Als je kat of hond een Kreeft is

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de andere zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder wat meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet alvast volgend oud gezegde niet: ‘Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren’.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 22 juni en 22 juli?

Dan heb jij zowaar een KREEFT in huis.  

Dit knuffelbaar dier is huiselijk, rustig en zacht van inborst. Hij of zij is net zo dol op lange slaapsessies als op korte dutjes. Dit dier houdt er niet van vaak om naar buiten te gaan. Omdat het nergens beter is dan thuis, weet je wel. Hij of zij heeft echter wel een grillig humeur en kan zonder duidelijke reden aan het mokken slaan.  

Kreeft kat: deze kalme, moederlijk ingestelde kat is gek op kleintjes. Ze bloeit open in de aanwezigheid van jonge katjes. Als jij een kleine kat adopteert, zal de grote Kreeft kat er zich over ontfermen als was het er ééntje van haarzelf.

Kreeft hond: deze hond wordt niet blij van lange wandelingen. Mik dus op korte tochtjes. Deze hond wordt wel blij als jij voor hem of haar een verborgen, gezellig plekje reserveert voorzien van een malse deken of een groot mals kussen. Zorg hier ook voor enkele superzachte speeltjes.

Deel.

Reageer