De Ram en creativiteit

0

Creativiteit is belangrijk in het leven van ieder van ons. Creativiteit die tot kunst, verbazing en schoonheid  leidt. Maar evengoed het soort creativiteit dat steeds opnieuw oplossingsgericht werkt in verband met de voortdurende kleine en grote hindernissen in zowel ons privé- als beroepsleven. Lees hieronder hoe de verschillende dierenriemtekens omgaan met creativiteit. Want inderdaad, elk dierenriemteken bezit een bijhorende, aangeboren vorm van creativiteit. En helaas ook een innerlijke, hardnekkige saboteur die de creativiteit vaak verstoort.

RAM

We moeten het toegeven, Ram, creativiteit zit helemaal in jouw DNA verweven. Vooral omdat je sleur en monotonie verafschuwt. Je houdt van het onverwachte en speelt er meestal vlotjes op in. En ontmoet je een probleem? Dan ga je meteen op zoek naar een oplossing, toch!  Want je loopt immers over van ideeën en van daadkracht.

Dit kan het resultaat van je creativiteit belemmeren

Helaas zijn er een paar factoren die het positief resultaat van je gerichte inzet  kunnen afzwakken. En dan denken we aan het ongeduld én de onstuimigheid waarmee je de zaak of het probleem te lijf gaat. En die uiteindelijk verhinderen dat de dingen volledig afgerond worden. Leer door te zetten en niet op te houden als je nog maar amper vertrokken bent. Hou vol en dat kan het best door je volledig te focussen op het moment. Op moment na moment. Als jij dat doet, zal je merken hoe je projecten stap voor stap gerealiseerd worden in een aangenaam ritme. Want om het met de Griekse filosoof Aristoteles (384 – 322 v.Chr.) te zeggen: geduld oefenen is bitter, maar de vrucht ervan is zoet.

De Ram en seks  –   Ram  –  De schaduwkant van het dierenriemteken Ram  –  De Ram en het beroepsleven

Deel.

Reageer