Het ideale fopcadeau voor de 12 dierenriemtekens

0

Moet je binnenkort weer naar één of meerdere verjaardags- of surpriseparty’s?  En is niet ieder feestvarken of elke gastheer en gastvrouw een geschenk waard?  Of … een fopcadeau? Precies! ’t Is maar hoe je het bekijkt. Daarom helpt Happyvibes je hierbij aan het juiste fopcadeau (al of niet begeleid van een gepast cadeau) voor alle dierenriemtekens. Uiteraard zijn deze fopcadeaus ook altijd bruikbaar tijdens de carnavals-, Halloween- of eindejaarspret. En laten we vooral de zomerse tuinfeestjes niet vergeten. Hoe dan ook,  hou zeker je smartphone bij de hand om het gezicht van de geluksvogel(s) vast te leggen bij het uitpakken van het cadeau. Hier gaan we!

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Elke volbloed Ram heeft daadkracht, impulsiviteit en ongeduld te koop. Actie moet er zijn, nietwaar? Geef onze Ram dus vooral iets waar geduld, stilzitten en/of diep nadenken komt bij kijken. Schenk hem daarom één van die mooie, Chinese houten puzzels waar een mens kop noch staart aan krijgt. Vergeet vooral niet de handleiding vooraf te verwijderen. Eindeloze knoeipret en gesakker verzekerd! En wat dacht je van een naai- of breikit voor mevrouw Ram? Ook toppie: een proefles fijn handwerk of kantklossen!

Stier

taurus
Echte Stieren houden van een gezapige dagelijkse routine, opgefleurd door lekkere maaltijden. Omdat vooral veel en lekker eten hen overeind en tevreden houdt. Je kan hem/haar dus het best een cadeaubon geven voor een kookles of een heerlijk etentje voor twee. Een kookles met als thema: de vegetarische keuken. En dat etentje voor twee moet natuurlijk plaatsvinden in een eettent met keiharde stoelen waar er enkel raw food, veggie of vegan op de sobere kaart staat. Dat wordt zeker genieten voor elke Stier!

Tweeling

gemini
Tweelingen moeten kunnen communiceren, ideeën uitwisselen, mensen zien en 3 dingen tegelijk doen. Daarom: schenk Gemini een cadeaubon voor een weekendje bezinning. Liefst in een boeddhistisch centrum waar stilte de norm is en alle smartphones en tablets aan de ingang verzameld worden. Ook een sessie in een pikdonkere rebirthingtank is een aanrader. Onze altijd nieuwsgierige Gemini zal er zeker naartoe trekken en er vooral zichzelf tegenkomen. En dat is echt niet zijn of haar cup of tea.

Kreeft

cancer
Kreeften houden van emotioneel geladen en/of romantische films. Als foppertje kies je dus best een dvd zoals Jaws, Creep, The Lazarus Effect, The silence of the lambs, Seven, The Excorcist, The Shining, etc. Als je het verbaasde gezicht bekijkt van de Kreeft bij het zien van de dvd weet je zeker dat zij/hij het toch niet zal kunnen laten ernaar te kijken. Maar wens jij Kreeft dan echt slapeloze nachten toe? Nee? Schenk in dit geval een cadeaubon voor een bengisprong of een initiatie bergbeklimmen.

Leeuw

leo
Leeuwen zijn dol op luxe, decorum en dus ook op merkproducten. Enkel “the real thing” is goed genoeg voor King of Queen Leo. Schenk het Leeuwtje daarom eens een nepproduct. Zoals een polo met het foute embleem, een namaaktas van Louis Vuitton of een imitatie van een Burberrysjaal. Een nep Chanel- of YSL parfum doet het hier ook prima. Aanschouw vervolgens hoe onze arme Leo zich forceert om er tevreden uit te zien en slechts opgelucht kan ademhalen als jij roept: gefopt! Oef!

Maagd

virgo
Het staat vast dat veel Virgo’s alles verafschuwen wat vulgair, grof en losbandig is. Daarom, wat dacht je bijvoorbeeld van het volgende? Een boekje of scheurkalender vol schunnige, hete moppen die je bevestigt aan de binnenkant van de wc-deur? Of als es gedacht aan een stevige pornofilm? Of aan een onbenoembaar attribuut uit de seksshop? Moet je echt es proberen. Veel kans dat de anders vaak rustige Maagd zijn/haar evenwicht verliest. Wordt een showtje op zich! Hou de camera klaar.

Weegschaal

libra
Iedereen weet dat Libra kwaliteit en goede smaak hoog in het vaandel draagt. Ziehier hoe je hem of haar de kast kan opjagen. Voor hem én haar: kies een rood t-shirt met de fluo opdruk: “Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!”. Of een cadeaubon voor een snelle hap in een lawaaierige fastfoodtent. Enkel voor haar: een set blingblingjuwelen of een paar goedkope teenslippers. Enkel voor hem: een net iets te strak zittende bermuda vol smurfen of roze olifantjes. Ook goed: een schreeuwerig bedrukt Hawaïhemd.

Schorpioen

scorpio
Scorpio staat voor passie, geoorloofde en ongeoorloofde amoureuze avonturen en escapades. Bovendien is bijna elke Scorpio er heilig van overtuigd dat hij of zij het liefdesspel tot in de finesses beheerst en dus zowat iedereen kan binnen doen. Wil je de Schorpioen op stang jagen? Schenk haar dan een boek genre: “Hoe een man te verleiden” en voor hem kies je iets in de trant van “Hoe word ik de perfecte minnaar”. En reken maar dat de gemiddelde Schorpioen hierbij groen zal lachen.

Boogschutter

sagittarius
De Boogschutter is avontuurlijk aangelegd en vaak uithuizig. Hij of zij kan jou dan ook vervelen met reisverhalen en een eindeloze serie foto’s van trips en weekendjes met vrienden. Leef je met een Schutter samen? Dan is ie soms een week lang niet te vinden. Maar boeken doen het hier gelukkig altijd. Voor haar: “Zo maak je zelf de lekkerste jam” en “Warme truien breien”. Voor hem: “Het complete moestuinboek” of “Alles over composteren”. Voor hem én haar tenslotte: “Kalligrafie voor beginners”.

Steenbok

capricorn

Bokken houden van structuur en van het conventionele. Zij wensen niet op te vallen en vertoeven graag in de juiste kringen. Haar schenk je dus een gescheurde jeans, felgekleurde muiltjes of een ticket voor een smartlappenconcert in een reusachtige, dampende tent vol joelend volk. Hem neem je mee naar een travestietenshow, een vuilgebekte stand-up comedian of een echt Breughelfestijn. À propos, deze wat stijf lijkende ziel bezit vaak een goed gevoel voor humor. Bokje zal er wellicht het grappige van inzien.

Waterman

aquarius
Een fopcadeau voor Waterman kopen, is een makkie. Een echte Aquarius focust zich immers op de toekomst, zelfs op het nieuwste van het nieuwste. En op het meest gewaagde. Alles wat rustig is en passé, komt hier dus in aanmerking. En wat is er nu meer voorbij dan het verleden? Schenk hem of haar daarom een jaarabonnement voor een cultuurhistorisch binnen en buitenmuseum zoals Bokrijk of Arnhem. Te duur? Een dvd van een sterk gedateerde film of tv-serie doet het ook altijd. Wedden?

Vissen

pisces
Zouden we dit de emotioneel kwetsbare Vissen wel mogen aandoen? Het hart van dit sensibel type krijgt immers zo snel een deuk. Durf je het wel aan, schenk dan een documentaire. Bij voorkeur eentje over de mogelijke catastrofes die de aarde continu van buitenaf bedreigen. Of over de ontelbare virussen die vrijkomen uit de smeltende poolkappen en die wachten om onze gezondheid te ondermijnen. Bied Vissen tegelijk wel een box Kleenex en een doos chocolaatjes aan. Troost moet immers binnen handbereik blijven.

 

Deel.

Reageer