Is jouw kat of hond een Steenbok?

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de ander zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet volgende volkswijsheid nooit:  Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 22 december en 20 januari?

Dan heb jij een Steenbok beestje in huis.  

Dit is zeker een huisdier van het ingetogen soort dat systematisch lawaai, opwinding en drukte ontwijkt. Het is een minzame eenzaat die jouw aanwezigheid eerder tolereert dan zoekt. Vanzelfsprekend is dat het ideale huisdier voor andere eenzaten, kluizenaars, asocialen en/of zelfs mensenhaters 😉 .  Jullie zullen elkaar vanzelf respecteren, waarbij beiden meestal hun eigen gang gaan.

Steenbok kat: vermijd het zeker om er nog een beestje bij te nemen want je solitaire kat zal zich niet meer op zijn/haar gemak voelen. Ze wil het huis -als huisdier- voor zich alleen hebben. Uitzondering wordt gemaakt voor een vis of schildpad. Zorg ervoor dat deze poes over een rustige en wat afgezonderde eigen plek kan beschikken.

Steenbok hond: het zal moeilijk zijn om een trouwere en meer loyale vriend te vinden dan deze hond. Hij of zij zal je zelden of nooit teleurstellen. Maar opgelet: werk je frustraties niet uit op je hond en straf dit dier niet zonder reden. Want naast een goed geheugen heeft het ook een rancuneuze kant en het zal het jou die misstap nadien nog lang betaald zetten.

Deel.

Reageer