De Leeuw en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

LEEUW

Charismatisch, wat egocentrisch en trots als je bent, wil je qua seks een professionele performance afleveren. Lukt jou dat ook? Vaker dan je denkt!  En maar goed ook want je hongert naar complimenten. Je mag dan wel dominant van aard zijn, je bent daarnaast ook een verfrissend gulle minnaar. Je liefdestechniek drijft op geven en nemen en daarbij zorg besteden aan de wensen van je partner. Bovendien bezit je een prima gevoel voor humor. Wees er maar zeker van dat je partner om meer zal komen bedelen. Maar indien die partner seksueel niet voldaan lijkt, ben je ervan overtuigd dat jij gefaald hebt. Wat dikwijls niet eens zo is. Daarom: kop op Leo,  je doet het prima!

Aantal partners: doorgaans minder dan gedacht. Je legt de lat immers hoog en gaat voor kwaliteit. Want noblesse oblige, nietwaar?

Je seksuele oriëntatie: meestal heteroseksueel én uit overtuiging. Al was het maar om een onplezierige rivaliteit te vermijden tussen twee ego’s van hetzelfde geslacht.

Je zwoele, spannende zonde: exhibitionisme.

Je geheime wens: een avond/nacht doorbrengen in een peperdure, hyperselecte club waar enkel  een uitgelezen en vrijdenkend publiek toegelaten wordt.

Seks smaakt naar meer met: een geestige Tweelingen, een geraffineerde Weegschaal, een enthousiaste Boogschutter of een spitante Ram.

Deel.

Reageer