Als je kat of hond een Maagd is

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de andere zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder wat meer over zijn of haar karakter.  Maar … vergeet alvast volgend oud gezegde niet: ‘Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren’.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 23 augustus en 22 september?

Dan heb jij een Maagd beestje in huis.  

Deze kleine maniak is zeer gehecht aan zijn gewoontes, zijn of haar meester en aan een zekere mate van properheid. Het Maagd beestje is doorgaans gehoorzaam en loyaal. Het is eigenlijk altijd wat op zijn/haar hoede en dus uiterst waakzaam. Uiteraard staat het altijd snel klaar om het huis en de omgeving fel te verdedigen.

Maagd kat:  kat of kater gesteld op regelmaat en hygiëne. Hij/zij verwacht van jou dat jij je bekommert om zijn dieet en gezondheid. Een regelmatige borstelbeurt en  frequente vervangingen van de kattenbakkorrels indien de kat niet naar buiten kan, worden zeer gewaardeerd.  Of liever: zijn hier zeker een must.

Maagd hond: deze hond wil je bovenal behagen door je van dienst te zijn. En dat betekent dat je hem/haar gerust hart wat dingetjes kan aanleren.  Zoals je slippers bij je luie zitje deponeren of de deur verder voor je openmaken als je de handen vol hebt. Is hier absoluut het proberen waard.  Dit is ook het soort hond dat spontaan tegen je aan kruipt als je in de zetel verdrietig zit te wezen.

Deel.

Reageer