De beste moederdag kado tips voor de Ram mama

0

Rammen zijn dol op cadeautjes. Omdat Ram sowieso staat voor opwinding en verrassing, twee ingrediënten die we terugvinden in “cadeautjes krijgen”. Je best doen om het zaakje prachtig te verpakken hoeft niet eens. Welnee, dit is verloren moeite gezien de Rammoeder het papier er met één ruk afhaalt. Ze is immers vooral geïnteresseerd in de eigenlijke gift.

Ram houdt verband met het hoofd. Alles wat met het verfraaien van het hoofd te maken heeft, zal welkom zijn bij je Rammoeder. Wat dacht je van een quasi onverslijtbare haarborstel van beste kwaliteit? Het Britse Mason Pearson gamma bijvoorbeeld, biedt haarborstels aan van topkwaliteit.

Of al eens gedacht aan het nieuwste model professionele haardroger leverbaar in 7 verschillende kleuren?

Anderzijds is onze Ramvrouw ook dol op kookattributen. En dat kan gaan van het nieuwste kookboek tot een dure set inox snijmessen…vooral snijmessen…
Ga je voor een kookboek? Bijvoorbeeld ‘Relax Mama in de keuken’ of ‘Foodsisters’ :

Of toch liever een set keukenmessen van goede kwaliteit? Royalty Line Switzerland biedt een grote keuze keukenmessen aan. Zelfs in rood, die typische Ramkleur!

En wij weten het allemaal: jouw Rammoeder heeft zoveel ijzers tegelijk in het vuur dat ze aan relaxen nog amper toekomt. Geef haar daarom een duwtje in de rug met volgende Bongobon voor een maximale ontspanning:
ram kado moederdag bongo bon ontspanning

Deel.

Reageer