De beste moederdag kado tips voor de Schorpioen mama

0

Scorpiomoeders zijn dol op geschenken krijgen. Soms openen ze die pas als ze helemaal in hun eentje zijn. Inderdaad, dan gedragen ze zich onbeleefd tegenover de gulle gever, maar dat is niet zo bedoeld. Ze kicken gewoon op de spanning van het moment waarop ze in alle rust met volle aandacht het geschenk kunnen uitpakken en bekijken. Zowel de verpakking als de inhoud hoef je voor een Scorpiomoeder niet bepaald in vrolijke of frisse kleurtjes te houden. Integendeel zelfs. Zwart en alle andere donkere tinten zijn hier favoriet. Omdat de moedige, onderzoekende, sterke Scorpio’s houden van mysteries en het ontsluieren van geheimen. En ook van de rauwe en donkere kant van het leven.

Met een zonnebril zit je altijd goed. Die geeft jouw Scorpiomoeder het gevoel alles en iedereen in het oog te kunnen houden zonder dat het opvalt. Geef er wel een van het betere soort want elke Scorpio stelt enige kwaliteit op prijs.

Schrandere Schorpioenmoeders houden van het oplossen van problemen, van puzzels en van denkspelletjes waarbij je uiteraard je verstand moet gebruiken.

Deze vrouw houdt van boeken en films vol intriges, emoties, angst, ingewikkelde plots, lijken, speurwerk, zwarte humor en bizarre toestanden. Kortom: van thrillers en moordverhalen.

Prefereert jouw Scorpiomoeder een film?

En jouw moeder zou geen Schorpioen zijn indien ze niet van een lekker maar krachtig geurtje zou houden. Onderstaande link brengt je bij een binnenhuisparfum dat in de smaak zal vallen bij veel Scorpiomoeders.

Deel.

Reageer