Als je kat of hond een Leeuw is

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de andere zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder wat meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet alvast volgend oud gezegde niet: ‘Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren’.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 23 juli en 22 augustus?

Dan heb jij een LEEUW in huis. 

Analoog aan de menselijke variant is ook dit dier warm, zonnig, trots en gesteld op het krijgen van aandacht en complimentjes. En natuurlijk heeft hij/zij iets (of veel) van een chef in zich. Bovendien wil dit dier gezien worden! Dit huistirannetje kan zelfs jaloers en vervelend gaan doen indien het van mening is dat de baasjes niet genoeg aandacht aan hem/haar besteden.

De Leeuw kat: deze vorstelijke fijnproever is kieskeurig qua eten. Of wat dacht je. Geen wit product of huismerk hier. Laat maar meteen de duurdere varianten aanrukken. Vers klaar gemaakt is nog beter. Hij/zij toont je snel wat ie al dan niet lust. De troon van zijne majesteit? Doe geen moeite, hij/zij nestelt zich zeker in de comfortabelste zetel van het hele huis.

Leeuw hond: natuurlijk wens je een goede relatie uit te bouwen met deze koninklijke hond. Ons advies: strooi daartoe royaal met complimenten en beloningen. Kijk uit als je nog een ander huisdier hebt. Besteed er in elk geval nooit meer aandacht aan dan aan je king of queen Leeuw hond.

Deel.

Reageer