De beste moederdag kado tips voor de Tweeling mama

0

Tweelingen zijn boodschappers en tussenpersonen die met alles en iedereen “in touch” wil blijven. Om daarna de opgeslagen nieuwsjes & weetjes op hun beurt snel te verspreiden. Gemininmoeders zijn ook vaak onderweg, helemaal in hun eentje, maar nog liever in leuk en stimulerend gezelschap. Tweelingen zijn taalvaardig, bijdehand, veelzijdig, sociaal ingesteld, intelligent en eigentijds.

Indien jij jezelf kon verpakken, zou je Geminimoeder daar nog het gelukkigst mee zijn. Lukt dit niet? Kop op, we vinden zeker een cadeautje in een handiger formaat.

Met valiezen en reistassen zit je prima voor iemand die graag rondtrekt. Vergeet vooral het trolleymodel niet.

En je kan het ook gaan zoeken in de multimedia zoals een nieuwe laptop, notebook, iphone of tablet. En natuurlijk hoort bij de laptop of tablet een superhelder lichtje dat er makkelijk op te monteren valt.

Of een degelijke headset om comfortabel te chatten…

Naast de multimedia raadplegen Geminimoeders ook kranten en tijdschriften. Volgende Bongobon bevat voor elke Tweelingenmoeder wat wils.

Tweelingen zijn ook vrij handig. Geef je Gemini mammie met een gerust hart een klusboek voor vrouwen. Dan kan ze in haar vrije momenten lekker zelf één en ander uitproberen én fiksen. Jawel.

Maar jouw Tweelingenmoeder blijft intussen wel een vrouw die houdt van een lekker, mysterieus geurtje. Omdat ze zelf ook behoorlijk mysterieus is. In elke Geminimoeder zitten immers meerdere vrouwen tegelijk verborgen. https://www.bol.com/nl/p/armani-emporio-lei-30-ml-eau-de-parfum/9200000005185492/

Deel.

Reageer