Wat het nieuwe jaar betekent voor jou: horoscoop en voorspelling 2020

0

Wat zijn de voorspellingen voor 2020 voor jou? Een nieuwe liefde? Promotie op het werk? Uitbreiding van de familie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Met partner? Jullie vormen een team in 2020 en jij beslist om niets aan het toeval over te laten. Omdat liefde een werkwoord is. Laat je partner soms de oren hangen bij zoveel ijver? Dan gebruik je sensualiteit om hem/haar over de streep te trekken. En het lukt nog ook. Solo? Je zit in 2020 op een emotionele rollercoaster, Ram. Let op voor teleurstelling zoals iemand die plots alle contact verbreekt of weerstand biedt. Op het werk kan het dit jaar alle kanten uit. En ja, je zal wat pluimen laten in de strijd tegen stoorzenders, maar de eindbalans zal positief uitdraaien. Zowel in de familie als bij de vrienden ben jij de locomotief die de trein onvermoeibaar trekt. Je bedoelt het o zo goed maar duldt helaas geen tegenspraak. Qua geld staat er dit jaar zeker één en ander te gebeuren. Grote uitgaven? Nieuwe investering? Tot eind juni kan vermoeidheid je parten spelen. Enkel rusten helpt! Doen, want daarna word je weer je energieke zelf.

Stier

taurus
Dit jaar bewegen je vertrouwde waarden en structuren, Stier. Omdat je durft uit je comfortzone stappen en er zo op vooruit gaat. Op het werk evolueer je positief. Je waait immers mee met nieuwe winden of wisselt zelfs helemaal van richting, job of activiteit. Met partner? Je komt meer op voor jezelf en je wensen. Maar als de band al kwakkelt, kan je er nu een punt achter zetten. Single? Er zijn Stieren die nu vrij en blij zichzelf durven zijn. Via experimentjes, outing, veel jongere/oudere vlam, enz. Weer andere Stieren merken hoe een los contact plots een ernstige zaak wordt. Ook in de familie laat jij je meevoeren door nieuwe vibes, tot zelfs een verhuis toe. En je sociale kring wordt uitgebreid met stimulerende contacten. Zoals artistieke types, vreemdelingen of vernieuwende denkers. Qua financiën zit het prima. Je volgt alles dan ook van zeer nabij. Verder ga je in 2020 bewust voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Tweeling

gemini
2020 ziet er mooi uit,Gemini. Daar hoef je niet aan te twijfelen. Op het werk hou je er de noodzakelijke vaart in. Maar het echte keerpunt ligt rond 1 juli. Want na die dag lijkt alles je te lukken. Tot een salarisverhoging toe. Met partner? Vanaf april groeit de verbondenheid en sensualiteit tussen jullie. Gezamenlijke doelen horen er hier dus helemaal bij. Solo? Vanaf april komt de liefde je kant uit. Onder de vorm van een warme vriendschap, blikseminslag of grote fysieke passie. En daar je charisma groot is, kan je nu een partner aantrekken voor een duurzame band. In de familie gaat het er leuk aan toe en kan er een hereniging komen met uit het oog verloren verwanten. En intussen beweeg jij je moeiteloos tussen je echte, oude vrienden en nieuwe contacten. Met ingang van april rolt het geld vlotjes binnen. Weersta evenwel de forse verleiding om direct meer uit te geven dan nodig. Verder heb je meestal optimisme en energie zat dit jaar.

Kreeft

cancer
2020 wordt een eerder complex jaar, Kreeft, waarin je echter wel de basis legt voor een rooskleurige toekomst. Op het werk moet je geduld oefenen voor je krijgt wat je verlangt. Want diverse obstakels duiken op. Gelukkig wijst je intuïtie je hier de juiste weg. Met partner? Je ontdekt je diepste wensen. Het probleem is dat die botsen met je huidige werkelijkheid. Wellicht moet je accepteren dat tussen mensen niets ooit perfect is. Solo? Je wil graag iemand ontmoeten zonder je vrijheid te verliezen. Af en toe samenkomen om wat leuks te ondernemen, volstaat voor jou. Wat familie en (oude en nieuwe) vrienden betreft, wordt dit een jaar waarin je keitoffe herinneringen kan opbouwen. Er valt hier onverwacht immers zoveel uit de bus dat je hart en lijf verwarmt! Qua geld ligt het moeilijker. Forse uitgaven? Problemen met vastgoed? Proces waar maar geen eind aan komt? Geen wonder dat de vermoeidheid vaak toeslaat.

Leeuw

leo
2020 wordt positief en energiek, Leo. Op het werk ga je voor nieuwe projecten en een nieuwe aanpak. Opgelet: temper je vuur en laat alles zeker officieel bevestigen. Vanaf 1 juli zet je er pas goed de beuk in. Hopen werk heb je en net zoveel stress. Maar de 1ste successen tekenen zich snel af, waarna je nog een tandje bij steekt. Met twee? Stil geluk en zekerheid drijven boven. Alhoewel ook liefdesspelletjes en sensualiteit van de partij zij. Solo? Tot de zomer geniet je van een amoureuze vriendschap of online contact. Daarna komt er iets duurzaams op je pad. Wat je privé relaties betreft, die winnen aan diepte omdat je meer begrip opbrengt voor anderen. Hartelijke contacten worden dus je deel dit jaar. Je bent ook zeer beschikbaar voor je (klein)kinderen die steeds op jou kunnen rekenen. Qua geld is 2020 wat onstabiel. Nu eens doe je impulsieve aankopen om daarna verbeten de hand op de knip te houden. Tja…

Maagd

virgo
2020 wordt prima, Maagd. Je professioneel leven zit in de lift. Je werkt keihard,voelt je zelfzeker en neemt forse risico’s. En dit alles loont. Daarnaast sta je ook open voor verandering. Nieuwe baan? Job in het buitenland? Nieuw beroep aanleren? Alles kan hier en ook dit loont. Met partner? Zijn jullie close? Reken maar dat jullie nog closer worden. Fysiek, emotioneel en mentaal. Leven jullie in andere werelden? Dan vergroot de afgrond tussen jullie. Single? Je legt de lat zo hoog dat je pas vanaf september een mogelijke kandidaat in het oog krijgt. Je privérelaties bloeien, maar vooral familieleden, kinderen voorop, staan hoog op je lijstje. En ook samenzijn met vrienden voelt o zo goed. Echt samen zijn dan, zonder al dat onlinegedoe. Met je geld gaat het opwaarts. Je kan zelfs (weer) gaan investeren. Ook liggen eventuele opbrengsten hoger dan geschat. Bij zoveel moois is het geen wonder dat je vitaliteit en kracht pieken dit jaar.

Weegschaal

libra
2020 draait op het werk turbulent uit, Libra, maar je navigeert handig om de sterke stromingen heen. Kijk uit voor conflicten, minder loon voor dezelfde prestaties of een moordende werkdruk. Hou vol tot begin april. Dan keert het tij, wordt waardering je deel en kan je opnieuw ademen. Met partner? De band is prima en gekruid met flink wat humor. Toch kan stress of druk van buitenaf de sfeer verzuren. Wees niet bang, de liefde triomfeert. Solo? Vanaf april overvalt de liefde je. Via een coup de foudre, ex die terugkeert, huwelijk of geboorte van een kind. Enjoy! Familiale heibel kan wat conflicten uitlokken, maar jij probeert de gemoederen te bedaren. Zelfs vastgoed kan nu voor problemen zorgen. In de lente en de zomer zijn je vrienden als balsem op je ziel. Zolang je binnen je budget blijft, draait het financiële rond. De stress kan je te lijf gaan via zachte massages, goede gesprekken met intimi, genoeg slaap en een verstandig eetpatroon.

Schorpioen

scorpio
Jij krijgt in 2020 te maken met veranderingen, Scorpio. Hoe dan ook, willen of niet. Met partner? Je hebt zuurstof nodig, of iets nieuws en je reageert slecht op dwang. Maar je verstand zegt dat je water bij de wijn moet doen om de harmonie te bewaren. En dat kan via een gezamenlijk project. Single?Je beleeft spannende tijden zonder enig engagement met een oude vlam of online. En intussen maar dromen van die grote, romantische liefde! Wat wil je nu precies? Op het werk ben je gemotiveerd en gefocust. Moet ook wel, want je dient nieuwe richtlijnen en paden te volgen. Of je belandt in een nieuw team of nieuwe setting. In de familie treed je beschermend op en zorg je ervoor dat het dagelijks leven comfortabel verloopt. En intussen beleef je mooie uren met je vrienden die je geloof in de mensheid weer opkrikken. Qua geld zit het goed en voel je de drang om te beleggen. De stress bedwing je dit jaar via sport of meditatie.

Boogschutter

sagittarius
In 2020 brengt vooral je gave om jezelf te verkopen je verder, Schutter. Vanaf juli krijg je dan weer extra actie op je bord tussen de verplaatsingen, vergaderingen, administratie en voorstellen door. Met partner? Je bent vaak afwezig, beschouwt de ander als vanzelfsprekend of beleeft een avontuurtje. Vanaf juli volgt dan de grote, passionele verzoening, inclusief diepe gevoelens. Solo? Je gaat voor iemand die je bevalt naar geest en lichaam en haalt alles uit de kast. Het is mogelijk dat ook hier oprechte gevoelens meespelen. Thuis en in de familie heerst een ontspannen sfeer. Je krijgt wel te maken met rebellerende kinderen. En wat je vrienden betreft: je zoekt vooral het gezelschap van hen die het meest authentiek zijn. Je financiën draaien goed rond, hoewel enkele spilzuchtige dagen tussen april en augustus er een fikse hap kunnen uit nemen. Over je gezondheid/energie heb je dit jaar gelukkig maar zelden te klagen.

Steenbok

capricorn
Vrij mooi jaar, Bokje. Met partner? Jullie blijven maar mekkeren over de relatie wat uiteindelijk niets positiefs oplevert. Verander liever je kijk op de realiteit. Enkel dan kunnen jullie elkaar opnieuw vinden. Solo? Het lot stuurt iemand op je pad die je leven een nieuwe wending geeft. Op het werk vlieg je er keihard in, gestuurd door grote ambitie en een dito verantwoordelijkheidszin. Je krijgt hier volop werkmiddelen, boekt duidelijk succes en wordt beter betaald. Er wordt zelfs waarderend over jou gepraat, wat je nog verder brengt. Thuis/in de familie zijn er veranderingen op til via een verhuis, aan- of verkoop van een pand, een jongere die voortijdig het nest uit vliegt of een ongeplande zwangerschap. Maar je neemt het zoals het komt. Intussen krijg je het gezelschap van zowel oude als nieuwe vrienden. Je financiële toestand is gezond en je kan kopen wat je maar wilt. Voorts heb je veerkracht en energie zat in 2020. Bofkont!

Waterman

aquarius
2020 staat voor verandering, Waterman. Met partner? Er komen misverstanden rond familiekwesties en/of bepaalde levensvisies. Maar zie, als bij wonder wordt de band weer hechter tussen april en augustus. Solo? Van april tot augustus kan je iemand ontmoeten die zijn/haar leven en geluk oprecht met jou wil delen! Droomscenario! Op het werk word je uit je comfortzone getild. Eigen zaak? Nieuwe baan? No problem, zolang je fantasie maar niet op hol slaat en/of jij de controle niet verliest. Indien goed doordacht, zit je werk in de lift vanaf december. In de familie beweegt er heel wat. Nieuw samengesteld gezin? Verhuis? Lang verborgen geheim dat als een pijnlijke zweer openbarst? Je blijft overeind en likt je wonden. Je houdt grote schoonmaak in je oude vriendenkring, terwijl zich reeds nieuwe vrienden aandienen. Bij dit alles is het maar normaal dat het met je financiële toestand, zenuwstelsel en energie op en neer gaat.

Vis

pisces
In 2020 hoop je op de grote liefde, professionele vooruitgang en echte vrienden, Visje. En geloof het of niet, maar je krijgt het nog ook! Op het werk sta je dit jaar alvast voor enkele heuse uitdagingen. Gelukkig zorgen je aanpassingsvermogen, je intuïtie én je inzet ervoor dat je hier met glans slaagt. Met partner? In dit liefdesjaar delen jullie meestal alles met elkaar en is de relatie stabieler dan ze ooit is geweest. Single? Gedaan met dromen over de ideale partner. Je gaat voor iemand van vlees en bloed die je ontmoet na de zomer. Nee, geen blikseminslag hier, maar wel een grote eensgezindheid die evolueert naar echte intimiteit. Je band met familieleden en vrienden verloopt schokvrij. Je financiële toestand blijft gezond, zolang je de facturen maar betaalt en impulsieve/onnodige uitgaven vermijdt. Probeer goed te beseffen dat je conditie en weerstand baat zullen vinden bij een regelmatig bewegings-, slaap- en eetpatroon.


Deel.