De beste moederdag kado tips voor de Maagd mama

0

Ben jij het kind van een Maagdmoeder? Dan kan je haar niet zomaar iets geven dat je in vliegende haast ergens opgepikt hebt. No way! De meeste Maagden zijn immers precies en kieskeurig. Ze hebben bovendien een getraind oog voor detail. Hier volstaat zomaar een hebbedingetje dus niet. Probeer zeker te achterhalen wat jouw Virgomoeder op dat moment nodig heeft. Of waar haar belangstelling de laatste tijd naar uit gaat.

En als er niets speciaals is dat ze graag hebben zou, kan je haar dan maar beter een praktisch en nuttig cadeau geven.

Zoals een goede, ouderwetse agenda bijvoorbeeld. Omdat Maagden georganiseerde wezens zijn die graag vooruit plannen. Op die manier hebben ze hun planning altijd direct binnen handbereik. Daarom!

Of wat dacht je van een grote, staande spiegel? Elke Virgovrouw (én euh..virgoman, jawel) houdt ervan zichzelf languit te kunnen bekijken vooraleer de deur uit te gaan. Als een soort laatste controle, zeg maar.

Maagdmoeders houden doorgaans van boeken. Speel zeker en geef een boek dat verband houdt met één van haar interesses. Is het psychologie, astrologie, handwerken of gezonde voeding? Kortom, kies het juiste boek voor deze bijzondere vrouw.

Maagdmoeders kunnen ook aardig overweg met pc’s, smartphones en tablets. Heeft ze soms een nieuwe nodig?

En met een (nieuwe) naaimachine gaat ze in no time aan de slag. Zeker weten.

Deel.

Reageer