Als je kat of hond een STIER is

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de andere zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder wat meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet alvast volgend oud gezegde niet: ‘Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren’.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 21 april en 20 mei?

Dan heb jij een STIER in huis.  

Als echte levensgenieter is deze aanhankelijke schat dol op strelingen en lekkere hapjes. Hij/zij houdt van rust en het comfortabel leventje van elke dag. Dit dier verafschuwt het indien er merkbare veranderingen komen die zijn/haar vaste gewoontes overhoop gooien. Let op: indien er iets niet naar de zin is van dit dier, kan het koppig en onbuigzaam worden.

Stier kat: natuurlijk mag deze rustig spinnende lieverd een apart en comfortabel eigen plekje in huis krijgen. Maar let op zijn of haar voeding en vul het eetbakje niet te vaak bij. De Stier kat heeft immers en helaas, altijd trek plus aanleg om zwaarlijvig te worden.

Stier hond: dit soort hond zou eigenlijk niet in een appartement mogen leven. De Stier honden moeten gewoon zo vaak mogelijk naar buiten voor een stevige wandeling in de natuur. Dit bevordert hun gezondheid en welbevinden en… houdt het gewicht onder controle.

Deel.

Reageer