Horoscoop en voorspelling 2015

0

Wat zijn de voorspellingen voor 2015 voor jou? Een nieuwe liefde? Promotie op het werk?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
In 2015 raak je gegarandeerd in vuur en vlam, Ram. Meer bepaald voor verandering op alle vlakken. En zal immers een en ander bewegen in je leven en je zal op de meest onverwachte plaatsen opduiken. In de focus dit jaar: je professioneel leven. Eigen baas worden? Nieuwe skills verwerven? Van werkplek veranderen? Een opvallende promotie maken? Je geluk beproeven in het buitenland? Noem maar op, het kan dit jaar allemaal werkelijkheid worden. Tot midden augustus 2015 is hier voor jou vooral waardering, promotie plus meer geld weggelegd. Met partner? Ook hier beweegt er één en ander, helaas niet altijd in de juiste richting. Single? Tussen juni en september kan de ware langskomen en je heel gelukkig maken. Tot medio augustus rolt het geld vrij makkelijk binnen. Waak erover niet alles direct uit te geven. Vanaf midden 2015 zullen je reserves immers meer dan welkom zijn. Alweer tot half augustus zit de sfeer in de familie en in de vriendenkring uitstekend. Geniet ervan.

Stier

taurus
2015 is een jaar bedoeld voor opbouw, Stier. Op alle vlakken. Maar opgelet: je zal er, hoe je ook het vuur uit je sloffen loopt, aanvankelijk weinig van merken. Want het wil nogal eens tegen wringen. Ook op alle vlakken. Bijt op je tanden, blijf je best doen en stel vast hoe vanaf augustus het tij plots keert. Het lijkt wel alsof je nu voor al je inzet beloond wordt. Professioneel komt er eindelijk de waardering die je al die tijd verdiende, waardoor je motivatie pijlsnel omhoog schiet. Ook financieel blijft het uitkijken tot medio augustus. Daarna loopt het los. Met vaste partner? Het voelt alsof jullie beiden nu je plaats gevonden hebben in de relatie die sterker wordt. Vanaf midden oogst wordt trouwen, samenwonen of een kind nemen, realiteit. Solo? Laat je van je sokken blazen door die ene die je visie deelt en die er net als jij, wil voor gaan. Wat familie en vriendschap betreft: hier zit het snor in 2015. De banden blijven sterk en vol warmte en tederheid. En geef toe, Stiertje: meer hoeft dat toch echt niet te zijn!

Tweeling

gemini
2015 staat voor verandering, Gemini. Fasten your seatbelts want je vertrekt voor een avontuurlijke reis. Via de nodige verrassingen natuurlijk. Nieuwe baan? Nieuwe liefde? Nieuw huis? Nieuwe baby? Het is allemaal mogelijk, jazeker. Daar komt bovenop dat je tot midden augustus ook nog eens vlotjes geld binnenhaalt. Op het werk vergaat het je prima, tot midden augustus. Met partner? De dingen voelen nu minder goed aan dan voorheen. Zoek daarom een gezamenlijke uitdaging of gooi de wederzijdse frustraties open en bloot op tafel. Communicatie blijft belangrijk. Solo? Je krijgt zin om je leven met iemand te delen, maar gaat enkel voor de ware. Stel je bewust open van begin juni tot begin oktober. Tot augustus is er nauw contact je met zus(en) of broer(s). Daarna nodig jij je intieme kring + vrienden liever bij jou thuis uit. Wat die vrienden betreft: je maakt er dit jaar nieuwe en je wordt close met mensen van aanzien. Hoeft het nog gezegd dat je energie sterk staat tot midden augustus?

Kreeft

cancer
2015 daagt je uit om uit je schelp te kruipen en aldus te evolueren, Kreeft. Dit zal eerst en vooral gebeuren op de werkvloer. Er doen zich hier kansen voor die je warempel grijpt. Met de nodige stress, maar je doet het toch maar. Want je durft, wordt ambitieus en flexibel, en werkt intussen voldoende gestructureerd om resultaat te behalen. Met partner? Hier is de toestand aanvankelijk onduidelijk, maar vanaf de zomer komen de juiste, verhelderende antwoorden. Solo? 2015 wordt voor veel alleenstaande Kreeften het jaar waarin de liefde (opnieuw) haar intrede zal doen. Ook financieel zit het goed, maar blijf alert indien het gaat om verzekeringen of erfenissen. Wat de familie betreft, wel, je zal er dit jaar wel zeer veel aandacht aan besteden. Zowel aan de kleintjes, als aan de pubers. Zowel aan broers en zussen als aan ouders of grootouders. Van bepaalde vrienden neem je nu afstand, met anderen word je heel intiem. En al die tijd blijf je er energiek en optimistisch bij. Houden zo!

Leeuw

leo
2015 verwent je als was je een godenkind en dit tot midden augustus, Leeuw. Want je krijgt nu wel heel veel in de schoot geworpen. Ook durf je nu te gaan waar je voordien nog niet bent geweest, omdat je open staat voor het nieuwe. Op het werk ga je vooruit en oogst je zelfs achting. Alles wat je tot dusver wou bereiken ligt nu binnen handbereik via de opstart van een nieuw project, de creatie van een nieuwe functie of dat geweldig aanbod van buitenaf. Met partner? Hoewel je job nu veel van je aandacht opeist, speel je het klaar je partner het gevoel te geven dat hij/zij nummer één is…en blijft. Alleenstaand? Ontmoedigde Leeuwen lopen nu pal in de armen van hun soulmate. Dit wordt een contact “made in heaven”, bedoeld om te blijven duren. Financieel zit je momenteel goed. Je haalt voordeel uit een schenking, een loonsverhoging, vastgoedtransactie of erfenis. In 2015 blijf je omringd door de nodige fans, zoals familieleden, kennissen en je trouwe vrienden sinds jaar en dag.

Maagd

virgo
2015 profileert zich naar jou toe als een goed jaar, Maagd, jawel. Akkoord, je zal je vaak afvragen wanneer al dat goeds jouw kant uitkomt. Heb geduld, de aanloop naar het positieve duurt een poos. Meer bepaald tot midden augustus. Pas dan gaat de bal aan het rollen voor jou. Tot de zomer heb je constant de indruk professioneel ter plaatse te trappelen. Nadien wordt alles hier open en omhoog getrokken, inclusief salaris. Met partner en nog verliefd? Prima situatie. Met partner en ontevreden? Hier is de relatie op haar retour. Single en hopend op liefde? Zeg ja tegen elke uitnodiging die zich aandient. Financieel zit het goed. Want het geluk zit aan jouw kant en je slaagt erin je rechten te laten respecteren. Wat de familie betreft, zijn er dissonanten. Je krijgt hier te maken met kritiek, harde meningen, een hulpbehoevende ouder, niet uitgesproken maar voelbare ladingen tot zelfs verwijdering tussen jou en bepaalde mensen. De remedie tegen deze beproevingen? De vrienden op wie je kan rekenen.

Weegschaal

libra
In 2015 voeren vernieuwing en een druk sociaal leven de boventoon, Libra. Met partner in een goede band? Jullie vinden de juiste balans tussen gezamenlijke activiteiten en de nodige vrijheid voor persoonlijke interesses. Anderzijds kan dit jaar de breuk betekenen voor koppels in crisis. Solo? Denk nergens aan en sta open voor het onverwachte, inclusief passie. Want je leert nu veel nieuwe mensen kennen, vooral tussen juni en september. Omtrent het werk kunnen we kort zijn. Je zal dit jaar kunnen kiezen tussen het vertrouwde en een compleet nieuw avontuur. Wees vooral dankbaar voor de zinvolle vriendschappen die je hebt. Want thuis en in de familie kan het fors rommelen. Familiegeheimen, oud zeer en delicate situaties, komen nu allemaal boven water. Dit kan leiden tot heuse familiale veranderingen met uitlopers naar een eventuele erfenis toe. Je financiën blijven status quo in 2015. Belangrijk dit jaar: het in toom houden van je emoties die nu wel bijzonder hoog kunnen oplaaien.

Schorpioen

scorpio
In 2015 sta je op scherp, Scorpio, klaar om elke goede kans te grijpen. Met partner? Ervaar hoe destructieve passie/jaloezie uit de relatie verdampt om plaats te maken voor comfortabele ontspanning. Single? Je bent nu supergevoelig voor de juiste attenties en sfeer. Opgelet: laat je niet te snel meeslepen, want schijn bedriegt vaak. Op het werk wordt de toestand lichter en meer ontspannen dan de afgelopen jaren. Ook krijg je hier nu de kans om je vaardigheden en kennis fors bij te spijkeren. Doen, dat spreekt! In de eerste helft van 2015 spring je onzorgvuldig om met je geld. Een situatie die je recht trekt vanaf midden augustus. In de familie worden bepaalde situaties uitgeklaard en dit niet altijd met positieve gevolgen. Wat je vrienden betreft: je besluit geen tijd en energie meer te stoppen in mensen die geen meerwaarde betekenen in je leven. Vanaf midden augustus wordt het heel duidelijk wie de blijvers zijn. Je bezit nu de energie van een durver. Stress is er helaas de keerzijde van.

Boogschutter

sagittarius
2015 wakkert je ambities aan en stoomt je klaar voor nieuwe avonturen, Schutter. Met partner? Hier is een mooi en comfortabel evenwicht aanwezig. Jullie genieten ten volle van elkaar en het geluk dat je uit alle kracht probeert te behouden. Solo? Jij krijgt surprises geserveerd. Zoals een ex die terugkeert, of een sociaal of professioneel contact dat meer lijkt te worden. Dat verwarmt je, maar toch laat jij je hoofd niet zomaar op hol brengen. Je wacht af. Op het werk stel jij je ambitieus maar geduldig op. Je werkt hard en durft! Je beloning bestaat uit nieuwe kansen/projecten en uit meer verantwoordelijkheid. Wat trouwens te zien is aan je financiële status. Het lukt je nu ook om achterstallige inkomsten binnen te trekken. In de familie draait alles rond de kinderen. 2015 is gelijk ook een jaar waarin je nieuwe, niet alledaagse mensen zal ontmoeten. Dankzij prima vibes voel jij je het ganse jaar door energiek. Maar die energie wordt wel regelmatig doorspekt met wat rugklachten of tandpijn.

Steenbok

capricorn
In 2015 schudt het onverwachte je vertrouwde wereld stevig door elkaar, Bokje. Maar geen nood, je mentale en fysieke weerstand zijn zelden sterker geweest als in 2015. Dit laat je toe je sociale kring uit te breiden en zeer belangrijk: vruchtbare plannen uit te broeden. Met partner? Gezien je mentale toestand zo sterk is, maak je komaf met doen alsof en dingen voor lief nemen. Je spreekt klare taal en je gaat voor constructieve communicatie. Waarna uiteraard de juiste beslissing wordt genomen. Single? Je maakt de balans op van je liefdesleven. Direct daarna weer ten prooi vallen aan een nieuwe passie, is niet uitgesloten. Professioneel zijn er enerzijds je winnende plannen/voorstellen, en anderzijds dat fantastisch aanbod dat je krijgt. Let op: lees de kleine lettertjes. Financieel zit het prima via meer inkomsten dan gedacht uit, onder andere, beleggingen. Thuis en in de familie beweegt er veel. Denk maar aan een vorm van verhuis of de opstart van een nieuw of nieuw samengesteld gezin.

Waterman

aquarius
2015 brengt je ondernemersgeest en projecten/ideeën die groen licht krijgen. Dit zou je overmoedig kunnen maken. Hoed je dus tot midden augustus, voor een overdreven vertrouwen. Vooral professioneel, waar aanvankelijk één en ander in elkaar zakt als een mislukte soufflé. Enkel discipline en volgehouden concentratie helpen je overeind én uiteindelijk vooruit. Met partner? Je ontvlucht je partner zoveel mogelijk omdat de ontevredenheid steeds duidelijker wordt. Single? Je zoekt vooral amusement en verstrooiing na een tegenslag. Leve de vele ontmoetingskansen via het internet! Financieel dien je alert te zijn en misplaatst optimisme te mijden. Als een voorstel te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook. Dit jaar zijn de familiale contacten talrijk en vol animo. Je sociale kring plus je vriendenkring, breiden zich in 2015 opvallend uit. Je probeert anderen te plezieren en die houding valt in de prijzen. Tot slot: let op! Je zal in 2015 gulzig eten, drinken en feesten. En dat heeft gevolgen.

Vis

pisces
In 2015 word jij gestuurd door creativiteit en inspiratie, Visje. Maar meer nog: door de liefde. Professioneel zwem je in grenzeloze wateren. Want bijna alles wordt hier mogelijk. Maar enkel indien aan volgende, superbelangrijke conditie voldaan wordt: voldoende en volgehouden discipline en structuur van jouw kant. Met partner? Een zekere sleur en apathie sluipen de relatie binnen. Dit doet je zin krijgen in iets meer, iets anders. Single? Cupido kan zeker raak schieten in deze liefdevolle tijd. Maar net zo vaak neem je genoegen met simpelweg dromen, of chatten via het internet. En liefde betekent ook: een huwelijk, een geboorte, nieuwe vrienden of een nieuw huisdier. Financieel moet je uitkijken voor de gevarenzone. Want in 2015 wordt het moeilijk om een klare kijk op je financiën te krijgen en te behouden. Met nefaste gevolgen. Die klare kijk behoud je gelukkig wel wat je familie en vrienden betreft. Je duwt de profiteurs die je enkel weten te vinden als ze je nodig hebben, nu beslist af.


Deel.