De Kreeft en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

KREEFT

Je beheerst, ietwat formeel voorkomen zet mensen vaak op het verkeerde been. Want onder dat afstandelijk uiterlijk van jou, gaat in werkelijkheid een wellustig persoon schuil, Kreeft. Je grote fantasie is een onuitputtelijke bron van sensuele, erotische scenario’s.  Je schrikt er niet voor terug om die bij het vrijen in de praktijk te brengen. Je neemt zelfs de leiding en wendt moeiteloos je wulpse kwaliteiten en kneepjes aan om de ander in extase te brengen. Maar dat gebeurt enkel wanneer je die persoon al langer kent en jij hem of haar veilig kan vertrouwen. Ook is het zo dat je er in bed slechts helemaal voor gaat indien je partner je teder en respectvol benadert.

Je seksuele oriëntatie: je zwemt niet graag in onbekende wateren. Dus: ofwel helemaal hetero of helemaal homo. Biseksualiteit, ook van een mogelijke partner, is niet jouw ding omdat het je van streek maakt.

Aantal partners: doorgaans weinig tot zelfs maar één enkele. Dat is het gevolg van het feit dat bij jou liefde en seksualiteit doorgaans een eenheid moeten vormen. Bovendien wordt een Kreeft niet om de haverklap verliefd.

Je zwoele zonde: cunnilingus.

Je geheime wens: een rolletje te pakken krijgen in een erotische film.

Je voelt je op je best met: een zinnelijke Stier, een losgeslagen Maagd, een begerige Schorpioen of een excentrieke Vissen.

Meer weten over de Kreeft?  Kreeft  –   De schaduwkant van het dierenriemteken Kreeft

Deel.

Reageer