verzwegen feiten aan het licht. Waarna niets nog is zoals voorheen. Wat de vriendenkring en je sociaal leven betreft: alles kits! Ook gezondheid en energie zitten goed, zolang je stress maar kan mijden!

Schorpioen

scorpio
2017 wordt veebelovend over gans de lijn, Scorpio. Op het werk verschuift er veel in 2017 en meestal onverwacht. Je kan opklimmen in rang, of veranderen van sector of verantwoordelijkheid. Ook worden lopende projecten versneld. Hou je koppie er dus bij en blijf stress de baas. Dan kan je weldra terecht onderhandelen over die salarisverhoging of extra assistent. Met partner? Hier kabbelt alles rustig verder tot begin oktober. Dan komen jullie als paar duidelijk naar buiten om nieuwe contacten te leggen of zelfs hulp te bieden waar nodig. Single? Je verlangt een mix van romantiek en engagement in een partner en dat zou je wel eens kunnen vinden vanaf oktober. Op financieel vlak ga je verstandig te werk. Vanaf oktober geef je meer uit, maar enkel omdat je ook meer inkomsten hebt. In de familie voeren medeleven, bezorgdheid en de juiste aandacht de boventoon. Je ontfermt je over een behoeftige ouder of over een kind dat slecht in zijn vel lijkt te zitten. Alweer vanaf oktober, zie je het ruimer en laat je geen enkele kans voorbij gaan om samen te komen. En jij nodigt uit. In de vriendschap stel jij je nu strenger op. Verder blaak je van energie en optimisme. Geen doktersbezoek voor jou. Maar kijk toch uit voor overdaad.

Boogschutter

sagittarius
Op het werk wordt het pezen maar de erkenning – ook financieel – hoort er helemaal bij, Schutter. Professioneel word je nu echt gedwongen om het onderste uit de kan te halen en dus kunnen de positieve gevolgen hier echt niet uitblijven. Met partner? Zelfs indien het niet zo goed zit tussen jullie, keert de rust en het begrip voor elkaar terug in 2017. Jullie worden meer volwassen en het evenwicht wordt hersteld. Single? Hier woedt een hevige strijd tussen hoofd en hart. In de opwindende vibes van 2017 zal het hart tussen februari en juni wellicht de bovenhand krijgen. Bereid je voor op een coup de foudre. Op financieel vlak kan jij je dit jaar verrijken en dit op een volstrekt eerlijke manier. Je staat ook sterk genoeg om datgene op te eisen wat jou toekomt. En met succes. In de familie en de vriendenkring betoon je iedereen respect en aandacht. Het is dan ook maar logisch dat stoorzenders en conflicten hier snel opgelost raken en de plooien volledig worden gladgestreken. Wat je gezondheid en conditie betreft: ja, je moet hard werken in 2017 en ja, je moet daarbij meer zitten dan normaal. Dat wordt voelbaar in je gewrichten. Ons advies: probeer desondanks zo veel en zo vaak mogelijk te bewegen.

Steenbok

capricorn
2017 vraagt van jou actie op het werk plus een hoop eerlijkheid om de onduidelijkheden in je liefdesleven weg te werken. Dit jaar moet je gefocust blijven op je doel en ruim voldoende geduld oefenen om het te bereiken, Bokje. Want je zou de moed wel es kunnen verliezen als een bepaalde promotie weer aan je neus voorbij gaat of een beloofde deal in het water valt. Hou vol. Vanaf begin oktober begint alles in jouw voordeel uit te draaien. Met partner? De vibes van 2017 dwingen je bijna om je relatie onder de loep te nemen. Tot op het bot. Is de uitkomst redelijk tot goed, dan is er niets aan de hand. Is het resultaat van je speurwerk echter negatief? Dan voel jij de behoefte om overeenkomstig te handelen. Single? Twee opties hier: je analyseert je voorbije liefdesleven grondig, of je valt ten prooi aan een grote passie waar geen ontkomen aan is. Geldelijk gezien ga je in 2017 op zoek naar methoden die winst beloven en… je ook effectief winst zullen opleveren. In de familie is het wat stressy vanwege veranderingen. Zoals een verhuizing, pendelen tussen twee woonsten, nieuwe familieleden of een andere samenstelling van het gezin. Je welwillende en warme vriendenkring blijft gelukkig een constante in 2017. En ja, fysiek ben je beresterk dit jaar, maar psychisch kunnen er wel wat ups en downs zijn.

Waterman

aquarius
Jij kan gerust dé bofkont van 2017 genoemd worden, Waterman. Wil je van baan veranderen of er dat moeilijk project doorduwen? Fluitje van een cent. Je hebt schitterende ideeën, gebruikt de juiste structuur en neemt berekende risico’s. Geen wonder dat je populair bent, anderen welwillend tegenover jou staan en de geldelijke beloning niet mis is. Met partner? De relatie blijft wonderwel werken omdat jullie samen dingen delen zonder daarbij de ander te verstikken. Single? Een beklijvend contact laat je dromen over trouwen of samen op wereldreis vertrekken. Op financieel vlak weet je het onderste (en het beste) uit elke situatie te halen en dit tot begin oktober. Daarna verslapt je aandacht en ga je bovendien gekke uitgaven doen. In je gezin en verdere familie heerst een opgewekte en lichte sfeer. Met je charme en bijzondere ideeën gaan jullie door een creatief en warm 2017. De echte actie komt van broers en zussen. Onverwacht nieuws en verrassende onthullingen houden er de schwung in. En wat de vriendschap betreft: hier krijg je een cocktail van virtuele vrienden, echte betrokkenheid en een handvol nuttige contacten. En je energie? Die is gewoon top in 2017. Geniet van dit alles met volle teugen.

Vis

pisces
In 2017 probeer jij je aandacht evenredig te verdelen over je werk en je privéleven, Visje. Dat dit met een volle agenda niet altijd evengoed lukt, zal niemand verbazen. De druk gaat pas van de ketel begin oktober wanneer je hard gaat zoeken naar een andere manier van leven om werk, privé en ontspanning effectief te kunnen combineren. Met partner? Jullie lijken wel een stel verliefde tortels die puur geluk uitstralen en anderen laten meedelen in dit geluk. Koppels die het minder goed stellen zullen vanaf begin oktober ook onder een meer positieve vibe komen. Single? Je hoopt op liefde en droomt ervan. Via het internet of de ontmoeting met een onbekende, wordt aan die wens voldaan. Pas na verloop van tijd ontdek je of het de ware is of niet. In het gezin en de familie ben je oprecht betrokken bij ieders verhaal, ongeacht hun leeftijd. Ook in de vriendschap stel jij je geïnteresseerd en gevend op. Je legt in 2017 contact met mensen uit andere milieus wat enorm verfrissend en verrijkend werkt. Op financieel vlak dien je echt uit te kijken tot begin oktober. Want de goede kansen die voorbij drijven blijken uiteindelijk niet zo best te zijn geweest. En tegen die mentale dipjes en fysieke vermoeidheid tenslotte, kan je enkel discipline en structuur inzetten. Doen, Visje, doen!


Deel.