De Stier en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

STIER

Bourgondiër, sensualist, levensgenieter … Jij wacht op je dooie gemakje tot er een passend maatje zomaar op je afstapt of voorbij wandelt, Stier. Pas dan kom je in actie. En meestal lukt het nog ook. Want jij behaalde een master in de afdelingen genot en sensualiteit. Je bent immers zomaar in staat om alle erotische varianten aan te boren, inclusief de Kamasutra. Behalve dan de acrobatische standjes wegens te vermoeiend. En uiteraard bezorg jij, dankzij je zintuiglijke virtuositeit, zowat al je bedpartners gegarandeerd menig orgasme. Want traag is mooi voor jou. Je aanpak is dan ook zinnelijk waarbij je voorkeur uitgaat naar een lange erotische opbouw.

Je seksuele oriëntatie: kan zowel hetero als homo zijn. Maar je wijkt zelden af van je aanpak om iemand in te palmen evenals van je vaste seksuele voorkeur en gewoontes.

Aantal sekspartners: meestal weinig, omdat je selectief bent qua partner en intuïtief aanvoelt of een potentiële partner in is voor een uitgebreid en sensueel liefdesspel. Maar ook jij kan je vergissen. En als blijkt dat je vaste partner je blijft  teleurstellen op dit gebied, zal je vroeg of laat toch een punt zetten achter de relatie.

Je zwoele maar zalige zonde: alles waarbij je uitgebreid kan kussen, likken en zuigen. En waarbij jij nadien hetzelfde toebedeeld krijgt. Want voor wat, hoort wat.

Je grootste fantasie: dagenlang vrijen in een exclusieve super-de-luxe villa plus complete wellness (inclusief stand-by masseur) en met zicht op de volle natuur. Dit alles omkaderd met veel lekker eten en overgoten met champagne of passende wijnen/bieren.

Jij kan voluit gaan met: een fijn afgestelde Kreeft, een degelijke Steenbok, een subtiele Vis, een gereserveerde Maagd of een onweerstaanbare Scorpio.

Meer over de Stier lees je hier: Stier  –  De schaduwkant van het dierenriemteken STIER  –   Stier en het beroepsleven

 

Deel.

Reageer