De Waterman en seks

0

WATERMAN

Je bent een vrijdenker die seks en intellect met elkaar verbindt. Jij wordt  aangetrokken tot speciale, briljante, charismatische types die je nieuwsgierigheid wekken. Jij bent een echte sapio-seksueel die verder kijkt dan de buitenkant en valt voor het intellect en de mindset van de ander. Qua seks sta jij open voor zowat alles zolang je vrijheid maar niet beknot wordt en er niets “moet”. Want dan blaas je de aftocht en ga je op zoek naar ander en beter. Idem van zodra je nieuwsgierigheid bevredigd is. Je bent onvoorspelbaar en flirt ook met hen die een vaste partner hebben.  Je daagt uit, zaait verwarring, adoreert, experimenteert. Wat anderen ervan  vinden, zal je worst wezen.

Aantal partners.  Moeilijk te voorspellen. Dat kunnen er veel zijn, omdat je relaties vaak niet lang duren. Jij komt immers in actie zolang iemand je nieuwsgierigheid prikkelt.  Anderzijds … indien iemand je enorm bevalt, kan je die persoon een leven lang trouw blijven. En dat kost je niet eens zoveel moeite. Zeker weten.

Je zalige zonde: seksspelletjes naar believen

Je geheime fantasie: zowel mannelijke als  vrouwelijke Watermannen dromen ervan een steeds vernieuwde harem tot hun beschikking te hebben. Dit wordt nog het best benaderd door hippie communes van de late jaren 60 en vroege jaren 70.  Iedereen kon er vrijelijk seks hebben met iedereen. Of toch bijna …

Je seksuele oriëntatie: je bent niet in een categorie onder te brengen. Je ziet het breed en soms ook niet. Moeilijke te definiëren zaak hier.

Je kan fors genieten met: een Ram zo heet en fel als de bliksem, een stoutmoedige Boogschutter, een charmante, slimme Libra en een spitsvondige, intellectuele Tweelingen.

Zie ook: De Waterman en het beroepsleven   –   De schaduwkant  van het dierenriemteken Waterman

 

 

 

Deel.

Reageer