Als je kat of hond een Tweelingen is

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de andere zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder wat meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet alvast volgend oud gezegde niet: ‘Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren’.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 21 mei en 21 juni?

Dan heb jij een TWEELINGEN in huis.  

En ja, jij moet samenwonen met een speelse, sociale, vrolijke clown en acrobaat die leven en vreugde in de brouwerij brengt. Dit beestje verafschuwt het om alleen thuis te zijn. Het is intelligent, nieuwsgierig en… een beetje sluw. Jawel. Ook snapt het snel wat er van hem of haar verwacht wordt. Minpuntje: dit pluizig schatje kan dingetjes stelen… 

Tweelingen kat: dit is het gedroomde, zachte, beweeglijk en zelfs wat gekke knuffeldier voor de kinderen. Maar moet je dit beestje helaas vaak alleen laten? Dan verdient het aanbeveling nog een ander dier in huis te nemen. Denk maar aan een verdraagzame hond, andere kat of zelfs aan een huiskonijn.  

Tweelingen hond: natuurlijk kan je hem of haar diverse kunstjes aanleren die het beestje niet vergeet. Omdat hij of zij er zelf veel plezier in vindt. Probeer dit soort hond niet te vaak alleen te laten. Want ja, deze periodes in zijn eentje, zouden het dier op de duur moedeloos en depressief kunnen maken. Tenzij het een vriendje heeft, natuurlijk.

Deel.

Reageer