De Boogschutter en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

BOOGSCHUTTER

Seksualiteit is voor jou één van de meest natuurlijke zaken ter wereld. Je praat er niet zoveel over, je doet en beleeft het gewoon.  Als geboren avonturier heb je geen angst om je eigen fantasieën te verkennen. Jij bekijkt de afdeling seks als een enorm veld vol mogelijkheden om te experimenteren. Als een kind in een banketbakkerij wil je van elke taart wel een stukje proeven. Je benadert seks zonder strak plan, zonder complexen en zonder gesofistikeerde aanpak. Je duikt er enthousiast in op hoop van zege. En vanzelfsprekend wil je ook hier onbetreden paden bewandelen. En die leiden voor jou, verrassend vaak naar ontspanning en plezier.

Aantal partners: dat kunnen er veel zijn, zolang jij en de ander er maar zin in hebben. Maar je bekijkt je veroveringen niet als trofeeën. Bij jou gaat het spontaan en is het vooral ‘just for fun’.

Je zwoele maar zalige zonde: orgieën.

Je grootste wens: seks hebben met een dubbelganger van Indiana Jones of Lara Croft in een lege helikopter op weg naar de plaats van actie.

Je seksuele oriëntatie: je doet meestal niet moeilijk hieromtrent. Je hebt doorgaans meestal wel iets biseksueels in jou maar je gaat voor het liefdesspel waar je het vindt en met hem of haar die jou bevalt.

Daarbij kijk je vooral uit naar het gezelschap van: een ondernemende Ram, een ruimdenkende Waterman, een verfijnde Libra of een sensuele Stier.

 

Deel.

Reageer