Is jouw kat of hond een Schorpioen?

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de ander zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet volgende volkswijsheid nooit:  Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 23 oktober en 21 november?

Dan heb jij zowaar een Schorpioen(tje) in huis.  

Dit huisdier heeft echt maar één meester met wie hij of zij zich sterk verbonden voelt. Met die persoon onderhoudt deze viervoeter een exclusieve relatie. Dit beestje is intuïtief, passioneel en intelligent. Het kan aanvoelen wat zijn/haar meester gaat doen of hoe die zich voelt. Het maakt zich uit de voeten wanneer het voelt dat het de aandacht van zijn meester voor een poos moet delen met andere mensen.

Schorpioen kat: deze scherpzinnige kat heeft vaak quality time met zichzelf nodig. En neemt die ook. Toch is het een aanrader om dit type kat zoveel mogelijk te betrekken bij het familieleven, opdat ze zich ook goed gaat voelen in het gezelschap van alle gezinsleden.

Schorpioen hond: dominante, eigenzinnige, volhardende hond. Vaak is het advies of de tussenkomst van een dierenkenner of gedragstherapeut hier broodnodig. Dit om jou het nodige inzicht te geven in de gedragingen van je hond. Vooral in gedragingen die de voorbode zijn van agressiviteit of zelfs aanvallend gedrag van het dier.

Deel.

Reageer