De Maagd en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

 

MAAGD

Je lijkt aan de buitenkant koel en ietwat arrogant. Maar vanbinnen kan het vuur hoog oplaaien. Daarbij komt dat jij het beste van jezelf vooral in de intimiteit geeft.  En daar speel je graag spelletjes. Nu eens doe je preuts, dan weer lijk je heel ervaren te zijn en amper remmingen te hebben.  En zo zaai jij met plezier verwarring bij de partner.  Je bouwt seksuele spanning op door hem/haar eerst verleidelijk aan te halen en dan weer achteloos af te duwen.  Foei, Maagd, maar werken doet het zeker. En als die partner niet vulgair, gek, respectloos of een pure genotzoeker van één nacht blijkt te zijn, trek jij alle registers open. En dan gebruik je fijne erotiek, traagheid, wellust en de bereidheid tot experimenteren.

Aantal partners: doorgaans weinig, gezien je kwaliteit verkiest boven kwantiteit.

Seksuele oriëntatie: volledig hetero of volledig homo. Geen biseksualiteit voor jou, want dat verwart en verlamt je.

Je zwoele maar zalige zonde: voyeurisme.

Je geheime wens: een complete striptease uitvoeren voor een publiek bestaande uit vrouwelijke beroepsstrippers of verbijsterde Chippendales. Olé!

Alles loopt om ter best met: een trouwe en seksueel sterke Steenbok, een veeleisende Schorpioen, een wulpse Stier of een uiterst attente Kreeft.

Deel.

Reageer