Als je kat of hond een RAM is

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de andere zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder wat meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet alvast volgend oud gezegde niet: ‘Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren’.

 

Is je huisdier geboren tussen 21 maart en 20 april?  Dan heb jij een RAM in huis.  

Dit onverschrokken, actief en beweeglijk beestje heeft grote nood aan het ventileren en kanaliseren van zijn of haar onstuimige energie. Dit dier is enthousiast, speels en spontaan. Het is een sociale en vriendelijke metgezel. Wordt het dier echter teveel getreiterd of uitgedaagd?  Strijdlustig als het is, aarzelt het in dat geval niet om zijn/haar belager aan te vallen. 

De Ram kat

Indien mogelijk: laat poes op vraag naar buiten gaan. Een kattenluik is hier zeker op zijn plaats. Blijkt de kat toch liever en vaker  binnenshuis te vertoeven? Kies dan voor een creatieve krabpaal of een krabmeubel met veel opties. Ook prima: ballen en speelmuizen, elektronisch en laser speelgoed.

De Ram hond

Naar buiten ermee, van zodra het weer het ook maar een ietsepietsie toelaat.  En zo vaak mogelijk.  Advies voor het baasje: aarzel niet om deskundige hulp in te roepen om meesterschap over je hond te ontwikkelen en om je viervoeter duidelijk te maken wie hier precies de baas is. Indien niet, zal deze Ram hond algauw de baas spelen over jou.

Deel.

Reageer