De Schorpioen en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

SCHORPIOEN

Bij jou is het seksuele aangeboren, Scorpio. Seks, erotiek en sensualiteit behoren helemaal tot jouw domein. Jij bent hier deskundig en onvervaard genoeg om niets of niemand uit de weg te gaan. Je houdt van provoceren en flirt dolgraag met wat verboden of riskant is. Sterker zelfs: hoe riskanter iets of iemand lijkt, des te liever ga jij er tegenaan. Want niemand zal jou op dit vlak de wet voorschrijven. Je sterke uitstraling en zelfzekere aanpak, bezorgen je vanzelf een plaats bij de meest ervaren minnaars. Of minnaressen. Je bent bovendien altijd in voor seks omdat dit voor jou een bron betekent van plezier, opwinding, ontdekking, bevestiging en zelfs heropbloei.

Aantal sekspartners: minder dan algemeen gedacht. Omdat het voor jou niet enkel om zomaar seks draait. Het gaat hier om uitstekende seks. En als het zo is dat je allereerste sekspartner voldoet aan jouw hoge eisen, dan kan jij die een leven lang trouw blijven.

Je seksuele oriëntatie: maakt niet zoveel uit, zolang de partner maar voldoet aan jouw veeleisende smaak.

Je zwoele zonde: anale seks

Je grootste fantasie: vrijen met een vrouwelijk of mannelijk groentje wat seks betreft. Waarbij jij de gelukkige (?) bijna alles bijbrengt wat hij of zij hoort te weten voor het beoefenen van topseks.

Jij kijkt hier vooral uit naar het gezelschap van: een volhardende Steenbok, een dominante Leeuw, een slaafse Vissen, een leergierige Maagd of een fantasierijke Kreeft.

Hierbij aansluitend:  De schaduwkant van het dierenriemteken Schorpioen   –   Schorpioen  –  De Schorpioen en het beroepsleven

Deel.

Reageer