De beste moederdag kado tips voor de Kreeft mama

0

De Kreeftmoeder is gevoelig en creatief-artistiek. En ze houdt bovenal van haar huis en gezin. Kreeftmoeders houden van etiquette maar tegelijk van veel sfeer in huis en aan tafel. Voor deze vrouw is hoe het cadeau gepresenteerd wordt, net zo belangrijk als wat er in de verpakking zit. Besteed dus zorg aan de verpakking. Kies het juiste papier en de juiste linten in bij elkaar passende tinten. Als het even kan, dan graag in haar lievelingskleuren. Dat zijn zo van die kleine attenties die haar niet ontgaan en haar altijd zullen bijblijven.

Alles wel beschouwd houdt de Kreeftmoeder van heel persoonlijke geschenken. Neem dus, op een moment dat ze zeker niet aan Moederdag denkt, een mooie, lieve of grappige selfie van jullie beiden. En van het hele gezin. Print of laat deze foto’s afdrukken op hoogwaardig papier en stop ze in een smaakvolle fotolijst. Je moeder zal dit cadeau koesteren en er gegarandeerd elke dag minstens één keer bij stilstaan.

Kreeft houdt van sfeer en intimiteit. Laat dus maar aanrukken die kandelaars en kaarsen. Zelfs een doos theelichtjes van goede kwaliteit wordt hier in dank aanvaard.

Kreeftmoeders zwelgen in romantiek. Ook in romantische gedichten of wat dacht je?
>

Jouw Kreeftmoeder is eveneens dol op films, weet je. Maar natuurlijk weet je dat intussen wel. Films barstensvol sentiment én tragiek, maar ook de klassieke “een lach en een traan” film, doet het altijd bij haar. Hou de papieren zakdoeken alvast binnen handbereik, nadat jij je keuze maakte uit volgende dvd’s.

Deel.

Reageer