De Weegschaal en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

WEEGSCHAAL

Jouw sensualiteit bloeit pas open in een verfijnde sfeer, Libra. Jij bent eerder een fijnproever dan een veelvraat. Iemand die kwaliteit verkiest boven kwantiteit en voor wie schoonheid, eros en liefde nauw verbonden zijn. Jij knapt dus af op lompe, onaantrekkelijke en onverzorgde lieden. Jij hebt ook nood aan een cosy, wat luxueuze en aangenaam ruikende omgeving voorzien van zacht licht en eventueel  gepaste achtergrondmuziek. De juiste sfeer is dus broodnodig vooraleer jij jezelf kan laten meevoeren naar de 7de hemel.  Pas daarna raak je in de juiste mood en schakel je met plezier over van het rationele naar het vleselijke. En je doet dit uitstekend.

Aantal partners: meer dan mensen vaak denken, omdat je zo discreet te werk gaat. Maar eigenlijk stopt je zoektocht naar die ene, fijne seks- en liefdespartner voor altijd, nooit helemaal. Tot je hem of haar gevonden hebt. Spreekt vanzelf.

Seksuele oriëntatie: die passende, bijzondere partner kan zowel een man als een vrouw zijn.

Jouw zwoele maar zalige zonde: tedere maar geraffineerde spelletjes.

Je geheime wens: je in één van de schuren van een schitterende ranch ergens op het platteland vrijpostig laten pakken. En dit door een knappe, onstuimige cowboy  à la Brad Pitt, de Marlboro man, de jonge Harrison Ford… of  door een bloedmooie cowgirl zoals Michelle Pfeifer, Halle Berry, Scarlett Johannson of Brigitte Bardot tijdens haar topperiode.

Je vormt het liefst een stimulerende tandem met: een verleidelijke Gemini, een zelfzekere Ram of Boogschutter, een inventieve Waterman of een groothartige Leeuw.

Hierbij aansluitend:  Weegschaal   –   De schaduwkant van het dierenriemteken Weegschaal   –    De Weegschaal en het beroepsleven

Deel.

Reageer